- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Фалшиви сигнали?
ако пиша първа на момче, което не харесвам (но той зарибява мен, всмисъл пише ми пръв, иска ми номера и тн), брои ли се, че му давам фалшиви надежди? ;д
I'm yours.
Първоначално написано от eminemfenka
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
ами да със сигурност ще си вдъхне малко надежда![]()
мерси ^^ оф, човек да не иска да си поговори с някого ;д...
I'm yours.
Определено ще е, ако е филмар.
Да. Затова недей.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ок ти ще имаш ли някакви надежди, ако сваляш някакво момче, което не те харесва, но реши да ти пише? Можеше и сама да си отговориш на този въпрос.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
По принцип би било тъпо да му пишеш, защото може да си изтълкува най-обикновен приятелски тон за нещо повече, но от др. страна той самият (а и всеки човек по принцип) не (би) трябва(ло) във всичкo да търси знак и сигнал.
Примерно аз много се изкушавам всяко нещо да си мисля, че значи нещо, а то съвсем да не е така, но си вкарвам сама малко здрав разум и гледам да не си набивам филми: "О, той ми писа, може и да имам шанс."
Така че, може и да рискуваш - какво толкова. Ако той го приеме за знак, че го харесваш, това ще е плод на глупостта му. Не е ли така? Щях да напиша не глупост, ами "простотията му".
В крайна сметка не е здравословно да се чувстваш виновна за всеки, който влиза във филма от най-малкото нещо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от NightGuardian
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.