- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя,когато ме наранят..
Здравейте!Сигурна съм,че не съм първата нито последната,която е била наранявана от любовта.Искам да ви попитам вие какво правите,когато сте наранени от това любовта,как се справяте с това.Искам понякакъв начин да покажа на момчето,което обичам любовта си,но да не изглеждам жалко.Ще ви разкажа на кратко историята ми: има едно момче,което преди време ми каза,че ме харесва.Приех го нормално и макар аз да не го харесвах,му казах,че изпитвам същите чувства.Той преди имаше връзка с друго момиче от моя клас и ми каза,че вече няма чувства към нея.Повярвах му,той ми предложи и аз приех.След около 2 седмици той ми каза,че късаме и че никога нищо не е изпитвал към мен.Направо бях потресена от това и не знаех какво да правя.Тогава той тръгна отново с момичето от моя клас.Сега повече от 2 месеца не си говорим,но аз все още го обичам и искам да му го покажа,но така че и той да разбере как съм се чувствала.Ако можете да ми дадете съвет,моля пишете.![]()
Прекалено се филмираш не изпитваш никаква любов към него.Остави го,игнорирай него и другото момиче в никакъв случай не му ходи по гъза и не се унижавай пред него.Спокойно,съвсем скоро ще си харесаш друг и дори няма да си спомняш за този.Първоначално написано от mads13
Времето лекува всичко ..но на истина не си заслужава да му се влачиш по задника....![]()
Първоначално написано от Spicy
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Казваш,че не си го харесвала и си приела.Сега пък го обичаш.Много бързо си променяш чувствата.Значи и много бързо ще го забравиш.![]()
Остави го да се радва на връзката си с въпросното момиче от твоя клас. Защо трябва да му се месиш и да му показваш че го обичаш?
Ясно е, че нещата между вас няма да се получат. Забрави го и потърси някой който ще откликне на чувствата ти.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Просто не можеш да приемеш загубатаПървоначално написано от mads13
Всички искат това, което нямат.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
[quote="Sevdito"]извинявам се, но не се сдържах .. ти сигурна ли си, че не си го измисли, че нещо версиите ти се разминаватПървоначално написано от mads13
.. ох извинявам се
а сега по темата .. как така не си го даже и харесвала, а за 2 седмици го обичаш ?.. и щом ти е казал така и веднага е тръгнал с другата,явно не го инт. за теб..нищо не прави.. прави се, че не ти пука,усмивката на лицето,главата горе и с времето ще ти мине..![]()
Много ми е яко като чета глупости от сорта на : Не го харесвам, след 2 седмици :обичам го, след 10 дни: май съм бременнаАБЕ ХОРА МИСЛЕТЕ МАЛКО !!!
А по темата - Ами спри да се занимаваш с него и ако страдап много си намери хоби или друг !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Няма смисъл да се занимаваш с него.Явно е че не си заслужава.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!