.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

какво бълнувате насън?

Тук е мястото да разказвате странни сънища, какво сте говорели и за изкуствто да заспиваш отволе Започвам аз:
    Най- новото попадение беше онзи ден, бях болна и с майка ми гледахме Хаус в спалнята и аз заспах. После се събудих и майка ми ме пита за какви мравки става въпрос И аз си мисля боже мой какво се случва тука Накрая се оказа, че посредата на съня ми съм се събудила и съм питала дали баща ми се е прибрал и защо е имал мравки по краката, майка ми не ме разбрала и аз съм се ядосала и съм се обърнала на другата страна...
    Ако се сетя още, ще пиша, сега сте вие

Грешен раздел.
    kalpazanka

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оо имала съм мн мои случки,но сега не се сещам.Иначе баща ми редовно си говори на сън за багери и камиони.

Спомням си последната случка: Гледах страшен филм с една приятелка и съм заспала.По някое време съм почнала да говоря " : Бягай кучко ,зад теб е ! '' и тя си помислила ,че говоря на нея и почнала да се оглежда и ме събудила.

Веднъж съм бил станал и слезнал по стълбите (живеем в мезонет) и отворил вратата на хола погледал съм кво стаа вътре и пак съм се качил (и всичко това докато спя)
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен Аватара на cookie_master
    не бълнувам
    МОМИЧЕ!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    От къде да знам,нали спа

Ами аз лично тормозя хората, когато бълнувам и после винаги ми разказват Направо падам Например, сега се сетих, че веднъж съм станана, отишла съм при баща ми и съм започнала да му се извинявам, че не съм взела нещо по- специално и само сандвичи е имало в магазина

PS: сори за раздела, мислех, че съм в "У дома"

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Преди време нашите ми разказаха как съм пяла "Зайченцето бяло"
    Иначе най-новото беше преди 2 дена. Понеже съм на гости при братовчедите и съм заспала на леглото на братовчеда. И той ми казва да се преместя на моето легло и аз съм казала "Дай ми го!" и съм протегнала ръка към леглото.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Сещам се само как на сън съм пратила баба ми да ми донесе дъвките, които са били на хладилника

Иначе имам една приятелка, която малко сомнамбулства .. и помне веднъж баща и ми беше разказвал, как когато била по-мъничка станала на сън да ходи до тоалетна, но отишла в кухнята и се изпишкала пред хладилника.. и се върнала в леглото

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Татко ми каза като бях по - малка, че веднъж съм кукуригала насън
    Един път даже съм изпсувала

Също така сънувах, че настъпвам мишка и виках докато не се събудих.

Щипала съм се, за да се събудя от кошмар.

И веднъж сънувах сън в съня. Беше много гадно.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Почти винаги бълнувам насън затова не обичам да спя в една стая с други хора (гаджетата са изключение ), но от това, което са ми казвали повечето неща не ми се разбират. Веднъж помня като по-малка майка ми ми се беше разсърдила, че съм й се скарала, а аз съм била заспала, тя беше убедена, че съм била будна, защото съм била с отворени очи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на Djuff
    Смея се на сън, миналия месец с една фр като бяхме на морето съм бълнувала много се смях като ми го разказа, а пък баща ми редовно бълнува на сън как убива терористите и кара колата по енерция

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Преди като съм спала при мама и тати съм си изпускала някои тайни работи :х :Д
    Иначе много съм се била карала с тати и съм удряла възглавницата
    А като съм била още мнооого по-малка (5-6год.) баба ме е хващала да ходя до тоалетната на терасата в съня си, малко сомнамбул си падам ;д

Guest
    говоря си разни неща но не знам какви

Мега фен Аватара на xoxi
    Майка ми често ми разказва сутрин, че съм й се карала.
    Най-пресният случай е от 2-3 дни. Майка ми каза, че влязла в моята стая за да отвори вратата към терасата, а аз съм почнала да се карам и да викам по нея да затваря вратата, че ми е студено.
    Но това според мен не е бълнуваме, ами съм се поразбудила за няколко секунди колкото да се скарам и после пак съм заспала. Аз не помня нищо.
    И спря да се върти за миг земята..

най-странно ми е било като бях в братовчед ми и сме си говорили насън.. после леля ми ни разказа, че сме обсъждали ваканцията - защо неговата е била с 15 дни по-къса от моята (той е с две години по-голям). тва е било 5ти клас като съм бил.

Аз съм си сунанбул . Ставам и отивам при майка ми и почвам да и пея фолк песен . Или и обеснявам защо не обичам чушки . Псувала съм насън , лягала съм пред вратата на кухнята , викала съм през прозореца , стояла съм на терасата с часове , отивала съм при майка ми и съм плакала без да кажа нищо , смисъл сядам до нея и почвам да рева .. Ужас е и повечето пъти като чуя и плача . Не знам защо ама много ме е страх от това .

Град
    Кофата
    Помня, че веднъж брат ми ми беше разказал като бях по - малка...Отишла съм до тоалетната седнала съм уж да се изходя ;дд ама някъде към 2 часа през нощта обаче съм заспала там.И той се прибира от един бар влиза уж да се изпикае Вижда ме и ме питал:
    - А, ти ко прайш тука бе??
    - Репетирам един танц.
    - Айде лягай си!
    - Изчакай само да си изрепетирам танца..
    И след това си легнах ;Дд

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Ами по принцип рядко говоря на сън, но всеки, който е пренощувал с мен в една стая, казва, че пъшкам на съм Иначе често съм се събуждала на различни от леглото, места
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    аз пък не съм бълнувала от години

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Рядко бълнувам, но често ритам насън.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Plikchencce
    Аз съм си сунанбул . Ставам и отивам при майка ми и почвам да и пея фолк песен . Или и обеснявам защо не обичам чушки . Псувала съм насън , лягала съм пред вратата на кухнята , викала съм през прозореца , стояла съм на терасата с часове , отивала съм при майка ми и съм плакала без да кажа нищо , смисъл сядам до нея и почвам да рева .. Ужас е и повечето пъти като чуя и плача . Не знам защо ама много ме е страх от това .
    думата е СОМНАМБУЛ, а не СУНАНБУЛ.. just sayin'

майка ми ми е разправяла, че съм говорела на арабски и друг път че съм била казала : Добре Марко ето ти моята тетрадка,аз ще си купя друга. O.o
    А баща ми веднъж ми вика насън - Донеси ми една клечка за нос

Освен да съм се смяла нищо повече!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си