ЗАЩО ЛИ ОЩЕ НЕ МИ Е ДОШЛО .. ПРИТЕСНЕНА СЪМ НА ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ И Е ДОШЛО А НА МЕНЕ НЕ ПИТАМ СЕ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ИМА НЕЩО ТЕЙ КАТО СЪМ НА 14ГОДИНИ И ПОЛОВИНА А ОЩЕ НЯМАМ ...... И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ИМАМ БЯЛО ТЕЧЕНИЕ ЗАЩО ........ИМА ЛИ ВЕРОЯТНОСТ ДА НЕ МИ ДОЙДЕ ПОМОГНЕТЕ ПИЩЕТЕ И МОЛЯ ТЕЗИ КОИТО НЕ ИМ СЕ ПОМАГА ДА НЕ ПИШАТ
estestveni
няма начин да не ти дойде.. и какво като си на 14 и половина? просто оирганизмът ти не се е развил все още .. спокойно скоро ще ти дойде и не разбирам защо толкова много искаш да имаш цикъл :Д
НЕ ЧЕ МНОГО НАСТОЯАМ НО ПРОСТООО МЕ Е СТРАХ ДА НЕ ДА НЕ МИ ДОИДЕ И ДА ТРЯБВА ДА ХОДЯ НА ГИНЕКОЛОГ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
Ами до 18-годишна възраст ако не ти дойде тогава е проблем. Има още много време.![]()
Имам тяло на модел... в мазето си...
Абе ти тъпа ли си?!Колко теми мислиш да пуснеш за тоя цикъл?!
Има си специалисти - ходи при тях!А и си на 14 години ... Има момичета,които се развиват по-бавно и им идва по-късно ...
![]()
![]()
![]()
на всеки им идва на различна възраст .. всичко е наследствено (така съм чувала .. а и се убедих когато майка ми каза че на нея й е дошно на 12 години .. и на мен така) така че питай майка си и очаквай
а и не е 100% сигурно .. това че си на 14 няма нищо общо .. познавам момичета на които им е идвало за 1 път на 16-17 години
![]()
ЗОРИТО ДА СИ ЗАМЪЛЧИ ЩОТ ЩТЕ И ЕБА МАИКАТАБЛАГОДАРЯ НА ДРУГИТЕ МН ВИ БЛАГОДАРЯ
estestveni
Ако не си изключиш капс лока, няма да ти дойде, това е.![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
продължавай да псуваш и ще те целунат с БАНПървоначално написано от ma9
![]()
КАКТО И ДА Е АМИ АС ПИТАМ САМО А ТЯ СА ПРАЙ
estestveni
ами свиквай .. тука повечето са такаПървоначално написано от ma9
![]()
ДА РАЗБИРАМ ЗАЩО ЛИ ЗАЩОТ НЕМОИ ДА МА ВИДИ НАЖИВО ДА МИ СА ПРАИ :Д![]()
![]()
estestveni
я си уговорене среща и се набийтеПървоначално написано от ma9
![]()
Нямаш цикъл,а имаш с к'во да е*еш ... Ето,че разкрихме загадката - ти си момченце,което желае да е момиченце,но няма как да стане ... СориПървоначално написано от ma9
![]()
![]()
Все още пластичната хирургия не е напреднала чааак толкова,че от мъж с патка да те направи жена с цикъл
![]()
ХААХАА КАКТО СЕ ПОДИГРАВАШ С ТУЙ НЕЩО ТО ЩЕ ТИ СЕ ВАРНЕЩЕ ВИДИШ ЕИ ИДИОТЧЕ МНОГО МНГО НЕ СЕ ЗАНИМАВАИ СС МЕНЕ ЩТОТО ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТИ Е** МАИКАТА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
13 годишен пикльо щял да ми е*е майката![]()
![]()
![]()
Ае спирам със спамаАко искаш пиши на ЛС
![]()
^ Хлапе, обаче яко налита на ебане![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
АЕ МАМКА ВИ ТАПА УМРЯЛА СМОТАНА АИ КАЖИ КАДЕ И КОГА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
estestveni
Сега, докато нямаш още менстурация не искаш да ходиш на гинеколог, обаче да ти каже, че когато ти дойде е задължително да ходиш на половин година. Иначе нямам представа защо ти закъснява - ако имаш бяло течение, започнал растеж на гърдите, акне, мисля че скоро ще ти дойде![]()
Уу интернет биячки ^^ ... яко ;дд
Съмнява ме дори да си на 12 с тоя правопис, камоли да си ми наборка О.о
И все пак да не се отклонявам съвсем от темата.. Нормално е още да не ти е дошло.. Някой хора просто се развиват по-бавно от други![]()
не дей бее не се занимавай че може и ти да го отнесеш горката ... не дей щото тука в интернет знай ли кфи побоища стават .. не дей по добре .. спасявай се .. без паника .. всички ще умремПървоначално написано от dream1707
![]()