- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелят ми
Здравейте ... Искам да помоля за съвет...
Имам сериозна връзка от около година и малко повече... Приятелят ми все ми казва , че не ме ревнува , а все се сдушва с мой приятели от класа .. все едно ме следи ... Някак .. тъпо ми е така ..![]()
Говорих с него че така не ми е приятно , но той си ми повтара че са само приятели .. е то ясно , че са само приятели , но някак ... уф не знам ..
Неприятно ти е, че гаджето ти е приятел с твоите приятели?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да , айде сега.. Все вие мъжете сте прави ..
Ами не ми е някак неприятно , но когато аз им кажа да излезем навън , всички вече ще играят мач с него .. и някак на мен ми става тъпо ..
О, боже, свещена глупост. Значи ти се дразниш, че те предпочитат да играят футбол с него, отколкото да излязат с теб?
Проблемът не е, че гаджето ти уж те ревнува, а че ТИ ревнуваш приятелите си ОТ него. Я порасни. Никой не е длъжен да ти е залепен за гъза. Щом искат да ритат, да си ритат. Ти не си никоя да им държиш сметка.
Не съм казала да ми седът до гъза .. Оф абе за какви се имате всички !? Помолих за съвет , НЕ за критика !
А ти за каква се мислиш? Вместо да се радваш, че гаджето ти се разбира с приятелите ти, си тръгнала да правиш драми.
Никои не прави драми .. не съм такава .. просто ми е някак тъпо всеки път когато кажа да излезем те са с него .. а аз съм сама.. Може би не можеш да ме разбереш .. няка значение![]()
А защо ти не си с всички тях?
защото никои нищо не ми казва.. всички излезам после ще ти пиша и айде ..
хахах, яко си те игнорират. Май и гаджето и приятелите са за смяна.![]()
..![]()
Свещено неписано правило - НЕ бъди приятел с приятели на половинката си.Първоначално написано от TheBeliever
АУУУУЧ Total ignore![]()
По-горе са прави, ти ревнуваш, защото не са с теб.
Не знам какво да кажа, говори с него или се прави на сърдита, като малките деца и те ще ти обърнат внимание![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Първоначално написано от cherinka
Това найстина е така ...
НЕ РЕВНУВАМ .. Просто как ме зарезват ми става много тъжно ..
Като кажеш ..уф не знам... и аз не знам.Ами казвай им да те взимат с теб,какъв е проблема.