- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена ?
Реших да напиша моят въпрос в форум Секс защото мисля, че има нещо общо.
Един ден нямаше какво да правя и реших да се разтегна за шпагат.Започнах и по едно време осетих , че все едно влагалището ми се разтваря много силно.При което аз отидох до тоалетната и видях, че имам кръв на следващият ден ми доиде.Възможно ли е да съм се отворила или просто съм предизвикала менструацията си ? ?
Възможно е,да!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
На колко казваш, че си?Първоначално написано от khm6
Напълно възможно е да си си скъсала химена .. Но това не значи, че не си девствена, губиш си девствеността, когато спиш с мъж, не от шпагат.. Не се притеснявай... нищо не е станало, даже вероятно просто по-малко ще те боли при първия ти път.
П.П .. колко мразя думата отварям.. ние да не сме консерви бре :X
Ами може да си си скъсала химена... ама споко, тъкмо ще те боли по-малко когато правиш секс за пръв път.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да, възможно е да си си скъсала химена.
Но е възможен и втория вариант - да си предизвикала менструация.
При себе си също съм забелязвала - при 'инцидентна' физическа активност, нещо повече от това, което си свикнала като натоварване всеки ден - можеш да я предизвикаш.
Е, тук зависи вече и колко си се натоварила и разтегнала де..
По принцип кога трябваше да ти дойде?
А вие като ни яхвате? Ние да не сме конеПървоначално написано от dream1707
![]()
![]()
Добре казано.. ама те така или иначе ще яхнат нещо,радвай се,че поне сме ние!Първоначално написано от jonib
![]()
Страдам от синдром на придобита Еуфория!!![]()
Не се притеснявай, нещо съвсем нормално е станало.
Коне е като комплимент, става лошо като почнат да ни мислят за магаретаПървоначално написано от kik40
![]()
![]()
![]()
А вие оплаквате ли се като ви "яхваме" ?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Късай ми хименааа, дай, дай![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
----------------------------------
Нищо ти няма не се притеснявай.
Трагедията е пълна...