.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем .. мнение ?

Здравейте
    От половин месец ходя с едно момче на мойта възраст - 17 г. ..
    От всички момчета, с които съм била до сега , той ми се стори в началото най-сериозен и тн.
    Той ме предупреди още като тръгнахме ,че ще се виждаме 1-2 седмично , защото си има ангажименти с родителите и за това . Аз му казах,че няма проблем , защото си мислех,че това няма да попречи на връзката ни и че по този начин няма да си омръзнем .
    Първата седмица беше добре - видяхме се наистина само 1-2 пъти , но поне се държеше супер мило.
    Забравих да кажа,че двамата ходим заедно на тренировки ии на тренировките се виждаме всеки ден , но тогава тренираме и нямаме време да се натискаме или такива работи .
    Проблемът е ,че от 3-4 дена не спира да се закача с останалите момичета от отбора , а на мен абсолютно никакво внимание не ми обръща и не сме се и виждали след тренировка ..
    На мен просто ми омръзна ии говорих с него ... И аз го помолих просто да спре да се закача , обясних му ,че не искам да му казвам какво да прави и какво не , но ако ще ги закача ии да си говори само с тях - поне да не е пред мен А той ми отговори,че приятелите са му били преди всичко ,защото ако скъсаме няма да ни е много конфортно и тн . Да , приятелите наистина са важни , но за Бога , аз каква съм за него .. по тази логика ако сме приятели ще е по-добре ... и по тази логика ще се вижда с приятелите си , а аз ще остана на заден план .. не мисля,че по този начин ще се получи .. а и той живее на 1-2 часа път от нас ии така или иначе нямаме възможност да се виждаме ...
    От липсата на внимание , аз просто не се сдържах и от нерви и от яд - му изневерих ... Сега тотално всичко се обърква в главата и сърцето ми и не знам какво да правя . Искам да го съкъсам,защото по този начин не се чувствам щастлива с него , но и не искам ,защото просто се привързах твърде много към него ...
    Ще съм ви много благодарна ако сте прочели всички тези простотии и изразите мнение Благодаря предварително

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ами, гадно е постъпил и ти е отговорил. не се е постарал да те разбере въобще. И аз бих скъсала с него на твое място. Според мен просто му кажи, че си много разочарована от това негово държание и това, което си написала, че те прави нещастна и въпреки че го харесваш, предпочиташ да да не се привързваш повече към него, тъй като явно разбиранията ви за това как трябва да протича една връзка и място ти в неговия живот, не съвпадат.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Малеее човек ... дълъг коментар ! По този коментар и книга мога да напиша ! Амиии събери сили и скъсай с него ... и спри да изневеряваш !
    We work in dark and we do what we can>>>

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Съгласна съм с мнението на Josefinne,по-добре скъсайте,щом чак се е стигнало до изневяра не виждам смисъл да продължавате.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Връзката ви вече няма бъдеще, въпрос на време е да се разделите.
    "Искам, не искам"... няма смисъл да му мислиш. Оставяш го да си търси момиче, което ще приема за нормално да се "закача" с други момичета, а ти търсиш момче, което ще ти обръща достатъчно внимание.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Добре , и аз се реших да го скъсам , но кога като ние изобщо не се виждаме , а да го скъсам по фб или скайп е адски тъпо , искам да му обясня очи в очи ..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Обади му се и кажи, че трябва да се видите. След това просто чакаш да дойде и когато това стане му казваш какво си решила и... готово.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Никога по скаип или ФБ, това е най-тъпото нещо което може да направиш, по-зле и от изневяра о.О в очите му го кажи и това е, щом приятелите са му на първо място, няма да яде баница!

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ Обади му се и кажи, че трябва да се видите. След това просто чакаш да дойде и когато това стане му казваш какво си решила и... готово.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си