.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Болест?

Болест?

Оня ден се бяхме напили с 2ма приятели и решихме да ходим по курви и запалих джипката и отидохме до околовръстното, ама там няяше никви други освен мангалки, ама то кат си пиян и ти се ебе не мислиш....та дойде и мой ред и си чукам каката (с презарватив ест), но и се целувах с нея. Кви болести мога да хвана от целувка?

моля ви се кажете, темата не е ебавка и сам яко притеснен а не искам да го казвам на личната шот се познава с нашите
    Мила моа чакай ме на завоа. Моа да доа, моа и да не доа, ама ако доа знаеш какво моа.

Град
    вкъщи ;дд
    ти вече си хванал болестта на глупостта...иначе ако не е била болна нищо нема да хванеш..ама щом е била циганка..
    It`s my life... IT`S NOW OR NEVER

~*~момиче~*~

Град
    вкъщи ;дд
    единствения вариянт..тая вечер отиваш на магистралата и я питаш...'ти болна ли си' и най-много да изкочат 15 циганина от храстите ии.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............да я прегледат дали не е болна.. . А сега сериозно..ние няма как да ти кажеме дали си се разболял..шото всяка болест се предава по различен път. Най-добре отиди на лекар..не е нужно да казваш че си се е*ал..

~*~момиче~*~

Голям фен Аватара на naksdy
    Женско съм! Пикая клекнала...

Еее к'во става в тоя форум бе,всеки ден гледам някакви нови изцепки със по 5-6 мнения пишат някакви фейкове.Аре бе модовете да не била в Била да свършиха бананите ?Във раздел Секс ако се събират 5 нормални теми,ще е добре.
    The time's for sobieski

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

темата верно не е фейк....са знам некфо гадно е с циганака ама бехме яко пийнали и за тва и верно моля за сериозни отговори
    Мила моа чакай ме на завоа. Моа да доа, моа и да не доа, ама ако доа знаеш какво моа.

Всичко от СПИН до настинка можеш да хванеш. До няколко дни зъбите ти ще изпаднат, езикът ти ще се спаружи, рак на единия кътник и хуя ти ще окапе...а и мадете ти ще произвеждат мензис.
    Да ти е за урок...

аре не се базакаите ва питам сериозно

Град
    вкъщи ;дд
    Цитирай Първоначално написано от vpowerrr
    Всичко от СПИН до настинка можеш да хванеш. До няколко дни зъбите ти ще изпаднат, езикът ти ще се спаружи, рак на единия кътник и хуя ти ще окапе...а и мадете ти ще произвеждат мензис.
    Да ти е за урок...
    къф спин бее...ти за презерватив да си чувал?

~*~момиче~*~

Цитирай Първоначално написано от MimssXdd
    Да ти е за урок...
    а така мн шукаритетеен задник имаш мацко аре да са видим некой път ша ти прата снимка на лично

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Айде да не пробваш евтини свалки тука.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от MimssXdd
    Да ти е за урок...
    А ти за бъзик да си чувала?

Супер фен Аватара на ccdesigns
    А сега ако ми кажеш, че имаш 12 години, свалям гащите и се осирам.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Фен
    Град
    София

Re: Болест?

Цитирай Първоначално написано от milionerche
    Оня ден се бяхме напили с 2ма приятели и решихме да ходим по к**ви и запалих джипката отидохме до околовръстното, ама там няяше никви други освен мангалки, ама то кат си пиян и ти се е** не мислиш....та дойде и мой ред и си чукам каката (с презарватив ест), но и се целувах с нея. Кви болести мога да хвана от целувка?
    добре ми звучи
    Кое си требе, оно си го сака!

Хм,като не е фейк темата ще ти препоръчам 2 неща,които трябва задължително да направиш:
    1) http://www.riva.bg/topics/view/178 << Влез тук и попрочети малко и запомни,че ми писна да гледам неграмотни хора как пишат по форумите.
    2) Отиди на лекар като не си сигурен,за някои венерически болести инкубационният период е 2-4 седмици/ 2-6 месеца.
    Regna terrae cantate deo.Ergo draco maledicte.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от dream1707

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си