- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем .. мнение ?
Здравейте
От половин месец ходя с едно момче на мойта възраст - 17 г. ..
От всички момчета, с които съм била до сега , той ми се стори в началото най-сериозен и тн.
Той ме предупреди още като тръгнахме ,че ще се виждаме 1-2 седмично , защото си има ангажименти с родителите и за това . Аз му казах,че няма проблем , защото си мислех,че това няма да попречи на връзката ни и че по този начин няма да си омръзнем .
Първата седмица беше добре - видяхме се наистина само 1-2 пъти , но поне се държеше супер мило.
Забравих да кажа,че двамата ходим заедно на тренировки ии на тренировките се виждаме всеки ден , но тогава тренираме и нямаме време да се натискаме или такива работи .
Проблемът е ,че от 3-4 дена не спира да се закача с останалите момичета от отбора , а на мен абсолютно никакво внимание не ми обръща и не сме се и виждали след тренировка ..
На мен просто ми омръзна ии говорих с него ... И аз го помолих просто да спре да се закача , обясних му ,че не искам да му казвам какво да прави и какво не , но ако ще ги закача ии да си говори само с тях - поне да не е пред менА той ми отговори,че приятелите са му били преди всичко ,защото ако скъсаме няма да ни е много конфортно и тн . Да , приятелите наистина са важни , но за Бога , аз каква съм за него .. по тази логика ако сме приятели ще е по-добре ... и по тази логика ще се вижда с приятелите си , а аз ще остана на заден план .. не мисля,че по този начин ще се получи .. а и той живее на 1-2 часа път от нас ии така или иначе нямаме възможност да се виждаме ...
От липсата на внимание , аз просто не се сдържах и от нерви и от яд - му изневерих ... Сега тотално всичко се обърква в главата и сърцето ми и не знам какво да правя . Искам да го съкъсам,защото по този начин не се чувствам щастлива с него , но и не искам ,защото просто се привързах твърде много към него ...
Ще съм ви много благодарна ако сте прочели всички тези простотии и изразите мнениеБлагодаря предварително
![]()
Ами, гадно е постъпил и ти е отговорил. не се е постарал да те разбере въобще. И аз бих скъсала с него на твое място. Според мен просто му кажи, че си много разочарована от това негово държание и това, което си написала, че те прави нещастна и въпреки че го харесваш, предпочиташ да да не се привързваш повече към него, тъй като явно разбиранията ви за това как трябва да протича една връзка и място ти в неговия живот, не съвпадат.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Малеее човек ...дълъг коментар ! По този коментар и книга мога да напиша !
Амиии събери сили и скъсай с него ... и спри да изневеряваш !
![]()
![]()
We work in dark and we do what we can>>>
Съгласна съм с мнението на Josefinne,по-добре скъсайте,щом чак се е стигнало до изневяра не виждам смисъл да продължавате.
Връзката ви вече няма бъдеще, въпрос на време е да се разделите.
"Искам, не искам"... няма смисъл да му мислиш. Оставяш го да си търси момиче, което ще приема за нормално да се "закача" с други момичета, а ти търсиш момче, което ще ти обръща достатъчно внимание.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Добре , и аз се реших да го скъсам , но кога като ние изобщо не се виждаме , а да го скъсам по фб или скайп е адски тъпо , искам да му обясня очи в очи ..
^ Обади му се и кажи, че трябва да се видите. След това просто чакаш да дойде и когато това стане му казваш какво си решила и... готово.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Никога по скаип или ФБ, това е най-тъпото нещо което може да направиш, по-зле и от изневяра о.О в очите му го кажи и това е, щом приятелите са му на първо място, няма да яде баница!
Първоначално написано от onestar
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()