.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

може ли да съм бремена

С приятеля ми го направих ме за първи път, но без презерватив.Той не свърши в мен, но четох, че пак има вероятност да съм бремена. Цикълът ми беше свършил 2 дена преди това. Четох, че ако пия бира и мая може да ми дойде пак и да се прочистя ако има нещо, но мисля че ще стане проблем след като ме е свършило преди няколко дена.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    То ние ненапразно си пишем във всяка тема да използвате кондоми, ама кой ни чува…

Супер фен Аватара на gabri3lla
    бира,мая? я стигааааа

1. Научи се какво е цикъл....
    2.Дишай. За да си бременна трябва да си била поне близо до овулация.
    3. Разбери какво е овулация и как се изчислява.
    4. Прочети важните теми. Не са там колкото да има нещо.
    5. След като имаш вече елементарна сексуална култура, си купи кондоми.
    6.ИЗПОЛЗВАЙ ГИ!!!!!

П.П. Не се заяждам, но не е разумно да правиш нещо, без да знаеш последствията. Изкарала си късмет, но не разчитай на него. Ако направиш това, което ти казах, ще разбереш защо не си бременна и ще си спестиш много ядове за напред.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gabri3lla
    бира,мая? я стигааааа
    то ако беше така Ескапел щяха да фалират и не само те.. lamer4e7o - хабите се да пишете напразно.. явно като го прочетат само с прочетеното си остават !

Град
    Някъде там
    Ами то в тоя форум ако не пишем и ако не им „наливаме акъл“ малко в главите, то къде ще е. Нали виждаш по домовете колко изоставени деца има…

1 - имам цикъл от 4 години 2 - за маята и бирата го прочетох в този сайт в една тема само че беше заключена и никой на беше отговорил дали е вярно и реших да питам ( може и без нападки, а да си отговаря на темата )

а за овулация знам какво е, а презарветови нямаше

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kittyzl
    ами те се купуват.. няма да ти паднат от небето..а като е нямало в едната аптека,защо не провери в другата.. и нищо нямаше да ти стане да изчакаш 1-2 дена.. заблуден народ !

Град
    Някъде там
    Ти дори думата „презервативи“ не можеш да кажеш правилно… На колко години си?

Град
    Sofia
    Като няма изчакайте до следващия ден и си купете!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Като знаеш за овулацията, нас защо ни питаш може ли да си бременна?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на pilencaaa
    Е в аптека да няма никакви презервативи !? МММ НЕ СИ МЕ ВЯРВА..

Следващия път капутчето да местото и се наслаждавайте...

Боже поредната тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"
    Няма нужда да се доказваме пред хора, които не вярват в нас..

Цитирай Първоначално написано от pilencaaa
    Е в аптека да няма никакви презервативи !? МММ НЕ СИ МЕ ВЯРВА..

Следващия път капутчето да местото и се наслаждавайте...

Боже поредната тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ?"
    Към края на седмицата се случва да свършат,и на мен ми се е случвало,но има и други аптеки.
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

1 - имам цикъл от 4 години
    Така това за цикъла не ти го казах, защото мисля че нямаш. Виж си първия пост.
    Цикълът ми беше свършил 2 дена преди това.
    Има разлика между цикъл и менструация.
    Цикъла е периода от края на едната до началото на другата менструация. Менструация е когато ти "дойде". Ето ако не ми вярваш има си и тема: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=138866 .

Ако знаеше какво е овулация, нямаше да ни питаш бременна ли си. Като се има в предвид това, че менструацията ти е свършила преди 2 дни няма как да искаш да си бременна, освен ако не ти идва на всеки 4ти ден.

П.П. Това за маята. Щом темата е заключена, значи е ебавка. Смисъл, не е вярно. Една викаше за мая, сода и вода, дето се пиело.
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Крайно време е вече да почнете да задавате правилните въпроси. Правилно е да се попита "Смятам да правя секс. Как да се предпазя?", а не да питате "Правих секс. Може ли да съм бременна?".

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Знаете какво е овулация.... защо по дяволите тогава не я изчислите и спрете да задавате идиотски въпроси и да пускате едни същи теми през ден...

^ +
    Идиотски е меко казано
    marto98 написа:

Повече от фен Аватара на kilers
    Няма невъзможни неща.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не си бременна.Първите 2 дена след края на менструацията се наричат ''сухи дни'' тъй като по това време няма никаква цервикална слуз.Тоест нито си в овулация,нито са настъпили фертилните дни.Няма слуз,която да помогне на сперматозоидите да се придвижат,а и за да има оплождане той трябва да се изпразни навътре в теб.

Съветвам те винагида сте с презерватив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си