- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво бълнувате насън?
Тук е мястото да разказвате странни сънища, какво сте говорели и за изкуствто да заспиваш отволеЗапочвам аз:
Най- новото попадение беше онзи ден, бях болна и с майка ми гледахме Хаус в спалнята и аз заспах. После се събудих и майка ми ме пита за какви мравки става въпросИ аз си мисля боже мой какво се случва тука
Накрая се оказа, че посредата на съня ми съм се събудила и съм питала дали баща ми се е прибрал и защо е имал мравки по краката, майка ми не ме разбрала и аз съм се ядосала и съм се обърнала на другата страна...
Ако се сетя още, ще пиша, сега сте вие![]()
Грешен раздел.
kalpazanka
Оо имала съм мн мои случки,но сега не се сещам.Иначе баща ми редовно си говори на сън за багери и камиони.![]()
Спомням си последната случка: Гледах страшен филм с една приятелка и съм заспала.По някое време съм почнала да говоря " : Бягай кучко ,зад теб е ! '' и тя си помислила ,че говоря на нея и почнала да се оглежда и ме събудила.![]()
![]()
Веднъж съм бил станал и слезнал по стълбите (живеем в мезонет) и отворил вратата на хола погледал съм кво стаа вътре и пак съм се качил (и всичко това докато спя)![]()
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Ами аз лично тормозя хората, когато бълнувам и после винаги ми разказватНаправо падам
Например, сега се сетих, че веднъж съм станана, отишла съм при баща ми и съм започнала да му се извинявам, че не съм взела нещо по- специално и само сандвичи е имало в магазина
![]()
PS: сори за раздела, мислех, че съм в "У дома"![]()
Преди време нашите ми разказаха как съм пяла "Зайченцето бяло"![]()
Иначе най-новото беше преди 2 дена. Понеже съм на гости при братовчедите и съм заспала на леглото на братовчеда. И той ми казва да се преместя на моето легло и аз съм казала "Дай ми го!" и съм протегнала ръка към леглото.![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Сещам се само как на сън съм пратила баба ми да ми донесе дъвките, които са били на хладилника![]()
Иначе имам една приятелка, която малко сомнамбулства .. и помне веднъж баща и ми беше разказвал, как когато била по-мъничка станала на сън да ходи до тоалетна, но отишла в кухнята и се изпишкала пред хладилника.. и се върнала в леглото![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Татко ми каза като бях по - малка, че веднъж съм кукуригала насън![]()
Един път даже съм изпсувала
Също така сънувах, че настъпвам мишка и виках докато не се събудих.
Щипала съм се, за да се събудя от кошмар.
И веднъж сънувах сън в съня. Беше много гадно.
Humans need fantasy to be human.
Почти винаги бълнувам насън затова не обичам да спя в една стая с други хора (гаджетата са изключение), но от това, което са ми казвали повечето неща не ми се разбират. Веднъж помня като по-малка майка ми ми се беше разсърдила, че съм й се скарала, а аз съм била заспала, тя беше убедена, че съм била будна, защото съм била с отворени очи.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Смея се на сън, миналия месец с една фр като бяхме на морето съм бълнувала много се смях като ми го разказа, а пък баща ми редовно бълнува на сън как убива терористите и кара колата по енерция![]()
![]()
Преди като съм спала при мама и тати съм си изпускала някои тайни работи :х :Д
Иначе много съм се била карала с тати и съм удряла възглавницата![]()
А като съм била още мнооого по-малка (5-6год.) баба ме е хващала да ходя до тоалетната на терасата в съня си, малко сомнамбул си падам ;д
говоря си разни неща но не знам какви![]()
Майка ми често ми разказва сутрин, че съм й се карала.
Най-пресният случай е от 2-3 дни. Майка ми каза, че влязла в моята стая за да отвори вратата към терасата, а аз съм почнала да се карам и да викам по нея да затваря вратата, че ми е студено.
Но това според мен не е бълнуваме, ами съм се поразбудила за няколко секунди колкото да се скарам и после пак съм заспала. Аз не помня нищо.
И спря да се върти за миг земята..
най-странно ми е било като бях в братовчед ми и сме си говорили насън.. после леля ми ни разказа, че сме обсъждали ваканцията - защо неговата е била с 15 дни по-къса от моята (той е с две години по-голям). тва е било 5ти клас като съм бил.
Аз съм си сунанбул . Ставам и отивам при майка ми и почвам да и пея фолк песен . Или и обеснявам защо не обичам чушки . Псувала съм насън , лягала съм пред вратата на кухнята , викала съм през прозореца , стояла съм на терасата с часове , отивала съм при майка ми и съм плакала без да кажа нищо , смисъл сядам до нея и почвам да рева .. Ужас е и повечето пъти като чуя и плача . Не знам защо ама много ме е страх от това .![]()
Помня, че веднъж брат ми ми беше разказал като бях по - малка...Отишла съм до тоалетната седнала съм уж да се изходя ;дд ама някъде към 2 часа през нощта обаче съм заспала там.И той се прибира от един бар влиза уж да се изпикаеВижда ме и ме питал:
- А, ти ко прайш тука бе??
- Репетирам един танц.
- Айде лягай си!
- Изчакай само да си изрепетирам танца..
И след това си легнах ;Дд
Ами по принцип рядко говоря на сън, но всеки, който е пренощувал с мен в една стая, казва, че пъшкам на съмИначе често съм се събуждала на различни от леглото, места
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Рядко бълнувам, но често ритам насън.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
думата е СОМНАМБУЛ, а не СУНАНБУЛ.. just sayin'Първоначално написано от Plikchencce
![]()
майка ми ми е разправяла, че съм говорела на арабски и друг път че съм била казала : Добре Марко ето ти моята тетрадка,аз ще си купя друга. O.o
А баща ми веднъж ми вика насън - Донеси ми една клечка за нос![]()