- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страст или страх ? ! ...
Аз съм момиче на 16 години.Искам да ви разкажа една от моите нзабравима но и много тревожна история.
Там където живея има едино много яко момче то е около 6 години по-голямо от мене .Супер як е и много красив.Атлетичен, умен, неустоим абе мацките му се лепят яко. Та той ми се пада нещо като съсед всъщтност е на гости при един мой съсед. Така и на няколко пъти съм го засичала пред входа ми и постояно се гледахме първо си мислех, че няма нищо лошо в това.Но постепено стана по-задълбочено ! Той нарочно се буташе в мен имах чувство, че ме преследва. Та една вечер се прибирах от рожден ден на един мой приятел.И стигам пред блока ми.Тогава го срещтнах леле цялата се разтреперах.... :X Той ми каза, че мочето при което е на гости (моят съсед) все още не се е прибрал а той яма ключ от апартамента му. А аз си спомних, че съседчето при което живее беше на същия рожден ден и, че се беше напил.Тъй като беше доста късно аз го попитах дали желае да се качи с мен до моят апартамент за да се обади на някого. Също така го поканих защото в вкъщи нямаше никого(разбирасе тайно се надявах да се качи с мен) Той се съгласи. Качихме се горе и отлкючих влязохме и той ме погледна доближи се до мен и ме целуна.Аз го бутнах... Той ми каза, че от дълго време ме желае, че откакто ме е видял се влюбил в мен, че е забелязвал как го гледам.И пак се доближи до мен и ме целуна... Не издържах аз го целунах , хванах го за ръката и го заведох в мойта стая.Той ме вдигна на ръце и ме сложи на леглото бавно по бавно ме сабличаше докато ме целуваше.Беше много нежен и мил.Беше незабравино.Целувах го той мен ... не издържах исках го толкова много.Всичко беше перфектно.Стана каквото стана.респахме заедно и на сутринта си тръгна.Бях много щастлива.Н еказах на никого за тази незабравима случка.След една седмица случаят се повтори.Поканих го в вкъщи той доиде и преспахме отново.Това се повтаряше два месеца.През тези два месеца бях най-щастливото момиче на света не ми пукаше за нито едно момче само за него. А той беше толкова нежен и добър грижеше се за мен беше страхотно.Докато един ден не го видяг с някаво момоче по-голямо то мен.Много се разочаровах.Една вечер го срещтнах и му каах , че всичко между нас свършва а той ме хвана за раката и ми каза, че не е .. Много ме оплаши.Аз се отдръпнах а той ме сграпчи и започна да ме целува аз се опитвах да се откопча от него но не работеше най-някрая го ритнах и той ме пуса ...аз избягах много бях оплашена.На следващият ден една приятелка доиде да спи в вкъщи и той посред нощ доиде на вратата ми и започна да чука и да вика че ме обича, че иска да сме заедно аз го заплаших , че ще викна полиция той не спираше ... най-накрая си тръгна ... от тогава се съм го виждала страх ме е да не направи нещо.. а в същото време толкова много го искам но и се страхувам от него
Посаветваите ме какво да права... Благодаря за отделеното време.![]()
Защо ли си мисля, че темата е за Любов… Явно момчето се е възползвало от теб, щом накрая е тръгнало с друга или поне така разбрах.
Оправи си правописа, защото на места не ти се разбира нищо. От цялата история разбрах само, че си спала с него няколко пъти, видял си го с друга и после той дошъл да ти тропа на вратата, ти не си му отворила, но си го желаела… Поведението ти не ми се струва като за 16-годишна въпреки всичко.
Защо ли си мисля, че темата е за Любов… Явно момчето се е възползвало от теб, щом накрая е тръгнало с друга или поне така разбрах.
Оправи си правописа, защото на места не ти се разбира нищо. От цялата история разбрах само, че си спала с него няколко пъти, видял си го с друга и после той дошъл да ти тропа на вратата, ти не си му отворила, но си го желаела… Поведението ти не ми се струва като за 16-годишна въпреки всичко.
Да и аз забелязах, че правописът ми енго зле за което се извинявам а тези които не ми разбират моля да не пишат не са ми от голяма значимост
Искам да кажа, че със случката която ми се случи когато ме сграпчи и посред нощ идваше и тропаше на вратата ми се бях оплашила защото и на тебе едва ли ще ти е много приятно да се случва и на теб.Но и с начина по който се държеше с мен по-рано ме караше да го искам повече и повече.![]()
Ми тоя или е някъв луд, който не може да е само с едно момиче, или е искал само да се пазабавлява. Не мисля че те е обича,но това си е лично мое мнение. Все пак избягвай да се срещаш с него може да стане опасен.![]()
Имам тяло на модел... в мазето си...
А той сега с друга ли е? Щом и двамата се искайте, вземайте се, стига да не е от ония момчета, които те използват само за секса.
Ми тоя или е някъв луд, който не може да е само с едно момиче, или е искал само да се пазабавлява. Не мисля че те е обича,но това си е лично мое мнение. Все пак избягвай да се срещаш с него може да стане опасен.
И аз от това се страхувам да не стане опасен ... а за обичането и аз може да съм се заблудилаЩе се опитам да го избягвам да видим дали ще се получи
![]()
А аз си мислех че вие момичетата имате усещане за тия работи. За тия 2 месеца не се ли досети, че той иска от тебе само секс. Аз който съм момче се досетих само докато го чета. Това дет ти казва, че те обича са пълни глупости истината е, че иска да спи с тебе и това е. Пък и той е 6 години по-голям от тебе което означава, че може да го съдят за педофилие ( тоест ти си на 16 непълнолетна а той на 22 пълнолетен ). Ако го обичаш толкова много ( не само заради секса ) тогава продължете връзката си, но не мога да разбера, защо си му казала, че всичко е свършило когато все още го обичаш. Странни сте вие момите.
Той е ритал по вратата ти и е казвал, че те обича, ти не си му отворила, а накрая пишеш, че си го искала много и че си го обичала. Е, тогава защо не си му отворила? Много странно.
А той сега с друга ли е? Щом и двамата се искайте, вземайте се, стига да не е от ония момчета, които те използват само за секса.
Не сега е сам .. на няколко пъти една мацка се опитваше да привлече вниманието му но не се получаваше ... и аз това мисля да си го взема .Дори съм решила да седнем и да поговорим от тук нататък какво ще правим ...
В предния си коментар каза, че ще се опитваш да го избягваш, а сега казваш, че ще си го вземаш. Последно…?
Последно момчето или шпагата са те отворили?
Не искам да те обидя, но това всичкото ми звучи като някаква измислица...
И на мен отначало така ми прозвуча, но нали все пак сме тук, за да си помагаме.Първоначално написано от Sisxx
![]()
Да и аз това се питам.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Обичам те.