- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-приятната изневяра...
Такаа,след дълго умуване къде точно да пусна темата реших тука.Ще започна от това че от около 2 месеца имам сериозна връзка с едно прекрасно момиче,с което много се радвам че съм и се наслаждавам на всеки един момент.Лятото дойде,за повечето купони,но за нас започна работата,ние сме от Варна,тя започна работа в един хотел,а аз в друг.Определено има разлика,нейния е спокоен за по-дърти гости,а моя е на центъра на разврата направо и...пълен с 16-19 годишни....Работата е от всичко докато онзи ден не се скарахме по необясними за мен още причини и тя ми каза че ме ревнува от колежките и че работата ми влияе зле на връзката ни...след дълго умуване го завъртях и я успокоих,но от притеснението за колежките тя така и не забеляза гостите на хотела...Просто работата става все по невъзможна,тъй като съм зазяпан все нанякъде...има едни...просто страшни красавициособенно 2-3 лелеее...невероятни...дотук нищо страшно,гледам си,нормално е,момче съм все пак...но...малко по малко се заговарям току така и една определено ми се наби страшно на очи,русичка,към 1,75(така де 1,65 реално щото винаги е на едни токове) ,носи доста странни очила,може би има голям диоптър,но пък с тези очила ме привлича още и още...страхотно тяло...само като ми се усмихне и си забравям името...само като чух нежното и гласче и...абе тва момиче ми взе акъла...няма какво да се лъжем...дотук все още нищо интересно,но вчера сутринта тя беше във фоайето,а аз почивка,преоблякох се взех си нещо разхлаждащо и се направих на турист и се размазах на диванчетата...малко преди това я бях видял на басейна(разменихме си обичайните погледи и усмивки както последните 2 дни)...погледнах отново на там и я видях да си се облича и да влиза навътре,помислих че отива в стаята си,но в един момент забелязох как сяда до мен,обърна се към мен и ми се усмихна...цялата ми система заби...тотално...сигурно чак тя чу как сърцето ми тупти...или го е видяла направо как подскача...попита ме дали аз съм сервитьора в ресторанта който все я наблюдава и й се усмихва (говорехме на английски тъй като тя е полякиня или нещо такова) казах да и си поговорихме...не знам точно какво говорехме,но в един момент тя ми каза номера на стаята си
попита ме попринцип кога съм почивка,казах и че утре(сиреч днес) ще съм смяна в която ще имам по дълга почивка и може да намина...и така дойде днес отидох на работа,тя беше там,намигания усмивки и т.н. нищо ново...докато....когато ни се пада почивката ни пращат по стайте да събираме чаши и глупости и мен ме пратиха да намина през един етаж...естествено че точно нейния...казах на шефката че след това излизам на разходка и ще се върна за вечерята,отидох взех нещата от етажа и тъкмо си повтарях "не го прави,имаш си приятелка" и асансьора се отвори и...няма да се сетите...тя в него...погледна ме,усмихна ми се и ме попита да не и идвам нагости,казах че имах работа и че сега вече съм свободен...влязохме,седнахм е на леглото й,тръгнах да казвам нещо,но...в този момент езика й беше вече в моята уста....оттук вече определено не мислех...просто я сложих на леглото й,започнах да я събличам и следващите 40-50 минути адреналин,пулс,всичко ми беше на макс,просто никога не съм правил такъв секс...просто правеше каквото исках,може би не беше много опитна,но пък тва с неопитна...not possible...просто нямам думи,не знам вече какво не можахме да направим...легло,маса,столо е,на стената,в банята,отпред,отзад...тя свърши поне 2-3 пъти...просто няма как да се опише това,няма как да го направя с приятелката ми...просто бяхме като някакви животни...накрая свърших в нея...свършихме всъщност заедно...може би това малко ме притесни,но тя явно знаеше какво правеше(надявам се,тамън си мислех просто как ми се дундурка едно детенце...)...и всичкото това време...нито една дума...през цялото време,не си казахме нищичко...абе нямам думи такова нещо едва ли ще имам шанс да изпитам втори път...накрая тя просто си легна видимо доста изтощена...аз само влязох да се намокря малко в банята че след такова нещо...не се работи лесно...облякох се,тя стана и тръгна към банята и ми каза да тръгвам,защото закъснявам,а тя била много гладна или нещо такова.Слязох в ресторанта,там цареше смут заради изчезването ми,казах че съм се запилял из златните и докато намеря пътя...колегата ми се усети къде съм бил защото сутринта бях с прическа,а тогава косата ми беше измита,пък и му бях намекнал...почнах си работата и всичко тя дойде усмихна ми се,всичко както обичайно,но просто не можахме да отделим погледите си...странното...дори не и знам името...Абе няма да коментирам,това беше нещо уникално.
Това трябваше да се разкаже просто,а знам че ако го кажа на някой шанса да ме издъни пред приятелката ми е...дори и да е малък не искам да рискувам...сега не знам какво да правя с гаджето,искам сега да съм с нея,но не знам дали мога това да го пазя в тайна,а ако тя разбере...ще я загубя...другата дилема,момичето още е в хотела и ще бъде там още 5 дни...и знам че ако усетя че иска отново,ще го направя без да се замисля,а и да се замисля няма да се спра...чувствам се хем отвратително...хем...страхот но....
