- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възка с човек от клас,училище?
+Първоначално написано от joronir
. . . . < 33
Според мен е тъпо да ходиш с някого от твоето училище, още по-малко от класа ти.. Кофти тръпка е след това. Но пък любовта не подбира, така, че все ми е тая откъде е, важното е да се обичаме.![]()
Не ми е ясно и защо мислите за раздялата,още преди да сте тръгнали с някого.То като срещнете някого,който да Ви хване вниманието,надали ще се чудите от класа ли Ви е или не.
Стига сте си поставяли бариери сами, ако наистина харесвате някого и искате да сте с него, няма да го сторите, защото са ви разпределили да учите в една стая??
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)
Аз съм за ..![]()
![]()
![]()
ЗнАм КоЯ дА бЪдА..зНаМ зАщО сЪм ЛуДа..ЗнАм КоГо ЦеЛуВаМ..и ЗнАм КаКвО рИсКуВаМ..
За.
Двама души винаги могат да си омръзнат и без да са от един клас или училище. Това зависи от хората, а не откъде са се взели.
Твърдо против!
Имах си гадже от училище (не от класа) и беше ужасно. През всяко междучасие беше пред вратата на мойта стая. Започнах да избягвам срещите с него, докато накрая не скъсахме.
Аз съм за... познавам такива двойки... зависи от хората ...ако са сериозни няма значение дали са в един клас ..едно училище и тн