.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Първи път

Град
    София

Първи път

Сигурно не съм първата,която пуска такава тема,но не ми се ровеше особено много.Страх ме е много от първия път.Аз съм на 13 и имам цикъл.Когато чувам как се разкъсва химена и как тече кръв ме догнусява и ме е страх.Не знам дали химена не ми се е разкъсал частично по време на менструацията,защото съм виждала влакна по дамската си превръзка.Страх ме дори с интимността към този човек,с който ще е за първи път.Ако може ми помогнете и ми дайте съвет как е било при вас за първи път или ако не е било как го чувствате

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Първия път го направи с човека, който обичаш и с който ще се чувстваш сигурна. Не го прави с някой, само и само за за да се разпишеш, че си го правила. Няма смисъл! И го прави с презерватив задължително! И аз съм девствен още, а съм на 17, но не се оплаквам кой знае колко, тъй като и моят ред ще дойде, но нека не се отклоняваме от темата.

Мега фен
    Град
    <3

Re: Първи път

Цитирай Първоначално написано от mads13
    Аз съм на 13
    Отговорът на въпроса за живота, вселената и всичко останало.

Като порастнеш ще разбереш колко глупава си била. (Не го казвам с лошо. Просто и аз бях глупавО.) Важното е да не съжаляваш за нищо и да се усмихваш, когато си спомняш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

--Едит - изтрито--

Град
    Някъде там
    Хей, колега, по-спокойно бре. Тя само пита информативно, не е казала, че отива да го прави тоя секс сега. Да, не е от най-хубавите идеи на 13 години да си отворена, но мисля, че целта и е да попита как да подходи.

Ем и аз съм на 13 и се притеснявам макар още да е рано ... просто искаме да разберем какво е чувството защото имаме притеснения но трябва някой да ни разясни за точно това чувство на първия път

Град
    Някъде там
    Ами и аз се чудя, но никой не може да ти каже, освен когато ти самата го пробваш, но не бързайте, има време за всичко.

Banned Мега фен
    съгласна с горните мнения.. а колкото до цикъла.. трябва вече да учиш биология или греша? тези влакна не са ти от химена..когато си в цикъл се изхвърля така наречената ''мръсна кръв'' .. с нея излиза неоплодената яйцеклетка с придружаващи я кръвни клетки.. и .. ох не ми се обяснява толкова много, но това не ти е част от химена ! .. ако греша някой да поправи, но аз мисля така !

Повече от фен Аватара на NoMore

...

Малка си според мен видях, че не си писала кога мислиш да го направиш, но ако случайно е сега помисли хубаво! Та за първия път не знам какво да ти кажа наистина да е с презерватив! Добре ще е ако човекът с когото го правиш е по-опитен и знае какво да прави. Ако е така остави той да води и той сам ще ти покаже какво да правиш. Ако обичаш този човек мисля, че ще бъде хубаво преживяване поне при мен беше! Дали боли ДА! Поне при мен не беше болка за умиране, но все пак пуснах някой друга сълза не знам дали беше от страх или от болката точно Кръв имаше чак когато отидох до тоалетна след като свършихме. Много важно е според мен да бъде много внимателен и да не бърза, а ти не се страхувай всички сме го минали и никой не е умрял дори на мен ми хареса ако разбира се си с подходящ човек мисля, че и на теб ще ти хареса като изключим болките и другите работи.... затова е много важно да си с човек на който вярваш и с който можеш да се отпуснеш
    In a mad world , only the mad are sane...

