Здравейте искам просто да ви разкажа и ако някой може да ми даде съвет, нека го направи.До сега винаги съм губела в любовта,винаги съм била прецаканата, може би проблемът е в мен, или съм прекалено влюбчива.или се доверявам много.Накоро се запознах с него, на пръв поглед, красиво момче с много мил характер.Личеше си , че беше много добре възпитано.Оказа се, че ме е харесал, както и аз него..разменихме си номерата, той ми звънеше.Всичко вървеше идеално,докато вчера не разбрах нещо което бил казал за мен...че просто искал да спи с мен..разбира се, че нямаше да се случи преди да съм го опознала до съвършенство, има още нещо което трябва да знам, но човекът който ме предопреди за това не каза другата част.Немога да си представя, че щом едното нещо е толкова сериозно, то другото...рейгирах остро и реших да прекъсна контакт С НЕГО И ЗА НЕГОВО ЩАСТИЕ ВЧЕРА НЕ Успяхме да се видим, АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО..ГАРАНТИРАМ, ЧЕ ЩТЯХ ДА си изпусна нервите и мисля, че в пълното си право.Сега малко поумекнах и съм готова даму простя всичко, стига просто когато ме види да не бяга, а да дойде да поговорим..Ккаво мислите за всичко, мислите ли, че съм прва в тази ситуация...