- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх от първа целувка
ОМГ.. сериозно?! 13 годишни с връзка от половин година?! Искате секс, но ви е страх от целувката?! Търсите си романтично място специално за това?! C'moon..
Недейте да планувате кое,как ще се получи,че после има вероятност да се разочаровате. Просто ... сами ще усетите кога е правилното / точното време за първата ви целувка.Но ми е супер странно - не го е страх от първия път и даже мислите да го правите,но от една проста целувка изпитва страх.
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ходите половин година.. не сте се целували.. и си говорите за секс и не само си говорите, а мислите да го правите на 13![]()
![]()
.. я си ходете хванати за рачички и не мислете за секс .. ок.. на 13 сте.. целувайте се .. намерете си място - не е задължително да е много романтично.. то това с целуването си идва от вътре, ама не правете секс бе
![]()
Значиии...от целувката ви е страх, а от секса не ? Странно ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Само не се изяждайте, че канибализма влиза по вестниците, другото... Правете к'втото 'щете :P
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Чукайте се, а ако тръгне да те целува просто го бушонирай (sun)![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
СЕРИОЗНА връзка .. половин година, ама те не са се и целували .. яко смях .. пък и секс искали да правят .. о, Господи, Господиииииии...
Да съм казала, че отказвам се?!
ахааххахахааа ... темата е ебавка, нали![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Просто му налети. Какви са тия глупости?!
Какво разбираш под сериозна връзка? Не се прегръщаш с други момчета, освен с него ли? Като не се целувате, тогава какво правите?
едва ли е до романтично място..той пък толкова ли за половин година не те е опознал,за да ти има доверие?
странно ми е.
вече би трябвало да ти има доверие и да не се притеснява да е себе си с теб.не ми се вярва да 'го е страх от първата целувка'![]()
по-скоро нещо те менти и не иска да те целуне..ако все пак наистина се притеснява,просто трябва да му обясниш,че и да се издъни,нищо няма да стане..смисъл да не му дреме(няма така да му го обясниш,ами по деликатно ;д)
относно секса..според мен сте малки още o.O
Да разбирам, че вие не се виждате сами, не се целувате, само си говорите общи неща за секс, чат-пат се прегръщате и се ръкостискате.. Човек, все едно описвам отношенията с ми с майка ми...![]()
Сериозна връзка,но дори не сте се целували не мислиш ли,че по скоро го карате на много добри приятели се тая.А и за бога още си малка да ми мислиш за секс,порасни още малко за всичко има време !
![]()
![]()
![]()
Да обобщим
1.На 13 си
2.Имаш СЕРИОЗЕН приятел от 1 година
3.НЕ сте се целували (препрадка към 2.СЕРИОЗЕН)
4.Мислили сте за секс (препрадка към 3. .. )
Много добре .
Брях,брях