Има време за всичко за каде сте се разбързали на по 13 години...Чудно ви било.И аз се чудя как има майки на по 13,14 години.Аз ли съм изостанал,че нямам още деца

И аз заради тази причина не смеех да го направя доста време. Най - важното е да е с човек, на който имаш доверие и да има някаква тръпка, а не просто от любопитство какво ще бъде като го направиш.. малко ще си притеснена, което е нормално, но после просто се случва.. важно е и да си сигурна, че го искаш и просто да се отпуснеш, за да не те боли и кръвта не е много, при някои даже няма. И също ще е добре да е по- опитен партньора ти. Дано съм помогнала

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тия влакна не са месо (ужас ) ,а съсиреци,според мен. И няма как да чуеш как с еразкъсва химена,споко

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    И аз бях така на 13... още си дете и да ти кажа май е нормално това нещо да ти се струва страшно, странно и на някой даже им е гнусно по това време ;д

Тези влакна не са от химена ти ;д .. Не се притеснявай

На 13 години и тръгнали секс да прават ! Докато не спрете да се ебете по на 12-13 години хората няма да спрат да ви викат курви!

Фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от mads13
    Сигурно не съм първата,която пуска такава тема,но не ми се ровеше особено много.Страх ме е много от първия път.Аз съм на 13 и имам цикъл.Когато чувам как се разкъсва химена и как тече кръв ме догнусява и ме е страх.Не знам дали химена не ми се е разкъсал частично по време на менструацията,защото съм виждала влакна по дамската си превръзка.Страх ме дори с интимността към този човек,с който ще е за първи път.Ако може ми помогнете и ми дайте съвет как е било при вас за първи път или ако не е било как го чувствате
    Няма да се заяждам, въпреки че си признавам, че първоначално това ми дойде да направя. Виж, всички тези думи, които си написала ти, а аз съм маркирала, означават само едно - не си готова. Просто си много малка дори само да мислиш за това, има време за всичко. Когато го правиш. трябва да си сигърна, че го искаш. Да разсъждаваш за него като за нещо красиво и приятно, а не да се страхуваш. И най-вече да имаш пълно доверие на партньора и да не те е страх от интимността. Защото сексът без интимност е просто животинско е*ане...
    tell me would you kill to save your life?
    tell me would you kill to prove you’re right?
    --------------
    no matter how many deaths that I die, I will never forget
    no matter how many lies that I live, i will never regret

Супер фен Аватара на Me4encety

Няма да се заяждам, въпреки че си признавам, че първоначално това ми дойде да направя. Виж, всички тези думи, които си написала ти, а аз съм маркирала, означават само едно - не си готова. Просто си много малка дори само да мислиш за това, има време за всичко. Когато го правиш. трябва да си сигърна, че го искаш. Да разсъждаваш за него като за нещо красиво и приятно, а не да се страхуваш. И най-вече да имаш пълно доверие на партньора и да не те е страх от интимността. Защото сексът без интимност е просто животинско е*ане...[/quote]
    +1

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    На 13 години си и вече си мислиш за първия път.. Боже господи аз съм на 18 и въобще не ме вълнува
    Това ми звучи като по-проблемно от това да си на 13 и да мислиш за секс...

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Не си готова. Ако си решила да правиш секс - недей.
    Как беше. Ми зле. И първият, и вторият, и третият, алелуя на четвъртият.
    Бях на ръба от това завинаги да се откажа от секса, въпроса беше, че бях готова, бях достатъчно порасла и дорасла и наистина го исках много. Това бе и причината да осмисля и осъзная добре нещата, които ми се случваха, а не да цивря.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

При всяко момиче е различно Лично мен, първият път ме заоболя лекичко в начолото, но нямаше кръв, нито пък онази "страшна болка", която си мислех, че ще почувствам, но аз се чувствах готова за това и бях с човек, когото обичам... Hо при някои момичета, болката е доста голяма, тече кръв, боли ги и т.н... Най-важно е ти да се чувстваш готова, а не да го правиш, защото някой те кара или нещо подобно!
    Живота често преобръща се, казват, стореното връща се, стари рани в умения, превръщат се ! : ))

Мега фен Аватара на Hilary_
    Щом те е страх значи не си готова! Недей да избързваш, малка си още!

Колкото до "влакната" преди мен ти отговориха, че не са от химена ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си