Цитирай Първоначално написано от Done
Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
Цитирай Първоначално написано от Done
Идеята е добра !
На първо четене това което се сещам е - вземи нещо против комари, защото в гората дори през деня на сянка са много свирепи, какво остава за вечерта. Има Райд Спирали - те ще свършат работа. Палиш по една в четирите края на масата - на земята.
Сладоледа - как ще го запазиш ? трябва ти хладилна чанта.
Свещи - повече от една не е необходима, не толкова за аромат, колкото за атмосфера. Вземи от тези в "чашка". Glade имат такива с аромат - "In Love"
За вино - аз съм любител на червеното и макар да не е подходящо за жегите не ми пречи. Има едно много ароматно и доста пивко - Boutique Todoroff Cabernet Sauvignon. Може би добре изстудено Розе ще бъде добър избор също.
Това е което се сещам за сега
мерси за идеята с виното и за комарите.. мисля че кабарне сувиньона ще е добър избор..
1 път там ме охапа комар и ми се поду все едно тръгна да ми излиза 3ти крак
Няколко пъти съм правил подобни постановки. Винаги се приема много добре с изключение на веднъж когато мацката явно си падаше по лъскави ресторанти а не по романтика сред природата..

Като каза планински райнон се сетих че си прав - ще бъде хладно. Вземи си повече дрехи за да можеш да й предотстъпиш някоя на нея като застудее. Препоръчвам нещо поларено - хем меко и леко хем топли много. Така хем ще й е топло, хем ще й е приятно да е облечена в твоя дреха.
За музиката на спомена нищо ! Една романтична вечеря не е романтична без музика... много тиха и нежна трябва да бъде. В никакъв случай попфолк, дори и да сте му фенове...
За основното ястие - аз винаги съм правил барбекю... пържолки и зеленчуци на скара стават уникално. Това обаче предполага да носиш и барбекю. Аз имам едно малко такова portable и ми върши страхотна работа. Ако се спреш на този вариант - кажи, ще ти дам още хинтове
Ако се сетя още нещо ще пиша
добре..
значи това е вариянт със скарата, намясто да направя всичко там за да не се налага да мъкна готови неща..
а проблем с лъскавите ресторанти няма, в смисъл ходили сме на такива, сред уживените центрове, но го има и желанието от обстановка из природата.. наскоро ходихме на водопад Скакля, и Вазовата пътека малко след Своге и много й се хареса малкия преход, който направихме..
А дайде ми някаква идея за музика, то се знае че няма да е поп-фолк и тем подобни, нещо тихо което да звучи, ама си нямам идея какво ..
не съм се интересувал много от такива песни.. е има някои но са с тъжни текстове, а не искам такива да ги има.. по-добре само трак, отколкото да се пее "i miss you soo muchh.. you hurt mee" и т.н.
Има още неща за доизпипване, но когато ги доизмисля ще споделя..

Впрочем ако някой може да предложи още нещо, да се чувства поканен в темата