- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Виши - гел и тоник мнения
Здравейте
Тъй като си търсех гел за ежедневна употреба и тоник ми предложиха в аптеката за 19 лв и двете неща на Виши нормадерм тези зелените за проблемна кожа.Виши са наистина висок клас продукти и се замислих тая промоция 2 продукта за толкова малко пари да не ме ментят и реших да се поразтърся из интернет.Някой ползвал ли е тази серия ,останал ли е доволен и има ли смисъл да ги купувам![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
На Виши нищо не отказвай.
The time's for sobieski
Аз ги използвам от доста време. Може би има една година. Това ми е втория комплект. Много са хубави!
Изобщо цялата линия Normaderm са супер за проблемна кожа!![]()
Не се колебай, а направо си ги взимай - заслужава си! И наистина по отделно са по-скъпи!
Хубавото е, че гелът е направен така, че като го натиснеш, всеки път излиза еднакво количество,
и ако искаш повече трябва да го натиснеш пак, но не мисля, че е нужно! Ще си го ползваш доста дълго време!И самия гел е малко по... плътен, не е като другите, които съм ползвала! Някой са направо течни!
Този е перфектен! И много хубаво мирише... Аз го използвах около една година и преди месец си купих нов комплект! Не мисля да ги сменям скоро!![]()