- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Здравейте. Ще излизам на първа среща с едно момче,което наистина много харесвам. Проблемът е , че много се притеснявам. Знам , че в някой момент изведнъж и двамата ще замлъкнем и няма да има какво повече да си кажем. Страх ме е , че няма да правим нищо интересно и ще си мълчим. В главата си вече имам няколко идеи за разговор, но час и половина ще сме навън и съм сигурна че ще млъкнем и щее тъпеем! И също така сигурно като го видя още и ще си глътна езика! Моля ви , помогнете ми![]()
![]()
![]()
![]()
Излезте на някое оживено местенце,парк или подобно,не се забутвайте в някое кафе.Банално и изтъркано е.Така ще имаш повече възможности да сменяш темите като зациклиш,просто използвай околната среда (примерно: хаха виж ги онези еди какво си, или пък искаш ли да отидем ето там,искам да ти покажа нещо).
Просто ще можеш повече да импровизираш.И не се стягай,това е просто едно момче бтв,не вярвам да хапе.
Това не е добре. Не трябва да се притесняваш, а той трябва да се притеснява. Като нямате теми, пускай по някое лафче за да разчупиш леда. Говорете си за интересни случки и недей да говориш ''много сериозно'' трябва и да си малко ''лигава'' защото предполагам че сте деца още. Така че като отидеш вместо да кажеш ''Здравей как си'' кажи ''Здрастиииии кво стааа '' и се засмей леко. Айде успех и ако има нещо питай![]()
На мен ако някой ми го каже това селското "Драстииии кво стааа" просто ще си тръгна.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
1. Час и половина не е много.
2. (малко оффтопик) Защо точно час и половина?
3. И той е човек; и той ще измисля теми за разговор.
4. Има страшно много неща, които да обсъждате. като се започне от това, което ви свързва - примерно от един град сте, в едно у-ще сте, в един клас. Ако не сте още по-добре - имате 100000 различия в животите си, за които да говорите
5. Обсъдете плановете за бъдещето
6. А ако млъкнеш можеш просто да кажеш: Оо, колко се радвам, че е лято. Той най-вероятно ще ти каже: "И аз." И ще продължи със сто причини защо е така.
Стига си се притеснявала сега, а се кефи, че ти предстои среща.
В крайна сметка дори и да е някъв фейл, ще имаш цяла вечност след това да се ядосваш.
А ако не е, само дето ще си се притеснявала напразно.
Винаги идва нещо наум... Дори в момента да няма тема, може просто за няколко минути да мълчите. Пък отделно имате да си разказвате толкова много за животите си, какво е станало, интересни случки, даскало и всякакви други глупости.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Няма смисъл да се притесняваш... Ако се получи неловка тишина, измисли нещо, а и той може да измисля теми!!!![]()
:P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P
Предполагам, че това ти е първата среща (или поне 1 от първите) щом толкова се притесняваш.Но няма място за притеснение! Бъди уверена в себе си и ще видиш, че помага! Просто си кажи, че можеш! Пък и дори да сбъркаш някъде какво!? Ще ти е кофти, но ще се поучиш от тази грешка и няма да я повтяряш повече. Никой не се е родил научен.
Пожелавам ти успех със срещата и се надявам, че срещата ще мине хубаво, не казвам идеално, просто идеални неща нямаНадявам се, че съм ти помогнала.
The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?
Очи пълни, ръце празни...)))))
ако искаш измисли някоя пиеска... що не?
по темата - просто се пусни по течението и импровизирай![]()
Отпусни се,не го мисли.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да бе, кво като е първа среша от притеснение полза няма. Отпусни се и всичко ще се нареди, така като предварително мислиш теми за разговори нормално всичко да се провали накрая.
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Ти на колко години си? Защо мислиш че трябва да сме на 100% сериозни. Все пак не може 100% от времето да сме сериозни а и хората не обичат много такива неща.Първоначално написано от DesireToFire
Час и половина е ужасно малко време. Аз съм супер приказлива, а и момчетата с които излизам - също.![]()
Такам, както казаха, излезте в парка. Ако си напълно сигурна, че и той те харесва, когато и двамата млъкнете, го целуниМоже и той да го направи първи.. но като цяло не се притеснявай, срещите никога не минават така, както сме ги планирали!
![]()
Ами и аз имах такъв проблем, не знаехме какво да си кажем и накрая... започнахме да си говорим за това как не можем да си говорим, бях толкова отекчен, че видях един човек, който беше с драпнати очички и казах" Малеее виж го тоя като фраснат от тухла е аиде да го видиме отблизо" ... Тогава беше първия път в живота ми когато исках да се метна от мост, а не само това отидохме до него и му казах ОХАЙО -тоест добро утро, след това започнахме да си говорим колко тъпо се държим и бам то стана интересна тема xDDD
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
тегли ѝ ножа
емиии...ако искаш - можеш дори да му разкажеш за форума...кажи му: знаеш ли...дори пуснах тема в един форум...после му разкажи за форума ииии ще забележеш, че минавате от 1 тема в друга без да се осъзнавате...това е от мен...късмет :P![]()
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
баси тъпака тъпАма,все пак, сигурна ли си,че нарочно ти върза тенекия?
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
![]()
![]()
Ужассс, другия път ти му вържи :
![]()
Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]
идиот ..![]()
. . . . < 33
Ако тръгнеш с такава нагласа,нищо чудно срещата да е провал.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Начи, 2 момичета (поне) сме ти казали, че тоя съвет със "Здрастиии"... как да ти кажа... тъп е! Не сме на по 12 и се опитваме да излизаме с момчета/мъже, не с клоуни.Първоначално написано от nin0o0
Може би е време да спреш да даваш такъв акъл навсякъде.
Авторке, сигурна ли си? При следващ такъв път да знаеш, че е добра идея да правите нещо по време на срещата - боулинг, примерно. Избягва се неловкото мълчание, ако се притесняваш от такова. Лично аз за час и половина и името не мога да си кажа. 4-5 часа среща - по-добре звучи.