.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Повече от фен Аватара на JustForFun

Първа среща

Здравейте. Ще излизам на първа среща с едно момче,което наистина много харесвам. Проблемът е , че много се притеснявам. Знам , че в някой момент изведнъж и двамата ще замлъкнем и няма да има какво повече да си кажем. Страх ме е , че няма да правим нищо интересно и ще си мълчим. В главата си вече имам няколко идеи за разговор, но час и половина ще сме навън и съм сигурна че ще млъкнем и щее тъпеем! И също така сигурно като го видя още и ще си глътна езика! Моля ви , помогнете ми

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Излезте на някое оживено местенце,парк или подобно,не се забутвайте в някое кафе.Банално и изтъркано е.Така ще имаш повече възможности да сменяш темите като зациклиш,просто използвай околната среда (примерно: хаха виж ги онези еди какво си, или пък искаш ли да отидем ето там,искам да ти покажа нещо).

Просто ще можеш повече да импровизираш.И не се стягай,това е просто едно момче бтв,не вярвам да хапе.

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Изчаквай го да говори той , след това ти .. говорете си за миналото .. какви сте били като малки .. хаха или за нещо което харесвате и двамата !
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Това не е добре. Не трябва да се притесняваш, а той трябва да се притеснява. Като нямате теми, пускай по някое лафче за да разчупиш леда. Говорете си за интересни случки и недей да говориш ''много сериозно'' трябва и да си малко ''лигава'' защото предполагам че сте деца още. Така че като отидеш вместо да кажеш ''Здравей как си'' кажи ''Здрастиииии кво стааа '' и се засмей леко. Айде успех и ако има нещо питай

Супер фен Аватара на DesireToFire
    На мен ако някой ми го каже това селското "Драстииии кво стааа" просто ще си тръгна.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    1. Час и половина не е много.
    2. (малко оффтопик) Защо точно час и половина?
    3. И той е човек; и той ще измисля теми за разговор.
    4. Има страшно много неща, които да обсъждате. като се започне от това, което ви свързва - примерно от един град сте, в едно у-ще сте, в един клас. Ако не сте още по-добре - имате 100000 различия в животите си, за които да говорите
    5. Обсъдете плановете за бъдещето
    6. А ако млъкнеш можеш просто да кажеш: Оо, колко се радвам, че е лято. Той най-вероятно ще ти каже: "И аз." И ще продължи със сто причини защо е така.

Стига си се притеснявала сега, а се кефи, че ти предстои среща.
    В крайна сметка дори и да е някъв фейл, ще имаш цяла вечност след това да се ядосваш.
    А ако не е, само дето ще си се притеснявала напразно.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Винаги идва нещо наум... Дори в момента да няма тема, може просто за няколко минути да мълчите. Пък отделно имате да си разказвате толкова много за животите си, какво е станало, интересни случки, даскало и всякакви други глупости.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Пловдив
    Няма смисъл да се притесняваш... Ако се получи неловка тишина, измисли нещо, а и той може да измисля теми!!!
    :P Когато животът ти поднесе лимони, направи си лимонада! :P

Град
    Карлово, Пловдив
    Предполагам, че това ти е първата среща (или поне 1 от първите) щом толкова се притесняваш. Но няма място за притеснение! Бъди уверена в себе си и ще видиш, че помага! Просто си кажи, че можеш! Пък и дори да сбъркаш някъде какво!? Ще ти е кофти, но ще се поучиш от тази грешка и няма да я повтяряш повече. Никой не се е родил научен.
    Пожелавам ти успех със срещата и се надявам, че срещата ще мине хубаво, не казвам идеално, просто идеални неща няма Надявам се, че съм ти помогнала.
    The sun comes down, the stars come out.. It's beautiful, isn't it!?

Очи пълни, ръце празни... )))))

ако искаш измисли някоя пиеска... що не?

по темата - просто се пусни по течението и импровизирай

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Отпусни се,не го мисли.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Да бе, кво като е първа среша от притеснение полза няма. Отпусни се и всичко ще се нареди, така като предварително мислиш теми за разговори нормално всичко да се провали накрая.
    Everybody dies, But not Everybody Lives..

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Опознайте се !
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    На мен ако някой ми го каже това селското "Драстииии кво стааа" просто ще си тръгна.
    Ти на колко години си? Защо мислиш че трябва да сме на 100% сериозни. Все пак не може 100% от времето да сме сериозни а и хората не обичат много такива неща.

Мега фен Аватара на ameli
    Час и половина е ужасно малко време. Аз съм супер приказлива, а и момчетата с които излизам - също.

Такам, както казаха, излезте в парка. Ако си напълно сигурна, че и той те харесва, когато и двамата млъкнете, го целуни Може и той да го направи първи.. но като цяло не се притеснявай, срещите никога не минават така, както сме ги планирали!

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Ами и аз имах такъв проблем, не знаехме какво да си кажем и накрая... започнахме да си говорим за това как не можем да си говорим, бях толкова отекчен, че видях един човек, който беше с драпнати очички и казах" Малеее виж го тоя като фраснат от тухла е аиде да го видиме отблизо" ... Тогава беше първия път в живота ми когато исках да се метна от мост, а не само това отидохме до него и му казах ОХАЙО -тоест добро утро, след това започнахме да си говорим колко тъпо се държим и бам то стана интересна тема xDDD
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Ъх.. върза ми тенекия ..

тегли ѝ ножа

По-точно да МУ тегля ножа

емиии...ако искаш - можеш дори да му разкажеш за форума...кажи му: знаеш ли...дори пуснах тема в един форум...после му разкажи за форума ииии ще забележеш, че минавате от 1 тема в друга без да се осъзнавате...това е от мен...късмет :P
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    баси тъпака тъп Ама,все пак, сигурна ли си,че нарочно ти върза тенекия?
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Ужассс, другия път ти му вържи :
    Предu да поuскаш, помuслu какво сu дал...[!]

идиот ..
    . . . . < 33

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Ако тръгнеш с такава нагласа,нищо чудно срещата да е провал.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nin0o0
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ти на колко години си? Защо мислиш че трябва да сме на 100% сериозни. Все пак не може 100% от времето да сме сериозни а и хората не обичат много такива неща.
    Начи, 2 момичета (поне) сме ти казали, че тоя съвет със "Здрастиии"... как да ти кажа... тъп е! Не сме на по 12 и се опитваме да излизаме с момчета/мъже, не с клоуни.
    Може би е време да спреш да даваш такъв акъл навсякъде.

Авторке, сигурна ли си? При следващ такъв път да знаеш, че е добра идея да правите нещо по време на срещата - боулинг, примерно. Избягва се неловкото мълчание, ако се притесняваш от такова. Лично аз за час и половина и името не мога да си кажа. 4-5 часа среща - по-добре звучи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си