.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Казах "понякога" и я пия за освежаване, не за енергия.
    Чайовете също. Просто обичам чай.
    Въпреки това и трите неща, малко или много, се зачитат за зареждащи с енергия напитки, затова не можех да кажа че изобщо не пия такива.

Иначе не пия нищо енергийно по 2 причини.
    1 - Не е естествено. Пазя тялото си.
    2 - Намирам го за унизително. Тва е все едно да призная че нямам достатъчно енергия и без тях.

Мега фен
    Кат искаш енергия си вземи един креатин ..

Цитирай Първоначално написано от SomeRandomDude
    Казах "понякога" и я пия за освежаване, не за енергия.
    Чайовете също. Просто обичам чай.
    Въпреки това и трите неща, малко или много, се зачитат за зареждащи с енергия напитки, затова не можех да кажа че изобщо не пия такива.

Иначе не пия нищо енергийно по 2 причини.
    1 - Не е естествено. Пазя тялото си.
    2 - Намирам го за унизително. Тва е все едно да призная че нямам достатъчно енергия и без тях.
    Яко тъп добре ли освежава колата като навън е 40 градуса а тя е само захар,аз мисля че само ще загориш още повече за вода ама щом така се чувстваш от нея пий.От една енергийна напитка(на ден),дори и от 5 нищо няма да ти стане защото повечето са боклуци.И трето няма нищо срамно да кажеш,че днес се чувстваш отпаднал,почни да тренираш и като дойде лятото да минеш на НВД сигурно няма да излизаш от срам Между другото един приятел пред мен направи 30 кафета за един час и то вечерта,само му треперяха ръцете и нищо друго.
    The time's for sobieski

И аз също така като DA0Trooper, подкрепям мнението му за PhD Wired Продукта е добър и си струва парите

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Мен самия вкус на повечето енергийни напитки ме кефи страшно много !
    Един път пътувах до Испания с автобус но тъй,като бях на предната седалка до един доста пълен човек И нямаше как да спя.Спасението ми беше Red Bull (от Франция,Сърбия,Италия ) определено имаше ефект...
    По принцип не усещам да имам повече енергия от такива напитки но,когато пия го правя само и едийнствено заради удоволствието породено от вкуса

РЯДКО ГИ ПИЯ, НЕ са полезни
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Спрял съм ги вече към 4 месеца (откогато почнах да тренирам)
    А иначе 1 път бях пил Red Bull и ме държа буден почти цяла нощ..
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Аз па съм пил само един път red bull от супермаркета,ей така да опитам де,вечерта към 8-9 беше,ама нищо не става Все едно пия разредена боза,ама за по 3 кинта
    Абсолютно! Пил съм и не веднъж - ефектът винаги е един и същ, а по-точно никакъв, освен, че ти бърка дълбочко в джобченцето..

Цитирай Първоначално написано от SoloHaterWehrmacht1945
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Аз па съм пил само един път red bull от супермаркета,ей така да опитам де,вечерта към 8-9 беше,ама нищо не става Все едно пия разредена боза,ама за по 3 кинта
    Абсолютно! Пил съм и не веднъж - ефектът винаги е един и същ, а по-точно никакъв, освен, че ти бърка дълбочко в джобченцето..

много правилно !!

Ми аз съм опитвал от Шарка и Питбула и дават енергия чак след 30-тата минута от пиенето . Иначе вонят ужасно но на вкус не са толкова зле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си