.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Ще правя 'Аматьорски филм'

След като донапиша сценария ( най-накрая го почнах след толкова четене как точно се правят и т.н ) ще чакам на едни мой роднини приятел да дойде в града ни,той е режисьор и ще ми обясни разни работи.Ще изчакам да ми дойде техниката,която ще поръчам за по малко пари ( все пак е аматьорски филм ) и ще трябва да пооправя разни други неща около филмЪт и около 10-15 човека от школите и театъра,които са ми познати се съгласиха ( не че като са от театъра са кой знае какво,но все пак е по-добре от никой ) и ще почна да правя аматьорски филм и понеже мисля,че мога да го направя добре,ще направя като за начало българска версия на Stab (Филма във филма Писък ) .Щото гледам,че го правят американците,германци,англ ичани и всякакви и ги постват в Youtube та аз се си мисля,че мога да го направя по-добре и да видят малко Bulgarian power.Не знам дали ще стане нещо,но .. все пак е някакво начало.Не знам за какво ви го пиша това,може би ей така да кажа на някой,щото явно никой не го интересува ( сад ) . То това няма да има нищо общо с филма във филма,със самостоятелен сценарии си е,но те всички така го правят..Та всички прехвалиха американците в Youtube колко добре им се е получило ( по форумите на Писък ги прехвалиха ) ,апък според мен не е толкова добре.Все тая де ,не че моето ще е перфектно ама да се пробвам какво,няма да боли.Ако стане добро и се хареса може да направим и други,щото все пак ще е аматьорски,но това ще ми трупа някакъв опит .

Ето малко постери на филма .Не знам защо ги поствма,сигурно за да стане по-цветно .

# Stab

# Stab 2

# Stab 3: Hollywood Horror

# Stab 4: Knife Of Doom

# Stab 5: Clock Of Doom

# Stab 6: Ghostface Returns

# Stab 7: Knife Of The Hunter

DVD's .. Въпреки ,че не са истински филми и всъщност не са правени,някой от хората запалени по това направиха и обложки и т.н..

# Stab

# Stab 2

# Stab 3: Hollywood Horror

# Stab 4: Knife Of Doom

# Stab 5: Clock Of Doom

# Stab 6: Ghostface Returns

# Stab 7: Knife Of The Hunter

Всякакви съвети приемам.Критики не приемам,щото още не съм направил нищо и няма как да ме критикувате.Може само да ме тролвате.
    Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Харесва ми идеята и я подкрепям определено,и аз започвам да уча в университет тая година телевизия,филми и т.н и мисля също да се занимавам с кино но като актьор.Успех,дано се получи

Мерси..Къде си ?НАТФИЗ ,НБУ ? Или не е в София ? Успех и на тебе с университета щом ти е първа година.
    Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

В Кипър ще уча, след 1 месец заминавам . Мерси

Супер фен Аватара на cookie_master
    идеята изглежда добра
    пожелавам ти успех!
    МОМИЧЕ!

Мерси.А някой от форума да разбира от камери?Защото сега тука разглеждам цени ала бала,но бих искал съвет ако има такива.

Успех.
    ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си