Може да ти се е получило, защото не си раздвижвала обицата. Самата дупчица е започнала да се стеснява около обицата, зараствала е по нея и сега като раздвижиш те боли.
Аз когато си пробивах вторите дупки, всеки ден махах обиците, почиствах дупките с кислородна вода и пак ги слагах. Направо ми трепереха ръцете, защото боли като ги слагаш отново...
Може би си забелязала, че медицинските обички са по-дебели от обикновените, аз откакто ги махнах си нося обикновени обички, сега и да искам не мога да сложа медицинската, дупката ми се е стеснила...

Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
на мен също ми се беше получило така с третата. много ме болеше,излезна ми топченце и ми течеше някаква течност,супер много се бях притеснила. при мене стана така,защото махнах медицинската още преди да ми е зараснала дупчицата и боднах сребърната,след това пак върнах медицинската,абе..... остани си със медицинската,както си сега и НЕ я сваляй,а само лекичко напръсквай от време на време с парфюм и я позавъртай,за да може да се дезинфекцира хубаво. предполагам,че до 3-4 дена няма да те боли толкова,ако пък продължава има едни кремчета-антибиотици,с които може да се мажеш,но за тях по-добре питай в студиото,в което си ходила
^ НЕДЕЙ да пръскаш с парфюм, то си е написано на опаковката да не се пръска в рани...
Просто си вземи кислородна вода