Цитирай Първоначално написано от mads13
Сигурно не съм първата,която пуска такава тема,но не ми се ровеше особено много.Страх ме е много от първия път.Аз съм на 13 и имам цикъл.Когато чувам как се разкъсва химена и как тече кръв ме догнусява и ме е страх.Не знам дали химена не ми се е разкъсал частично по време на менструацията,защото съм виждала влакна по дамската си превръзка.Страх ме дори с интимността към този човек,с който ще е за първи път.Ако може ми помогнете и ми дайте съвет как е било при вас за първи път или ако не е било как го чувствате
Няма да се заяждам, въпреки че си признавам, че първоначално това ми дойде да направя. Виж, всички тези думи, които си написала ти, а аз съм маркирала, означават само едно - не си готова. Просто си много малка дори само да мислиш за това, има време за всичко. Когато го правиш. трябва да си сигърна, че го искаш. Да разсъждаваш за него като за нещо красиво и приятно, а не да се страхуваш. И най-вече да имаш пълно доверие на партньора и да не те е страх от интимността. Защото сексът без интимност е просто животинско е*ане...