Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
добре..
значи това е вариянт със скарата, намясто да направя всичко там за да не се налага да мъкна готови неща..
а проблем с лъскавите ресторанти няма, в смисъл ходили сме на такива, сред уживените центрове, но го има и желанието от обстановка из природата.. наскоро ходихме на водопад Скакля, и Вазовата пътека малко след Своге и много й се хареса малкия преход, който направихме..
А дайде ми някаква идея за музика, то се знае че няма да е поп-фолк и тем подобни, нещо тихо което да звучи, ама си нямам идея какво ..
не съм се интересувал много от такива песни.. е има някои но са с тъжни текстове, а не искам такива да ги има.. по-добре само трак, отколкото да се пее "i miss you soo muchh.. you hurt mee" и т.н.
Има още неща за доизпипване, но когато ги доизмисля ще споделя..

Впрочем ако някой може да предложи още нещо, да се чувства поканен в темата
музика ще предложа малко по-късно като се прибера и разровя плейлистите си...
За барбекюто : 3кг дървени въглища за предпочитане е да ги вземеш от закрит магазин, защото от бензиностанциите се случва да са овлажнени. Разплака някаква течна - има специализирани не препоръчвам бензин, нафта и други подобни. Без нея ще с еозориш доста...
Яденето ми е малко сложна тема... попринцип хич не съм добър в готвенето а и не ме влече. Понеже не съм и претенциозен това което съм правил е - свински пържоли ( препоръчвам врат ) мариновани ( продават се готови такива във вериги като Билла и Кауфланд ) Аз лично съм оставал доволен от тези в Билла с няква зелена гняс отгоре. Гадно изглеждат сурови, но са тънки и след изпичане стават супер крехки и сочни. За гарнитура правя заленчуци на " сач " - тиквичка нарязана на дълго, морков, едри печурки, лук, червени и зелени чушки. Всичко това режеш на възможно по-широки и дълги парчета, за да не изпадат м/у решетките. Слагаш ги на скарата и стават супер, но внимаваш да не изгорят.
Отделно можеш да вземеш зеленчуци и за шопска или овчрска салата примерно, за да се занимава с нещо мацката докато ти разпалваш скарата
Менюто върви с винце.... аааа сега се сетих да вземеш и 100-тина грама синьо сирене Bergablu е добър вариант Страхотно е точно с това вино което ти препоръчах...
Ако се сетя още ще пиша