Слушам вашите мнения,знам че повечето ще ме нападнете,но признайте си,90% от 18-20 годишните няма издържат на това и ще направят същото...
Ти добре се похвали, ама какъв съвет търсиш не ми е ясно. Не виждам и зададен въпрос.
Temet Nosce
벨야카
wall of text
Похвали ни се, че си големия еб*ч. Бравооо =D>
Walk with me now, fly with me later...
1.В кой хотел си?![]()
2.Явно приятелката ти не е толкова привлекателна,но пък за сметка на това се чувстваш добре с нея.
3.Ти си в Златни Пясъци бе,братле(местен съм,знам к'во е).Лятото е сезона на флиртовете и ситуациите подобни на тази с полякинята,или си дайте почивка лятото или изчакай още 2-3 седмици и ако се отчуждавате още повече по-добре се разделете и си прекарай едно супер лято изпълнено с такива преживявания![]()
YESS вече съм доволен...
Проблема ми е че няма да мога да погледна приятелката си в очите...наистина я харесвам адски много,много държа на нея и ако на нея се беше случило нещо такова щях да го убия тоя с който е била...просто не мога да си обясня,защо го направих,защо бих искал пак да го направя,а в същото време искам да съм съм си с моето гадже...няма логика,не може да държа на едно момиче и съвсем съзнателно да я наранявам и ще разочаровам повечето от горекоментиралите...не съм голям еб*ч,никога не ми е било някаква цел във дадена връзка,не съм никога излизал с момиче и да искам само да я на*ба и оставя...а реално това правя,дори и тя да прави същото,защото замине ли...няма да се видим повече...но просто вмомента не знам какво да кажа на приятлеката ми,да и кажа ли и да я нараня или да не и кажа,да го крия,да живее в заблуда или както искате го наречете,но все един ден това може да се появи наяве....не знам какво да правя и казвам...
Дръж си устата затворена и нищо няма да се разчуе.
И кажи в кой хотел си![]()
Ти си нещастник !
Скъсай момичето за нейно добро !
И чу**й всяка споко![]()
Или всичко или нищо .
А да и реклама да правя...до иберостар един от хотелите...не е много трудно като се огледаш и поразходиш малко няма как да не разберешПървоначално написано от jonib
( е да де,няма как да разбереш,щото то там не е един такъв хотел но )
Аз не искам да чукам всякаПървоначално написано от vakanciqta
не съм от типовете просто да си намери нещо за шибане...
Мдам... то се вижда![]()
Или всичко или нищо .
Че нито уважаваш, нито обичаш приятелката си, е ясно, но поне не я лъжи и й кажи истината.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оф айде стига сте нападали момчето. Вярно, не е най-моралната постъпка, ама пък всеки му се е случвало да изпита такова неудържимо сексуално привличане. Друг е въпроса, кой е имал възможност...
До колкото каза няма от къде приятелката ти да разбере. За това си мълчи и ти...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
"Харесвам адски много приятелката си. Държа много на нея"..
. Да бе,моля ти се,то си личи. Твърдиш ,че харесваш/обичаш и както искаш го наречи,приятелката си - но й изневеряваш,и на всичкото отгоре питаш дали да й кажеш или да я оставиш да живее в заблуда,че нейния приятел не би й изневерил.
Няма смисъл да я лъжеш. Не я обичаш,не държиш на нея - то е пределно ясно. Поне й кажи истината. Вярно е,че ще бъде наранена,но не си струва да се мъчите и двамата.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иии по темата: ...
Не, наистина, трябва да си мноооого неориентиран за да смяташ че държиш на нея, че не си от пичовете които само си търсят да чукат, че обичаш приятелката си .. Хах, извинявай ама сам казваш че се заглеждаш по мацета, разменяте си погледи и усмивчици (флирт, ясно), но пък да е*еш като животно няква мацка в хотелската й стаичка - ми това не е любов. Горката ти приятелка, честно ..![]()
Не й казвай, защото няма да те разбере. А и да разбере ще й стане гадно. Бъди добър с нея, купи й цвете без повод, поглези я малко - колкото да свалиш чувството на вина от себе си ( до колкото е възможно разбира се ) заведи я на романтична вечеря някъде, покажи й какво изпитваш към нея, нека се почувства желана и значима.
Ако не те хванат... лъжата става истинажените няма нужда да знаят повече от необходимото, мълчи си, пък мацката от Полша ще си тръгне все някога
![]()
не и казвай. ако и кажеш ще е само за да си успокоиш съвестта.
