.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на kokosety
    Град
    София
    Коя зодия си , а той?
    Seriously
    I hate cold-blooded people !!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    А колко компромиси съм направила .. Спрях да се виждам с половината хора от обкръжението си, защото на него не му е приятно. Спрях да излизам по дискотеки, защото ме ревнува супер много, прекарвам около 90 % от времето си с него, а на него пак не му стига ...
    Не звучи като любов, а като обсебване. И като притежание.

пп. Прочетох всичко. Този е пълен лигльо и attention whore. Чес'но ти ка'ам. И е комплексиран, на 100% ти казвам. Просто наистина приключи всичко това, бъди твърда. Достатъчно си търпяла. Махнеш ли това мрънкало веднъж завинаги от себе си, животът пак ще се усмихне. Ще влезе едно спокойствие в него, хармония... : ) Махни го просто.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от kokosety
    Коя зодия си , а той?
    Seriously
    Аз съм Дева, той е Рак.

jghgh Опитвала съм се, но явно съм свикнала прекалено много с него... и май там е проблема - че всичко опира до навика в момента.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на gabri3lla
    навика е най-лошото нещо на по-сериозните връзки. щом ти е казал,че иска да се разделите-ок,съгласи се,не го търси,показвай му БЕЗРАЗЛИЧИЕ-от него най-много боли. И никога не му вярвай,ако тръгне да ти обяснява,че нещата ще се променят-ще се съберете и максимум след една седмица ще започне старата песен на нов глас

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Сама и само сама си си виновна че си позволила нещата да стигнат дотам. Продължавай в същият дух и когато се превърнеш в затворничка без никакви приятели определено няма да ти е по-лесно от сега.Незнам колко е дълга връзката ви, но човек каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.Прекалено много аванта си му дала и си му показала че може да си прави каквото иска,ама то не е луд тоя дето яде баницата нали знаеш. Нямам предвид че трябва да се държиш като кучка, но не и да му скачаш на врата щом видиш възможност.Олеле той е Рак. И аз съм Рак и даже с темата ти сме родени на една и съща дата. Дано и аз при дадени условия някога да не взема да се превърна в такъв идиот че по-добре някой да вземе да ме гръмне. Ще се вземеш в ръце и няма: "Ама аз го обичам",защото в противен случай ще си търпиш последствията и никой няма да ти е крив.Може и да блъфира пък и да не блъфира по-добре за теб.Поне ще се отървеш.Е, може и да ти е гадно, но ще ти мине.Времето лекува СТИГА ТИ ДА ГО ИСКАШ И ДА НЕ СЕ ИНАТИШ.

Ще ти цитирам и една много, много добра мисъл и даже ще си я сложа и за подпис тук:

Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варненска чайка
    Хахаха честит рожден ден на патерици тогава
    Иначе .. да, доста отдавна си повтарям, че трябва да го направя, ама нещо ме спира и може би е точно страха да не остана сама.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мерси
    Точно това е. А може и да има в допълние и някой друг/и страх/ове ,които водят до заблуди и самооправдания.
    А иначе не трябва само да си повтаряш, а и да го направиш,защото нерешителността от твоя страна е вече разкрита.Сега може и да ти е много трудно, но пък няма да ти става по-лесно.И много по-трудно ще ти става в бъдеще.По-добре да го направиш сега, защото хем ще страдаш, хем в бъдеще ще ти е много по трудно.Знам че се надяваш нещата да се оправят все някога. Не няма да се оправят...и по зле ще става. Трябва да игнорираш сърцето и всички страхове, които те спират и в случая да се уповаваш на разума си. А разума определено не казва: "Чувствам се щастлива с него,защото...през ден изпадаме в истерия, бутаме се, викаме,трошим наред и се караме за дреболии. Сега ти е времето да предотвратяваш такива истории, а не когато някога решиш да се омъжиш и имаш дете/деца. От онази позиция ще виждаш сегашното си положение като някаква детска и леснопреодолима игра. Затова действай.Колкото по-рано толкова по-добре.И бъди наистина твърда. А не при няколко мили думи и умилквания още преди да ги е направил да тичаш с 200 да му се хвърляш на врата. Тази връзка няма никакво бъдеще. Колкото по рано го осъзнаеш толкова по-добре за теб. Живота тепърва ти предстои. Та ти си само на 19 години.
    А и те е страх да не останеш сама.Само че колкото по-дълго останеш с този човек, толкова по-малка е вероятността да срещнеш друг, който ще промени това.Рядкост ще е ако се появи някой, бори се за теб и те изтръгне от гаджето ти с нокти и зъби.За много мъже има неписано правило, което гласи.Щом е с друг аз няма да я барам, а пък щом толкова си го обича аз не съм и нужен.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варненска чайка
    Благодаря ти много, наистина много ми помогна и даже успя да ме замислиш
    Не, сериозно .. мерси Всичко, което казваш е така, като съм си говорила с майка ми и тя ми каза горе-долу същото нещо ...

Hilary_

Радвам се ако съм успял дори и малко да ти помогна.
    Всичко останало е в твоите ръце.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Звучи ми като несъвместимост в характерите.
    Знам, че в приказките се казва, че Любовта оправя всичко и че е достатъчна, ама не е. Истината е, че си има хора, с които колкото и да се обичате, просто не се понасяте. Факт. Няма какво да се направи.
    Може някой далечен ден, когато и двамата сте по-улегнали да се съберете и всичко да бъде идеално. А може би просто ще ви е по-добре отделно.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен
    И какво стана - какво реши в края на краищата?
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Banned Мега фен
    поговорете,не се карайте за глупости.. щом го обичаш и той теб и те кара да се чувстваш добре - не се разделяйте.. прави компромиси, но той също.. и другия път, когато примерно ти викне или се заяжда просто му отг. спокойно - повярвай има ефект .. айде и успех
    п.с. не съм чела всички коментари.. извинявам се ако повтарям някой

Цитирай Първоначално написано от Done
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    А колко компромиси съм направила .. Спрях да се виждам с половината хора от обкръжението си, защото на него не му е приятно. Спрях да излизам по дискотеки, защото ме ревнува супер много, прекарвам около 90 % от времето си с него, а на него пак не му стига ...
    сигурен съм, че и той би казал почти същото - че е правил много компромиси... точно това е, че понякога трябва да усетиш липсата на някого за да започнеш отново да мислиш трезво и да оцениш това което имаш. Или пък да разбереш, че всъщност това което те задържа при него е навик и спомени за хубави моменти.
    + 1
    Помисли хубаво кое от двете е.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    И какво стана - какво реши в края на краищата?
    Ами дала съм ни почивка 1 седмица .. той ако реши - да ме потърси след това. Ако не - значи просто не е човека за мен.

Hilary_

Ами въпросът ако питаш мен е дали след тази една седмица няма да му се хвърлиш на врата още щом ти се е сторило че си е отворил устата и вече решила ли си крайно какво ще правиш ако продължите и след няколко дни/седмици нещата започнат да се повтарят че и по зле да стават.

Град
    Варна
    Здравей!
    Абе какви са тия приказки за компромиси, аз лично не бих търпяла някой да ме изкарва извън нерви за дето не знам какво правел на работа! Ако скандалите са много на често го питай кога ще спре да се прави на жена, защото обикновено жените се сърдим за такива неща.. (нищо против приятеля ти) Говори с него и му обясни как се чувстваш.. ако не те разбере прав му път да спори с въздуха около него!

Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си