- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Е, няма как ..
Сама и само сама си си виновна че си позволила нещата да стигнат дотам. Продължавай в същият дух и когато се превърнеш в затворничка без никакви приятели определено няма да ти е по-лесно от сега.Незнам колко е дълга връзката ви, но човек каквото сам си направи никой друг не може да му го направи.Прекалено много аванта си му дала и си му показала че може да си прави каквото иска,ама то не е луд тоя дето яде баницата нали знаеш. Нямам предвид че трябва да се държиш като кучка, но не и да му скачаш на врата щом видиш възможност.Олеле той е Рак. И аз съм Рак и даже с темата ти сме родени на една и съща дата.Дано и аз при дадени условия някога да не взема да се превърна в такъв идиот че по-добре някой да вземе да ме гръмне.
Ще се вземеш в ръце и няма: "Ама аз го обичам",защото в противен случай ще си търпиш последствията и никой няма да ти е крив.Може и да блъфира пък и да не блъфира по-добре за теб.Поне ще се отървеш.Е, може и да ти е гадно, но ще ти мине.Времето лекува СТИГА ТИ ДА ГО ИСКАШ И ДА НЕ СЕ ИНАТИШ.
Ще ти цитирам и една много, много добра мисъл и даже ще си я сложа и за подпис тук:
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
![]()