.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Секс

Град
    София

Секс

Здравей те, искам да се посъветвам с вас. Първият ми път беше с презерватив, но приятелят ми каза, че без презерватив удоволствието е по-голямо и ми предложи да пробваме без презерватив, но аз съм малко объркана и незнам какво да направя. Надявам се да ме посъветвате.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Години на двамата? От колко време водите сексуален живот? На каква основа твърди, че без кондом е по-добре?

Не се съгласявай. Щото нали ако забременееш ще е на твоята глава така да се каже...

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Според мен с предпазни средства е по-добре. Освен ако не искаш дете, естествено.

Правете го с презерватив. По-яко е без, но той като прецака нещата ти ще го отнесеш. А съм сигурен, че едва ли е толкова опитният е*ач, че да владее идеално техниката с ваденето. Дори и да е, фал винаги може да стане

Има го вариантът да пиеш контрацептиви, но щом си на възраст за teenptoblem не те съветвам да си цакаш хормоните и организма

Град
    fsfsfse
    [b]най-добре исползваи предпазни мерки /b]
    estestveni

Цитирай Първоначално написано от naQkataRaota

Има го вариантът да пиеш контрацептиви, но щом си на възраст за teenptoblem не те съветвам да си цакаш хормоните и организма
    Извинявам се за правописните грешки, не винаги имам време да си проверявам! Момче съм!

Ползвайте кондоми за да не пуснеш след 2 седмици тема " Бремнна ли съм ? "

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако цикълът ти е редовен, изчисли си овулацията.. и ако толкова искате да пробвате без го направете в дните, когато не си в овулация

По-добре не се съгласявай, ако забременееш какво ще правиш? Ще пишеш тема "бременна ли съм, помощ!" Я си се пазете за да си нямаш ядове...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Приятелят ти те лъже, защото нямаш опит. Изключително долно е да постъпва така.

За него може би има няква миниатюрна разлика (за теб няма!), но си помисли дали си струва заради неговото удоволствие да рискуваш ти да си бременна.

Повярвай ни, моля те, приятелят ти не е единственият, който прави секс.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Попитай приятеля ти дали е готов да бъде родител и да издържа семейство. След това го правете без презерватив.

Град
    София
    НЕ го прави без презерватив,защото ти ще раждаш,не приятелят ти!
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Говори с приятеля си сериозно. Обсадете евентуалните последствия и толкова като иска и АКО ти си съгласна го направяте когато не си в овулация. Примерно след като ти е свършило? Но хубаво си помисли и го предупреди, че това е само веднъж, а не за постоянно.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

НЕЕ ПОДЯВОЛИТЕ НИКОГА не го прави БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ,иначе ще си поредната патка с тъпа тема от сорта на "е*ах се без капут може ли да съм бременна,страх ме е,не мога да спя, и т.н."
    БОЖЕ ОПАЗИ
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Миличка, не се цакай да му даваш без презерватив ... Разбира се, че удоволствието е по-голямо и разбира се, рискът от забременяване и той се увеличава ... Предполагам, че сте на възраст 12-16 г. и едва ли искате да станете родители ... Казвам го от личен опит - НЕ МУ ДАВАЙ без презерватив !

Град
    София
    Благодаря помогнахте ми....

Супер фен Аватара на Me4encety
    Недей без презерватив ! После ще има тема "Бременна ли съм?"

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

СПИН или Бебе Желаеш ?
    "We Know the price of sin, the sin of sacrifice"

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Стига с тоя СПИН. Ясно е, че един тийнейджър имал 2-3 сексуални партньора няма как да е хванал СПИН. И едни гъбички да са пак се махат трудно, а най-неприятното е бременност на млади години.

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Не му угаждай, правете го СЪС кондом, защото после ти ще броиш дните, ако ти закъснява, не той

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си