REGGAE BOOM <3
А защо да не и казва?Добре..Значи всеки човек си има желания, фантазии, инстинкти и прочие...Нормално е да си се чувствал по този начин спрямо нея..Обаче погледни го от тази страна..Тя е чужденка дошла е тук в Бг на море и мислиш ли, че не и е било целта да се изчука с някой българин....Това е сезона на купоните, на забивките..Не знам дали си има приятел явно не...И ти ако си нямаш приятелка и отидеш някъде в друг град/държава - ти отиваш,за да купонясваш и едва ли не да правиш безразборен секс...Тя дори не ти е казала името си..Видяла е, че я гледаш и веднага е дошла да те кани в стаята си....ОК тук подчертавам- може и да греша- все пак ти си този,който е говорил с нея.. Но виж сега какво се получава: тя си отива в Украйна (до колкото разбрах), доволна от постижението си и едва ли някога ще се сети за тебе, а ти седиш тука и ми се превъзнасяш и честно да ти кажа дори и приятелката ти да не разбере връзката ти е разбита...Имам чувството ,че ти дори и не съжаляваш и би го направил пак и пак...Не те подкрепям ,но...стореното-сторено ..Няма аз да ти давам акъл, ти си знаеш какви са твоите виждания и начина, по който ти сам усещаш как стоят нещата...И относно твоята приятелка - подаръците , цветята, вечерите и другите такива подмазваници нямат да оправят нищо...Пък ти ако го направиш,за да замажеш положението - т'ва ще е НАЙ НАЙ НАЙ - ДОЛНОТО нещо, което можеш да направиш. Ако я обичаш,държиш на нея и така нататък (което половината от тук не го вярват вкл. и аз) ,но ако наистина ти е толкова ценна, колкото твърдиш, не мислиш ли, че тя заслужава да знае..Все пак тя е някъде там и те обича и ти вярва и щом те е ревнувала от колежките значи си е имала 1 на ум и се е притеснявала...Не знам твое си е решението, но трябва да си понесеш последиците, щото няма цял живот да се измъкваш измежду капките и щом си с това момиче дължиш и истината..И последно - представи си, че тя го направи и че след това говори така за нейното момче , както ти говориш сега за твоята украинка...Така изпълнено и въодушевено и всичко...Как ще се почувстваш ти като знаеш, че си някъде много назад? И другото което е как мислиш да продължава вашата връзка смисъл не мислиш ли ,че докато си с твоята приятелка и го правите ти ще си мислиш са русото момиче и ще искаш да така както беше с нея...Замисли се много добре, защото твоята приятелка ти се е отдала изцяло, а ти злоупотребяваш с това..
И така значи съжалявам, ако съм те засегнала с нещо и пак подчертавам - може и да греша, може да не съм права просто това ми е мнението!!![]()
![]()
![]()
мисля същото,работя в хотел на златните и там историята е същата просто...както и аз си имам приятелка имам гадното чувство че ще направя същото като него...тва е,аз те разбирам братле,ама не вярвам че като го скриеш ще постигнеш нещо...винаги си остава една голяма черна точка,която колкото по късно се разбере толкова по тежки ще са последствията...не вярвам тя да ти прости,но пък...поне знае истината,не е заблудена.Ти я познаваш най-добре,ти трябва да знаеш кое е правилното.Първоначално написано от babyvy
>>DjBelev<<
Кажи й. Вече си постъпил лицемерно спрямо нея, не постъпвай и егоистично. Дай й правото тя да си прецени дали да го преглътне и да продължи с теб или пък не и да си продължи напред сама или с някой друг, който вероятно ще я оцени повече от теб.
А ако той не го е правил това преди - момичето още по-лесно ще разбере,че нещо е станало. Ще й се "появят" някакви съмнения,ала-бала.. Пък и май наистина,в повечето случаи момчетата правите изненади ,само когато сте виновни за нещо. Та ,както и да е.Първоначално написано от Done
Кажи й истината. Не я карай да живее в заблуда.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Без думи съм просто.Остави момичето, заслужава нещо по-добро.. и не, не държиш на нея, няма какво да се обясняваш.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Недей, нормално е . То тя ако си струваше чак толкова -
1. Нямаше да искаш друга.
2. Твоята щеше да знае, че не е идеална, че ще погледнеш друга - е трябвало да прецени - да те зареже , или да е по-либерална.
Млад си , не ти е още до сериозни връзки . Чукай малко тез през летния сезон, да ти мине мерака и да улегнеш .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да се похвалиш ли искаше или да ти кажем че нормално на тея години ? Ами да нормално е да го направиш ама като си свободен.Остави момичето,кажи й истината,та ти 2 месеца не си успял да се въздържиш да не й изневериш,то до края на лятото не знам за какво ще става дума при теб.В твоя случай нищо не може да те оправдае,а и ти сам каза че няма да можеш да живееш с тази лъжа.Така че остави момичето докато е време,защото след време ще страда повече,а ти си живей свободен и спокоен и чукай на воля.
Темата е по - скоро да се похвали отколкото да потърси съветОбаче от друга страна момчето го разбирам.Преди 3 години като работех и аз на златните ( съмнява ме да се е променило мн мн ), беше същата работа.В хотела персонала беше ( като изключим шефовете ) пълен с тиинове, а отделно и гостите на хотела.Почти същата "заигравка" имах и аз с една брутална англичанка...Ех спомени
![]()
П.П.Направи го пак, един път се живее, а с приятелката ти така или иначе ще се разделите след време![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев