.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Е, няма как ..

Дълго време се опитвах да се въздържа да пусна тема във форума, предвиждайки коментарите, но вече няма как ...

С приятеля ми сме заедно от почти година. Преди това бяхме приятели около 2 години. В началото, ще излъжа ако кажа, че всичко беше перфектно, но все пак напомняше за такова. После почнаха скандали - сдобряване, раздели - събирания и така в един порочен кръг. Като под скандали разбирам възможно най-големите скандали, които съм имала с някого през живота си - блъсканици, хвърляне на предмети/мебели и т.н. ( не по мен, естествено, а някъде, в небитието ). После всичко е както преди. И след няколко дена всичко това се повтаря. Наново.
    Той е единствения човек, който може да ме изкара така извън нерви. Боже, изпадала съм в нервни кризи, задушавала съм се от рев ..
    И тази сутрин .. поредния скандал. Грандиозен. В 8 часа сутринта. И то защото не бях наясно какво ТОЧНО правел на работата си. Общо взето всичките ни скандали са заради ей такива простотии. Не знам откъде идва всичко, може би от това, че прекарваме прекалено много време заедно ( та ние почти живеем заедно ) или от това, че и двамата сме прекалено големи инати. Не знам. Едва ли мога да ви опиша през какво точно съм преминала, заради него. Той ме изкарва извън нерви, но в същото време ме кара да се чувствам ... не знам. Обичана, колкото и странно да звучи. Не знам вече какво да правя. Просто имам нужда от малко насока, по кой път да тръгна, да продължа с него или без него, объркана съм ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Правете компромиси и не се карайте за битовизми. Ти не си му колежка и за мен е нормално да не знаеш какво точно прави на работата си.

Голям фен Аватара на Done
    На първо време защо не си дадете малко почивка - 1-2 седмици. Живял съм с момиче 3 години почти, и наистина в един момент поради еднообразието сме се карали за глупости и така до края.. Когато спрат да се правят компромиси всеки се инати на другия, нещо трябва да се промени. Бяхме стигнали до там че да спим в различни стаи..

Град
    Варненска чайка
    А колко компромиси съм направила .. Спрях да се виждам с половината хора от обкръжението си, защото на него не му е приятно. Спрях да излизам по дискотеки, защото ме ревнува супер много, прекарвам около 90 % от времето си с него, а на него пак не му стига ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Ако го обичаш и искаш да продължи да бъдеш с него, нещата трябва да се променят. Щом и двамата сте инати, започни да отстъпваш, когато се карате за глупости. Но и не се оливай. Когато се карате, примерно за това, че не знаеш какво точно работи, му кажи : Аз не мога да знам, като не ми казваш. Обясни ми. Или : Прав си, не знам, но преди да се развикаш може да ми обясниш, тей като до сега не си го правел. Не допускай да се стига до скандал. Ако трябва дори си замълчи и излез от стаята. Когато твоя човек разбере какво правиш за него, може и той да започне да отстъпва. Може и директно да седнеш да говориш с него и да му кажеш, че това те притеснява. Трябва да спреш да се инатиш, както и той.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    А колко компромиси съм направила .. Спрях да се виждам с половината хора от обкръжението си, защото на него не му е приятно. Спрях да излизам по дискотеки, защото ме ревнува супер много, прекарвам около 90 % от времето си с него, а на него пак не му стига ...
    сигурен съм, че и той би казал почти същото - че е правил много компромиси... точно това е, че понякога трябва да усетиш липсата на някого за да започнеш отново да мислиш трезво и да оцениш това което имаш. Или пък да разбереш, че всъщност това което те задържа при него е навик и спомени за хубави моменти.

Град
    София
    Ооо, мила, това не го прави. Това не е компромис, а чешане на неговото его. Дайте си почивка и не навлизайте така жестоко в личното си пространство. С приятелката ми сме от скоро заедно (6 месеца). Имаме много свобода и си вярваме. Всеки е свободен да излиза с приятели или да остане сам. Уикенда обикновено си е наш и сме неразделни. Просто вярваш, че когато другия е сам няма да направи нищо което да те нарани. Трудно е, но като преодолееш съмненията си отпадат много поводи за караници.

Град
    Варненска чайка
    Знам, че не е правилно. Опитвала съм се да говоря с него за това нещо, защото аз се ограничих откъм всичко, което ми е казвал, че не му е приятно да правя. А той - какво ? Нищо. Опитвали сме се да си дадем почивка, но винаги някой от двамата търси другия след .. 2, максимум 3 часа и всичко е както преди ...
    Опитвала съм се и да говоря спокойно, като имаме проблем. Не става. Той не може така. Той ТРЯБВА да вика, да блъска, да хвърля ... Може би всичко идва от личния пример в семейството, защото е израснал в такава среда на скандали, но ... не знам. И затова сме говорили, и за това сме се карали ...

Hilary_

Град
    София
    Опитвала ли си да му кажеш, че ще го изслушаш едва когато се успокои?

Град
    Варненска чайка
    Ми, казвала съм му, че ще говорим като се успокои, но следва едно : " Няма да говорим, не искам да те виждам повече, кво да говоря с тебе" .. или " Нищо не искам да говоря с тебе" или всякакви такива производни...

