Здравейте! Пуснах тази тема, защото съм в трудно положение. Аз съм на 17 имам си приятел от 2 години, който е на 24. Всичко между нас върви добре, но преди да тръгна с него страшно много си харесвах друго момче. По стечение на обстоятелствата обаче аз спрях да се водя с неговата компания и (макар че живея в малак град) аз дълго време не бях го виждала и не бях говорила с него. Сега след 3 години той започна да излиза с нас, работи в едно заведение, което посещавам много често и винаги е пред очите ми. Знам, че ще кажете, че не е правилно да го харесвам и, че щом си имам приятел не трябва да се занимавам с него, но старите ми чувства са по-силни. By the way той също има приятелка, но те късаха много пъти до сега и така като гледам не се разбират. Случайно четох една статия за знаците, по които можеш да разбереш, че едно момче те харесва и някой от тях са на лице.
Моля дайте съвет как да разбера дали ме харесва и какво да направя, защото докато не съм с него или докато не разбера, че той не ме иска няма да спра да мисля за него. Кажете как да разбера дали има чувства. Не искам да го питам направо, защото повечето момчета се стряскат от това и ако случайно е имал някакви чувства не искам да се отдръпне. Благодаря предварително и се надявам да не ви досаждам