- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблемче с обеца на ухото
ЗдравейтеПроблемът ми е следният- преди околко почти 2 месеца си направих още дупки на ушите (от преди поне 5-6 години си имах на всяко ухо по една дупка, сега направих още 2 на едното ухо и още една на другото).. Преди около месец смених двете нови долни обеци (и на двете уши) но оставих най-горната на едното ухо. После върнах медицинските обечки, защото много ми се възпаляваха ушите, но не това е проблемът. Забелязах, че там, където са новите дупки има нещо като топчета. Нямам такива на старите дзупки. Може това да е защото все пак скоро е дупчено.. Но тази, дупчицата, която е най-нависоко супер мноооого ме боли
Опитвам се, но не мога да махна обечката.. Боли ме когато спя на тази страна и някак си ми се забива навътре в ухото и от дупчицата тече някаква течност
Готова съм да я махна дори само да спре да ме боли като я пипам.. Да поясня, че тя е почти на хрущяла на ухото. Чудя се дали да отида в студиото, където ми пробиха ушите да ми я махнат, но просто много ме е страх от болката. Дори на майка ми не давам дори да ми пипне ухото
Някой ако има някакъв съвет или е бил в подобна ситуация моля да сподели, ще бъда супер благодарна!
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” -Тур Хейердал
Always be a first-rate version of yourself, instead of a second-rate version of somebody else. ~Judy Garland
"Three words. Eight letters. Say it and I'm yours."♥