Hilary_

Град
    София
    При следващото сдобряване го помъчи. Знам, че на избухливите до няколко часа им е минало и са готови с "извинявай", но бързото получаване на прошка ги освобождава да действат пак така.

Град
    Варненска чайка
    Той не се извинява. Винаги аз съм тази, която се извинява. Може да е отишъл да се е наебал с някоя ( примерно ) , но ще извърти нещата така, че аз да съм виновна, аз да го моля да ми прости и аз да го моля да остане с мене...

Hilary_

anonymous708973
    Guest
    Не е човекът за теб. Не знам как приемаш това ограничаване в личната свобода. Ако на мен ми постави ултиматум: "Приятелите ти или аз", ще избера тях не защото повече ги обичам, а защото ме кара да избирам.
    Събери си багажа и си тръгни. Игнорирай обаждания и смс-и някакъв определен от теб срок. Разсейвай се с нещо, за да не нарушиш обещанието си. Нека наистина помисли, че ще те изгуби, за да реши дали си струва да промени нещо толкова малко от себе си, за да е с теб.

Град
    София
    PinkPan7her е права. А за да не се подадеш да звъннеш, може да правиш всичките неща, които са ти били забранени. Потърси приятелите си.

Град
    Варненска чайка
    Обади ми се. Все пак - излязох права. Наистина излезе в почивка до довечера, нищо, че не знам какво прави всъщност
    Каза ми да отида до тях ако искам да сме говорили ... чудя се какво да правя

Hilary_

Кажи му че имаш нужда от време да помислиш, използвай момента в който той се чувства виновен ( щом ти предлага да говорите явно се чувства гузен ). Запълни си програмата за следващата седмица с неща които си искала но не си направила, кино, басейни, кафета с приятели, дискотеки и т.н. и му кажи към Петък да се видите, но че след това уикенда пак ти е ангажиран.. постави го в ролята на догонващ, нека се постарае да те спечели отново. Това се харесва на повечето мъже. Но не бъди прекалено груба - уклончиво му отговаряй но да разбере че си непреклонна в решението си.
    Това е моето предложение.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Любов, ето това:
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Той не се извинява. Винаги аз съм тази, която се извинява.
    си е чиста подигравка с личността ти .. не може така!
    Личи си, че ти си го обичаш, но не съм много сигурна при него как стоят нещата щом не си прави труда да се сдобрите ..

Съгласна съм с PinkPan7her .. даже аз лично не бих си и правила труда да съм с такъв човек! А дори и да се е "осъзнал" много рядко хората се променят .. поне при мен НЕ се е получавало, а съм била в подобна ситуация! Накрая просто осъзнаваш, че от всичката помия и стрес/нерви се е изгубило онова заради, което сте били заедно ..
    Помисли си Лиленце дали си заслужава .. няма да е първия, нито последния ..

Град
    Варненска чайка
    Ами, видяхме се, казах му, че искам почивка, той ми каза "Нали ти е ясно, че след това няма да се видим повече" и аз му казах, че това ще ми даде доста ясна представа колко държи на мен. След което излязох аз виновна за всичко ( естествено ) той стана, замина си, изключи си телефона и преди 2 минути ми написа в СКАЙП, че иска да се разделим .. Е НЕ МОГА ПОВЕЧЕ !

Hilary_

Мега фен Аватара на Hilary_
    оооо я му тегли една майна .. ебаси страхливеца, поне да имаше смелостта да ти го каже в очите .. мизерник ..
    Не си заслужава .. и този път изобщо не си и помисляй да м усе извиняваш!! ..

Град
    София
    Повече не го търси. Сигурен съм, че съвсем скоро ще ти се обади, но бъди твърда. Ако не се разкае искрено не прощавай.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Повече не го търси. Сигурен съм, че съвсем скоро ще ти се обади, но бъди твърда. Ако не се разкае искрено не прощавай.
    на 200% съм на твоето мнение ! Ще се разкае със сигурност, а дали ще ти се обади или не, зависи дали гордостта му ще надделее над любовта. Но трябва да бъдеш напълно наясно, че трябва да си твърда и да не хукваш пак при него като ти "свирне"... както се казва : сега е времето да слушаш разума, а не сърцето

УСПЕХ и не съжалявай за нищо

anonymous708973
    Guest
    По скайп?! ПО СКАЙП?! По програмата с малка синя иконка?!
    Къв е тоя мухъл, бе?

Омг, сериозно, ако на мен ми го направят това, ще се обадя по телефона или директно отивам до тях, за да питам какво е това отношение.
    Махай го. Сериозно. Не се поддавай на хубавите спомени. Ще ти вгорчи живота тоя.

Град
    Варненска чайка
    Аз му казах, че този път не смятам да се извинявам и по никакъв начин не смятам да признавам, че вината е моя. И той каза същото. Явно ще си мерим инатите, но на мен май май ми писна.

Hilary_

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Тъпанар по скайп ще те зарязва за какъв се мисли тоя, бий му шута не те заслужава .
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на alice13
    ОМГ... по скайп... честно да ти имам уважението.... Не си заслужава.. ТЕгли му майните и т'ва е. Живота си продължава!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си