.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да сваля кожичката на пениса без да боли много

Извинете понеже сам нов тук незнаех каде да започна ! И така - значи незнам дали нямам там някоя болест но мисля че НЕ , та когато си бия чикий ми стаа много яко обаче не мога да си изкарам пенисът от самата кожа и когато не ми е надървен сам пробвал да сваля кожата поне да мине главичката но когато стигна вече почти до ръба на главичката ме заболява и спирам . Как мога да си сваля кожичката без да ме боли много !!

Re: Как да сваля кожичката на пениса без да боли много

Цитирай Първоначално написано от malkalm
    Извинете понеже сам нов тук незнаех каде да започна ! И така - значи незнам дали нямам там някоя болест но мисля че НЕ , та когато си бия чикий ми стаа много яко обаче не мога да си изкарам пенисът от самата кожа и когато не ми е надървен сам пробвал да сваля кожата поне да мине главичката но когато стигна вече почти до ръба на главичката ме заболява и спирам . Как мога да си сваля кожичката без да ме боли много !!
    Ти на колко години си ?

Цитирай Първоначално написано от Pro231
    Цитирай Първоначално написано от malkalm
    Ти на колко години си ?
    на 15

наплюй го малко или дръпни по-рязко да те заболи още повече, няма да го скъсаш
    afk

Като си на 15 вземи си 1 бутилка водка/ракия,пийни стабилно и действай.
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Цитирай Първоначално написано от Lucifercho
    Като си на 15 вземи си 1 бутилка водка/ракия,пийни стабилно и действай.
    Не си забавен...

Пробвай , както ти казаха под душа. Не искам да те плаша , но може да е фимоза , по-добре бягай на лекар...
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми според мен е по-добре направо на лекар да отидеш. Недей да пробваш сам ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

абе аз само да питам как си си мил пишката 15 години само от горе така ли ? евала

Живей така че всяко дете да може да те нарече тате

Е това се получава, когато човек не си обръща внимание на здравето и тялото... Поговори с баща си или майка си(от кой не се притесняваш повече, за да си покажеш интимните части) и бягай на лекар. Може да не е нищо сериозно, но все пак трябва да отидеш...
    ебаси простите хора

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Спазваш ли лична хигиена?

на времето имах приятел със същия проблем , стигна се до обрязване...

За това отиди на лекар , не е нормално да на можеш да си обелваш главата

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Бате страх не страх, скалпела ще играе!
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен
    Да бе , толкова хилядолетия скалпела е играл ? Ае стига глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си