- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е, няма как ..
Дълго време се опитвах да се въздържа да пусна тема във форума, предвиждайки коментарите, но вече няма как ...
С приятеля ми сме заедно от почти година. Преди това бяхме приятели около 2 години. В началото, ще излъжа ако кажа, че всичко беше перфектно, но все пак напомняше за такова. После почнаха скандали - сдобряване, раздели - събирания и така в един порочен кръг. Като под скандали разбирам възможно най-големите скандали, които съм имала с някого през живота си - блъсканици, хвърляне на предмети/мебели и т.н. ( не по мен, естествено, а някъде, в небитието ). После всичко е както преди. И след няколко дена всичко това се повтаря. Наново.
Той е единствения човек, който може да ме изкара така извън нерви. Боже, изпадала съм в нервни кризи, задушавала съм се от рев ..
И тази сутрин .. поредния скандал. Грандиозен. В 8 часа сутринта. И то защото не бях наясно какво ТОЧНО правел на работата си. Общо взето всичките ни скандали са заради ей такива простотии. Не знам откъде идва всичко, може би от това, че прекарваме прекалено много време заедно ( та ние почти живеем заедно ) или от това, че и двамата сме прекалено големи инати. Не знам. Едва ли мога да ви опиша през какво точно съм преминала, заради него. Той ме изкарва извън нерви, но в същото време ме кара да се чувствам ... не знам. Обичана, колкото и странно да звучи. Не знам вече какво да правя. Просто имам нужда от малко насока, по кой път да тръгна, да продължа с него или без него, объркана съм ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!