.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    София

Какво да правя,когато ме наранят..

Здравейте!Сигурна съм,че не съм първата нито последната,която е била наранявана от любовта.Искам да ви попитам вие какво правите,когато сте наранени от това любовта,как се справяте с това.Искам понякакъв начин да покажа на момчето,което обичам любовта си,но да не изглеждам жалко.Ще ви разкажа на кратко историята ми: има едно момче,което преди време ми каза,че ме харесва.Приех го нормално и макар аз да не го харесвах,му казах,че изпитвам същите чувства.Той преди имаше връзка с друго момиче от моя клас и ми каза,че вече няма чувства към нея.Повярвах му,той ми предложи и аз приех.След около 2 седмици той ми каза,че късаме и че никога нищо не е изпитвал към мен.Направо бях потресена от това и не знаех какво да правя.Тогава той тръгна отново с момичето от моя клас.Сега повече от 2 месеца не си говорим,но аз все още го обичам и искам да му го покажа,но така че и той да разбере как съм се чувствала.Ако можете да ми дадете съвет,моля пишете.

Голям фен Аватара на Sevdito

Re: Какво да правя,когато ме наранят..

Цитирай Първоначално написано от mads13
    Приех го нормално и макар аз да не го харесвах,му казах,че изпитвам същите чувства.
    Сега повече от 2 месеца не си говорим,но аз все още го обичам
    Прекалено се филмираш не изпитваш никаква любов към него.Остави го,игнорирай него и другото момиче в никакъв случай не му ходи по гъза и не се унижавай пред него.Спокойно,съвсем скоро ще си харесаш друг и дори няма да си спомняш за този.

Времето лекува всичко ..но на истина не си заслужава да му се влачиш по задника....

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от Spicy
    Времето лекува всичко ..но на истина не си заслужава да му се влачиш по задника....
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Казваш,че не си го харесвала и си приела.Сега пък го обичаш.Много бързо си променяш чувствата.Значи и много бързо ще го забравиш.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Остави го да се радва на връзката си с въпросното момиче от твоя клас. Защо трябва да му се месиш и да му показваш че го обичаш?
    Ясно е, че нещата между вас няма да се получат. Забрави го и потърси някой който ще откликне на чувствата ти.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на ccdesigns

Приех го нормално и макар аз да не го харесвах,му казах,че изпитвам същите чувства.
    Просто не можеш да приемеш загубата Всички искат това, което нямат.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Banned Мега фен

[quote="Sevdito"]
    извинявам се, но не се сдържах .. ти сигурна ли си, че не си го измисли, че нещо версиите ти се разминават .. ох извинявам се
    а сега по темата .. как така не си го даже и харесвала, а за 2 седмици го обичаш ?.. и щом ти е казал така и веднага е тръгнал с другата,явно не го инт. за теб..нищо не прави.. прави се, че не ти пука,усмивката на лицето,главата горе и с времето ще ти мине..

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Много ми е яко като чета глупости от сорта на : Не го харесвам, след 2 седмици :обичам го, след 10 дни: май съм бременна АБЕ ХОРА МИСЛЕТЕ МАЛКО !!!
    А по темата - Ами спри да се занимаваш с него и ако страдап много си намери хоби или друг !
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Няма смисъл да се занимаваш с него.Явно е че не си заслужава.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си