- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болест?
Оня ден се бяхме напили с 2ма приятели и решихме да ходим по курви и запалих джипката и отидохме до околовръстното, ама там няяше никви други освен мангалки, ама то кат си пиян и ти се ебе не мислиш....та дойде и мой ред и си чукам каката (с презарватив ест), но и се целувах с нея. Кви болести мога да хвана от целувка?
моля ви се кажете, темата не е ебавка и сам яко притеснен а не искам да го казвам на личната шот се познава с нашите
Мила моа чакай ме на завоа. Моа да доа, моа и да не доа, ама ако доа знаеш какво моа.
ти вече си хванал болестта на глупостта...иначе ако не е била болна нищо нема да хванеш..ама щом е била циганка..![]()
![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
единствения вариянт..тая вечер отиваш на магистралата и я питаш...'ти болна ли си' и най-много да изкочат 15 циганина от храстите ии.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............да я прегледат дали не е болна..![]()
![]()
![]()
![]()
. А сега сериозно..ние няма как да ти кажеме дали си се разболял..шото всяка болест се предава по различен път. Най-добре отиди на лекар..не е нужно да казваш че си се е*ал..
![]()
![]()
~*~момиче~*~
Еее к'во става в тоя форум бе,всеки ден гледам някакви нови изцепки със по 5-6 мнения пишат някакви фейкове.Аре бе модовете да не била в Била да свършиха бананите ?Във раздел Секс ако се събират 5 нормални теми,ще е добре.
The time's for sobieski
темата верно не е фейк....са знам некфо гадно е с циганака ама бехме яко пийнали и за тва и верно моля за сериозни отговори
Мила моа чакай ме на завоа. Моа да доа, моа и да не доа, ама ако доа знаеш какво моа.
Всичко от СПИН до настинка можеш да хванеш. До няколко дни зъбите ти ще изпаднат, езикът ти ще се спаружи, рак на единия кътник и хуя ти ще окапе...а и мадете ти ще произвеждат мензис.
Да ти е за урок...
аре не се базакаите ва питам сериозно
къф спин бее...ти за презерватив да си чувал?Първоначално написано от vpowerrr
![]()
![]()
~*~момиче~*~
а така мн шукаритетеен задник имаш мацко аре да са видим некой път ша ти прата снимка на личноПървоначално написано от MimssXdd
Айде да не пробваш евтини свалки тука.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А ти за бъзик да си чувала?Първоначално написано от MimssXdd
А сега ако ми кажеш, че имаш 12 години, свалям гащите и се осирам.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
добре ми звучиПървоначално написано от milionerche
![]()
![]()
![]()
Кое си требе, оно си го сака!
Хм,като не е фейк темата ще ти препоръчам 2 неща,които трябва задължително да направиш:
1) http://www.riva.bg/topics/view/178 << Влез тук и попрочети малко и запомни,че ми писна да гледам неграмотни хора как пишат по форумите.
2) Отиди на лекар като не си сигурен,за някои венерически болести инкубационният период е 2-4 седмици/ 2-6 месеца.
Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.