.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Обич....

Обич....

Интересно ми е,ако вашата половинка ви каже,че ви обича(макар и прекалено рано-не говоря за 1-2 седмици) вие какво трябва да направите ако наистина държите много на този човек и сте привързани към него и т.н. :
    1.Да му кажете,че и вие го обичате,макар и да не го чувствате,само и само за да продължи връзката ви
    2.Или да не отвърнете на това заветно ''обичам те'' и връзката ви да прекрати макар и да не го желаете

Голям фен Аватара на Yancheto
    Лично аз бих казала истината, а именно, че не го обичам. Бих му обяснила, че много го харесвам и държа на него, но смятам, че думите "Обичам те" не бива да се казват просто така. Според мен би било много глупаво да ме скъса заради това.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами... той ми беше писал подобен смс някъде в началото (макар че тогава и той не го мислеше в буквалния смисъл) и известно време се чудих какво да кажа. Накрая просто си казах истината: че не ги изричам толкова лесно тия думи. Естествено, че не ми се разсърди. То и той имаше в предвид нещо различно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Няма смисъл да се казват такива големи думи още в самото начало, така че по-добре не отвръщай с Обичам те, ако не го чувстваш. Ще си дойде времето и тогава ще е удоволствие за теб да го кажеш. И момчето би трябвало да прояви разбиране, не би трябвало да е проблем. (:

Аз съм момчето,мамка му

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Няма значение дали си мъжкото или женското.
    Решението е едно и също. Казваш й,че не изричаш лесно тия думи. И очакваш да те разбере.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ако казваш обичам те само за да получиш същия отговор, значи няма нищо искрено в думите ти. "Обичам те" се казва защото го чувстваш, а не защото чакаш и другия да ти отговори така.

anonymous708973
    Guest
    Не е задължително връзката да приключи, ако не отвърнеш по същия начин.

На мен ми го казвали, при което аз отвърнах "Не го мислиш" и след два месеца установих, че и аз го чувствам по същия начин.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако казваш обичам те само за да получиш същия отговор, значи няма нищо искрено в думите ти. "Обичам те" се казва защото го чувстваш, а не защото чакаш и другия да ти отговори така.
    точно!!

Бившото ми гадже ми каза,че ме обича 2 дена след като тръгнахме.Аз просто се усмихнах и той се намръщи..така и не чух тези думи от него отново..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova
    Бившото ми гадже ми каза,че ме обича 2 дена след като тръгнахме.Аз просто се усмихнах и той се намръщи..така и не чух тези думи от него отново..
    Това вече звучи ..... смешно. Нищо лично. Е,като изключим това: ако сте се познавали и преди,били сте приятели,дрън-дрън. Тогава - Да. Но иначе в тези думи трябва да се влага и чувства,а не всеки да го използва като за "здрасти". Може да ви звуча банално и клиширано,но си е така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как ще го лъжа,че го обичам?Да не съм луда.Не бих лъгала за такова нещо,не обичам и мен да ме лъжат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си