Гаджето ме дразни. И аз го дразня, но сега важното е, че той ме дразни.

Как така забелязва все лошото в мен. Той сигурно и хубавото забелязва, но на глас изрича лошите неща.
Снощи защо имаше скандал? - НЕ ЗАБЕЛЯЗА, ЧЕ СЪМ ПОДСТРИГАНА! (О, УАУ, каква трагедия, нали???)
И аз подпалих. Защо?:
А как ме хока когато, ..цитирам "Не си си оскубала лявата вежда, като хората". "Виж ква симпатична пъпка имаш на носа, изстискай си я", "Къв е тоя фрапиращо син лак, на лявата ръка не си се лакирала добре". (??????????????), "Виж, тука си изпуснала 5 косъма на крака си" (????)
А няма да ми забележи подстрижката!!! Или веднъж се бях боядисала стабилно лилаво-червено и седим един до друг,поглежда ме и казва "Абе, нещо ми червенееш?" (???)

Мисълта ми е, не точно конкретно за него, а и за попринцип забележимостта и изказването на глас косурите и недостатъци на хората и как все по-малко се отбелязват преимуществата и хубавите качества.

Даже не му пуснах снощи!!! Много бях обидена!!! Малко ме е яд, понеже аналитично на това, наказах и себе си с липсата на секс хахаха. И, все пак, не знам какъв извод да изкажа...