.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

123

Ххахахах и аз нямам приятели .... в днешно време маи е много трудно да се намерят такива.. които няма да са с теб само на маса или когато иамт нужда от нещо... всички са лицемерни нещастници !!!! ако някой може да ме убеди в обратното скайпа ми е bloodline969

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Общи интереси а? Аз пък имам приятел, с който имаме НАПЪЛНО противоположни интереси и сме НАПЪЛНО противоположни личности .. И все пак мога да твърдя, че сме приятели..

Това с интересите не е точно така..

П.П

Аз правя някакво мн. странно делене (даже ми е отрицателна черта това)
    .. деля си хората на:

познати,приятели,най-добри приятели.. : )) .. малко лапешко, но.. така съм си свикнал ...

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от SunC
    Ако смяташ така,искрено те съжелявам.В такъв случай си духовно умрял,не вярваш в нищо и това те принизява до животните.Тъжно.
    Винаги съм си знаел,че съм кокошка,но сега вече съм 100 процента убеден в това.Мерси за просветлението.Добре, 1 приятел би трябвало да се жертва за тебе,нали така? Колко от твоите фр-та ще скочат пред камион да те спасят или си провалят живота за да успееш ти?

Фен Аватара на FirkinF
    Град
    София
    Пич, не си единствен. Аз на връх последния учебен ден се скарах с двама мой съученици, които ги възприемах до тогава за най-добри приятели и знаеха и най-съкровените ми тайни, а сега дори не можем да се погледнем.

Мега фен Аватара на Concussion
    Абе глист, не ми прави анализи, щото не знаеш с кого говориш дори. Мамка ти мръсна.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    Цитирай Първоначално написано от SunC
    Ако смяташ така,искрено те съжелявам.В такъв случай си духовно умрял,не вярваш в нищо и това те принизява до животните.Тъжно.
    Винаги съм си знаел,че съм кокошка,но сега вече съм 100 процента убеден в това.Мерси за просветлението.Добре, 1 приятел би трябвало да се жертва за тебе,нали така? Колко от твоите фр-та ще скочат пред камион да те спасят или си провалят живота за да успееш ти?
    Почти всички. Всъщност постоянно се застъпват за мен и гледам да им връщам жестовете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да ти кажа честно и аз съм същата. Пред непознати трудно се отпускам. Рядко проговарям първа. Не знам. Просто характера ми е такъв,че... не мога да се отпусна пред непознати за мен хора.
    А и все пак,в днешно време трудно се намира истински приятел. На който да разчиташ винаги. Да се подкрепяте. Да си имате адски много доверие.
    Който да не ти говори зад гърба.
    Просто бъди себе си.
    И да не ти пука какво говорят зад гърба ти.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз тази година разбрах, че момичето което смятам за най-добра приятелка 4та година говори зад гърба ми... обижда ме и прочие... и вече към половин година нямам никаква връзка с нея... спрях да общувам с нея и прочие... Подобни хора не си заслужават, но за жалост, има ги много... Просто не обръщай внимание, по-добре да си сам от колкото заобиколен от нещастници .. Ще си намериш приятели. Понякога приятел можеш да откриеш в човека, който най-малко очакваш.

Аз не твърдя,че няма истински приятели,но в нашата възраст доста трудно се намира.Убедил съм се в това.Толкова много лицемери има около мен.

Не са само около теб

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    За жалост повечето хора в днешно време са лицемерни . Но това не ти е повод да се отчайваш, сигурна съм, че откъдето най - малко очакваш ще ти изскочи възможност за добро приятелство .. Отваряй си очите широко .
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Попринцип аз не се отчаивам просто исках да споделя с някои.

Re: Останах без приятели

Цитирай Първоначално написано от ImJuzChillin
    Ако някои иска да си пишем нещо по скайп или феисбук да пише
    sunshine.smiile

forever alone, батка..

Цитирай Първоначално написано от nirvancho
    forever alone, батка..

ти голям англичанин бе

ааа, не видях картинката сори :п

Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    ааа, не видях картинката сори :п

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от nirvancho
    forever alone, батка..

При мен е по - зле аз при нпознати не говоря въобще а те да кажат нещо аз бягам.Имах две най добри приятелки ама три момичета винаги ще има спор защото двете ще говорят зад гърба на третата. И са станали пълни кифли.Виикат само :Уф аре да ходиме до мола че ме кефи едно потниче и т.н. Щяхме заедно да ходим на море но аз се отказах .Едната дойде у нас и вика : Оная е станала такава кифла (гледа се в огледалото и си слага гланц.И преди като бяхме "приятелки" едната отива с другата и ме оставят сама.Никога не ме канят да излизаме а те заедно си ходят. Преди бях гадна към тях но като наистина се промених те станаха. Нищо, и без това миналото лято се заклели да не са ми приятели когато не са ме поканили на рожден ден и после завираха снимките в носа ми.Реших да се разделя с тях бавно така че да няма пак драми и цупене, от 15 септември няма да ги познавам, без да се усетят

Голям фен Аватара на ysmivka
    Намирането на истински приятели е дълъг процес и се иска много време, за да разбереш дали даден човек ти е наистина приятел или не. Аз разбрах, че в живота не е нужно да имаш цял куп хора които да ти се наричат "приятели", а е по - важно да имаш дори само един на който да можеш да разчиташ за всичко, да знае всичко за теб и въпреки това да е с теб независи от всичко - както и ти да бъдеш готов за него на всичко! Най - вече обаче трябва да има уважение между приятелите и подкрепата в трудните моменти - тогава се познават истинските.
    Не се притеснявай все някога ще намериш истински приятели. Понякога е по - добре да сме сами вместо зле придружени или сред лицемери!
    Живота е пред теб!

Наистина се надявам да намериш приятели, защото без най - добрите си приятели и без семейството човек е за никаде!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си