- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли имам?
Мисля че имам проблем... Когато почна да се забивам с някое момиче, почва да не ми пука дали е като Квазимодо или като топ модел. Почвам да изпитвам удоволствие от това да ги свялям независимо какви са ,а да не говорим после как се отървавам от тях... Споделете вашето мнение и без тъпизми моля![]()
Тогава си прочети пак темата ..Първоначално написано от MisturXX
.. и също така премисли къде точно те сърби!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещо не ми се връзва да "забиваш" непривлекателно момиче, нали първо трябва да ти хареса като външен вид, за да предприемеш нещо. Колкото до това, че ти харесва да ги гониш,т.е да има някаква заигравка - нормално е, на момчетата/мъжете им е вроден ловджийския инстинкт.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Явно имаш проблем със самочувствието и имаш нужда някой да те хареса. За това правиш всичко възможно да си свалиш някаква мацка, както каза, независимо дали е като модел или е грозна, само и само да си докажеш, че си печен и як. И когато получиш това, което си искал, въпросният женски субект ти става излишен.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Темата ти е един голям тъпизъм!Първоначално написано от MisturXX
Той, ако наистина нямаше самочувствие, едва ли щеше да се цели в "яките мацки", по-скоро щеше да си опитва късмета с такива от неговата черга, с мисълта че не е достоен за красавиците.
Иначе наистина вариантът да не подбира много-много стои, ако няма увереност в себе си, но чак да се занимава с невзрачни не ми се вярва.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Човек...и аз имам проблем.
Като чета подобни теми ме избива на ярост.
к'во да правя?
не виждам особен смисъл в темата.
харесва ти да сваляш някви,каквито и да са и ти е кеф.
всеки е различен..просто това,което правиш е тъпо.
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от Josefinne
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!