.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Стрии :Х

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    До колкото знам не се махат,каквито и глупусти да се ползват.Все пак всеки втори прави такава тема и няма нито един коментар със "успях да ги махна"....защо изобщо се мъчите,и аз имам малко по бедрата,но съм се примирила и тва е... правите голям проблем за едно нищо !

Напротив,могат да се МАХНАТ,АМА НЕ НАПЪЛНО! 1 приятелка имаше даже ЛИЛАВИ СТРИИ по краката и гърдите,ама се маза с 1 крем,и сега малко са се махнали .. смисъл не се личат..трябва да ги гледашш по от близо,за да ги видиш.Който иска да знае как се казва крема,да пише на лс.

I can't forget you,
    I've gone crazy from the moment I met you!♥

И аз имам такива бели по бедрата и дупето.От утре почвам да се мажа с мас както каза момичето.Само да ви попитам може ли с утайката от кафето да се търкам ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^Аз така правя кожата от кафето ми става много мека.

А за маста да ви кажа, много трудно се измива, аз се мия 2 пъти със сапун и след това се търкам с кафето и накрая с гъба с душ гел. Просто т'ва мазното едвам го махам.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    До колкото знам не се махат,каквито и глупусти да се ползват.Все пак всеки втори прави такава тема и няма нито един коментар със "успях да ги махна"....защо изобщо се мъчите,и аз имам малко по бедрата,но съм се примирила и тва е... правите голям проблем за едно нищо !
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

И аз се мажа редовно със свинска мас, но изобщо няма този забележителен успех. Е, моите са и доста дълбоки. Мажа се от преди да вляза в пубертета и кел файда. Сега съм си поръчала Bio Oil, уж много помагало... да видим.

Голям фен Аватара на LeDa
    Аз пък се мажа откакто видях тук коментара за свинската мас и има ефект. И не си въобразявам, защото аз имах и по гърба, все още лилави, и искам да ви кажа, че на мен много ми помогна. Сега ще си продължа..

предния коментар много ми вдъхва надежда аз имам стрии по вътрешната страна на бедрата и са бели и са от много време... от години. иииии смятам да почна със свинската мас но от предишнете коментари не можах да разбера откъде да си я взема ако може да ми дадете малко повече информация
    Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.

Град
    у нас...
    ^свинската мас ще си я вземеш от някой, който гледа свине, евентуално от някое село или няква баба с къща...

Много се радвам за положителните резултати Леда

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от angeldark86
    предния коментар много ми вдъхва надежда аз имам стрии по вътрешната страна на бедрата и са бели и са от много време... от години. иииии смятам да почна със свинската мас но от предишнете коментари не можах да разбера откъде да си я взема ако може да ми дадете малко повече информация
    Аз бели имам по гърдите и там забелязвам ефект, но засега минимален, все пак са стари стрии и ги мажа отскоро, но щом за толкова кратко време има ефект, било то и минимален, вярвам, че може да ги заличи до минимум.

mimsssssss И аз много се радвам и ти благодаря

а аз като нямам нито един познат който отглежда свине и нямам село, а не искам да отида при някоя непозната баба да й искам свинската мас , иииии нито един от роднините ми не отглежда свине какво да правя ? пък и да отглеждаха не ми се ще да отида при тях и да кажа: здрасти ние се виждаме веднъж годишно но може ли да ми дадеш малко свинска мас защото имам стрии по краката, а незнам откъде другаде да си взема
    Животът се измерва не с броя на вдишванията, а с броя на моментите, които спират дъха.

В месарниците може да има ! А Целулит ??

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    А няма ли да помага, да речем, и бадемовото масло ?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Или пък арганово масло?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от angeldark86
    а аз като нямам нито един познат който отглежда свине и нямам село, а не искам да отида при някоя непозната баба да й искам свинската мас , иииии нито един от роднините ми не отглежда свине какво да правя ? пък и да отглеждаха не ми се ще да отида при тях и да кажа: здрасти ние се виждаме веднъж годишно но може ли да ми дадеш малко свинска мас защото имам стрии по краката, а незнам откъде другаде да си взема
    мисля, че в Кауфланд съм виждала :Д ..

Продават по магазините не е чиста както домашната,но мисля че е ви свърши работа

Град
    у нас...
    За тея масла, дето питате, нямам как да ви каже някой, освен ако не ги е ползвал и да е видял ефект. Аз казвам, че от свинската мас имам ефект, Леда и тя е забелязала...

Значи аз също имам стрии и нито съм надебеляла/отслабвала рязко нито нищо, просто наистина почти няма момиче без стрии. Аз лично ползвах само едно масло, уж казваха, че помага, но нямам необходимите нерви да се занимавам особено. Купува се от аптеките и се затопля до определена температура. Не знам защо, но просто се примирих с тях, но мисля отново да опитам да се мажа с това масло. На листовката пише доста информативно какво съдържа, как се нанася и как действа на различен тип кожа и място на стриите.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Изкарвам темата отново Преди я следях и видях че има много навити да пробват дали нещо ще помогне.Е,дами,какво стана..има ли някакъв ефект дори и минимален.Аз специално се навих съшо да пробвам това с маста но съм още съвсем в началото и нищо не мога да кажа Еее чакам мнения

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Стриите могат да се получат заради хормоните по време на пубертета а и също така от рязко отслабване или от рязко надебеляване (но това вече го разбрахме) Аз имам стрии от година може би, а майка ми през живота си не е имала. Моите мисля, че знам от какво са и много искам да ги махна... правя упражнения и ще започна да се мажа и аз с мас- после ще давам отчети
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Ще бъде добре, ако някой, който е писал преди каже какви резултати е постигнал.Аз също имам стрии около кръста (бели) и се чудя дали да карам майка да ходим за мас.Та, хайде хора - кажете какво сте направили

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз се мажа с мас доста време ,но не виждам ефект...

Аз също имам на дупето преди повече от 5 месеца почнах да се мажа с бадемово масло, нищо не става, пък и може би прябва повече постоянсвто незнам Но поне добрата страна е че овлажнява кожата и е наистина много по мекичка :P

Фен
    Стриите не могат да се премахнат. Веднъж излезнат ли е невъзможно. Можеш да ги спреш, когато са в началният си стадий или да предотвратиш появата им, обаче.
    mom4e sam

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    С Контратубекс може да се махнат. Червените ми изчезнаха, белите започваха да се заличават.

Цитирай Първоначално написано от krasiveli
    С Контратубекс може да се махнат. Червените ми изчезнаха, белите започваха да се заличават.
    Всеки ден ли ползваш ?
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си