.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Акне !!!

Акне !!!

Вече не мога да ги търпя тия пъпки .. Кожата ми е доста мазна .. 2-3 год използвах доста неща .. повече Акне аут лосион .. понякога минават , а после пак се появяват ..
    Сега мисля да ползвам Салицилов спирт 2% .. Моля да ми помогнете ..
    Кое действа и има ефект да се отърва от тия пъпки ..

Град
    вкъщи ;дд
    и аз ползвам салицилов спирт... ии тфа е...а и може да спреш шоколада (временно) за да разбереш дали не се появяват от сладкото. Аз имах един такъв познат
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Ако знаеш как да се гримираш (ако си момиче де) няма за какво да се притесняваш, но ако самите пъпки те дразнят , а нищо не помага има процедури ама явно няма да се подлагаш на тях ..

Град
    вкъщи ;дд
    Цитирай Първоначално написано от MariqD
    Ако знаеш как да се гримираш (ако си момиче де) няма за какво да се притесняваш, но ако самите пъпки те дразнят , а нищо не помага има процедури ама явно няма да се подлагаш на тях ..
    ти чуваш ли се..акне и фон дьо тен/ пудра и ше стане.. МАЗАЛО.. тфа фон дьо тена е за една-две пъпки и то зависи какви са..
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Град
    София
    И аз лично имам такъв проблем.И аз ти препоръчвам да не слагаш фон дьо тен.Аз използвам ацетони против акне, а някой път маска отново против акне.Честно да ти кажа до сега нищо не ми е помагало,но най-добре ми действа четката на Гарниер Pure Active Exfo Brusher.Ако я използвам редовно,за около 3 дена кожата ми става нормална.Надявам се да съм помогнала

Гарниер Pure Active Exfo Brusher - колко струва това и навсякъде има ли ги ??

наистина помагали искам и аз да си взема

Град
    София
    Ами при мен лично помага.Може да си го вземеш от магазини за козметика и до колкото си спомням цената му е 10лв .

...

Не съм момиче .. Просто имам пъпки и искам продукт който действа и помага .. не ми се занимават вече с тия пъпки .. който е опитал и действа може да драсне тука ..

Повече от фен
    акне бп 5 . така ми изсуши кожата че чак почна да ми се бели
    Видовете изкуство , което творим , са си просто занаятчийство . Най - великото изкуство е нашият живот - М.К.Ричардс !
    Нещо скрите в нас ни правеше слаби , докато не открихме , че това нещо сме самите ние - Робърт Фрост !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MariqD
    ти чуваш ли се ? ..до колкото прочетох не е момиче, но и да беше -това не е никакво решение.. и някой ако те види после без грим ще има - а ама наистина има баба яга .. изобщо не е препоръчително.. при акне и други кожни проблеми гримът не е решение, дори е заплаха.. преди време ползвах фон дьо тен и ми излизаха повече.. за акне помага само почистване на лицето и да намериш продукта, който ти действа на теб.. гримове и тем подобни са си направо враг на лицето ти ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си