Здрасти на всичкииииии :P
От n-та време не съм писал из раздел "Любов".. ама сега тука някой може да взаимства от моята идея + да получа някой допълнителен съвет за доизкусоряване на измисленото от мен..
след 5 дена, на 19ти (нали паметна дата за мен и приятелката ми) съм решил да я изненадам, не с някакъв скъп подарък който да е постоянно около нея и да й напомня за мен, не с разни цветя, бонбони, кутии и какви ли още не неща измислени и направени ръчно, а с незабравима вечеря..
Не в ресторант, не вкъщи, ами сред природата, в гъстата гора измежду дърветата, необезпокоявани от никой, където е невъзможно в късен вечерен час да се появи някой и да прекъсне всичко..

Решил съм да взема 2 сгъваеми дървени столчета, от тея с облегалките и където може да си сложиш отстрани ръцете (много са удобни и са практични понеже не заемат много място в сгънато положение) една маса дървена и да ги разположа 1 срещу друг.. на масичката ще сложа някаква бяха покривчица, посредата ваза с розичка.. една две ароматизирани свещи (чудя се още за тях, защото и без тях аромата на бор, бук, ела е омайващ когато лъхне вятър) ..
И за капак защото ще е вечерно време, отстрани около масата и столовете ще оградя с факли, от тея където ги продават за факелните шествия.. чудя се дали да бъдат около нас, или да образуват "тунел", по-точно пътека към масичката..

Въпроса ми е какво да бъде ястието?
За десерт ще бъде нещо сладко от сорта на сладолед+шоколадови пръчици (просто обича сладоледд) с няклко пурички + ябълкаа в сладоледа на резенчета..
И ще взема червено вино (не съм се спрял на марка, но в магазина ще реша..
Само не знам какво да бъде ястието..
Не искам да е нещо любимо което обича, а да е нещо което досега не е опитвала.. но си нямам и никаква идея какво може да е то.. в смисъл да знам, че не е яла октопод ама..

Някакви идеи?