- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обич....
Интересно ми е,ако вашата половинка ви каже,че ви обича(макар и прекалено рано-не говоря за 1-2 седмици) вие какво трябва да направите ако наистина държите много на този човек и сте привързани към него и т.н. :
1.Да му кажете,че и вие го обичате,макар и да не го чувствате,само и само за да продължи връзката ви
2.Или да не отвърнете на това заветно ''обичам те'' и връзката ви да прекрати макар и да не го желаете
Лично аз бих казала истината, а именно, че не го обичам. Бих му обяснила, че много го харесвам и държа на него, но смятам, че думите "Обичам те" не бива да се казват просто така. Според мен би било много глупаво да ме скъса заради това.
Ами... той ми беше писал подобен смс някъде в началото (макар че тогава и той не го мислеше в буквалния смисъл) и известно време се чудих какво да кажа. Накрая просто си казах истината: че не ги изричам толкова лесно тия думи. Естествено, че не ми се разсърди. То и той имаше в предвид нещо различно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма смисъл да се казват такива големи думи още в самото начало, така че по-добре не отвръщай с Обичам те, ако не го чувстваш. Ще си дойде времето и тогава ще е удоволствие за теб да го кажеш. И момчето би трябвало да прояви разбиране, не би трябвало да е проблем. (:
^ Няма значение дали си мъжкото или женското.
Решението е едно и също. Казваш й,че не изричаш лесно тия думи. И очакваш да те разбере.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ако казваш обичам те само за да получиш същия отговор, значи няма нищо искрено в думите ти. "Обичам те" се казва защото го чувстваш, а не защото чакаш и другия да ти отговори така.
Не е задължително връзката да приключи, ако не отвърнеш по същия начин.
На мен ми го казвали, при което аз отвърнах "Не го мислиш" и след два месеца установих, че и аз го чувствам по същия начин.
точно!!Първоначално написано от dimitar_ak
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бившото ми гадже ми каза,че ме обича 2 дена след като тръгнахме.Аз просто се усмихнах и той се намръщи..така и не чух тези думи от него отново..![]()
![]()
I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3
Това вече звучи ..... смешно. Нищо лично. Е,като изключим това: ако сте се познавали и преди,били сте приятели,дрън-дрън. Тогава - Да. Но иначе в тези думи трябва да се влага и чувства,а не всеки да го използва като за "здрасти". Може да ви звуча банално и клиширано,но си е така.Първоначално написано от sladkabebova
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Как ще го лъжа,че го обичам?Да не съм луда.Не бих лъгала за такова нещо,не обичам и мен да ме лъжат.