- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да добавя субтитри на картинка?
Здравейте.Знам,че по някакъв начин може да се добавят 'субтитри' на картинка.В смисъл не букви от Фотошоп и Фотоскейп ,а субтитри на анимирана картинка.Ето ви пример.
Значи добавено е името на човека ( той казва това във филма ) ,но мисля,че трябва да има начин да си добавя моя Ник там или името ми и пак да си каже нещо .. В смисъл да намеря картинката без изреченията и после сам да ги добавя..Знате ли как може да стане?
Billy Loomis : We all get little mad sometimes ..
Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Сваляш някаква програма, която ти разделя gif-a на фреймове и добавяш съответното текстче към всеки фрейм. Малко се позаиграваш, ама само това засега ми идва наум. Имаше една дето аз я ползвах преди много време ама как и беше името не помня. Просто потърси някакъв gif creator и през него правиш това, което написах...
Еми кажи, че и аз искам да разбераПървоначално написано от Mirage3
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
Трябва да си с Photoshop CS5 поне, за да можеш да го направиш като за начало. Ето как се действа: На нов леър (по принцип няма нужда, но държа да го кажаПървоначално написано от Ivan4o0o0
) пишеш нещо с инструмента Type Tool. Правиш го видим за всички леъри. За да видиш дали е видим, полето Animation е нужно да ти е отворено. Ако не е, отваряш го от Windows->Animation. Кликаш на всеки леър поотделно, за да видиш дали има око на леъра с текста. По принцип като напишеш нещо и автоматично, то става видимо на вс леъри.
Дано съм помогнала. Не мога да обяснявам много.![]()
Определено нищо не схванах, но мога да бачкам на PS CS5 - на него съмПървоначално написано от Mirage3
![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!