Здравейте.Имам пъпки в областта на пенисът,не на самия член.Червени са и някои от тях леко болят,когато ги натисна (може би защото се опитах да ги изтискам,имаха бяло)...В момента ги мажа с Клобедерм,за да се махнат,но май няма голям ефект,само поизчезнаха малко и толкова...
Моля ,ако някой знае как да се справя с тях,да помага!Много са гадни...
Напиши в гугъл изображения "Razor burn" и виж снимките. Ако пъпчиците са такива, вероятно е точно от неумело бръснене (например ако си бръснал контра, с недостатъчно пяна, със стари ножчета и т.н.).
Мажи ги с някакво успокояващо кремче. Здраве ще ти свърши работа, ако имаш, бадемово масло също може. Ако виждаш, че не се махат и още сърби, дерматолог.
Ами, не знам точно какво да кажа...Мисля, че са подобни (но не са толкова много) ,просто не мога да преценя,притеснен съм... А този надпис под снимката какво трябва да значи?
Надписът е шега. Че ако точно на интимните части ти излязат, ще е доста кофти имат предвид. Значи просто продължавай мазането и друг път внимавай като се бръснеш.
ползвай пяна или гел за бръснене...и не се бръсни със тъпите самобръсначки от 1лв...едно че не бръснат хубаво другото че раздразват кожата.Препорачвам ти тази..аз съм момиче но я използвам от доста време,като се изхаби първото ношче,на татък само си купуваш ножчета за нея.. http://www.remedium.bg/catalog_img/100965.jpg
и винаги използвай гел или пяна...всеки в началото като почне да се бръсне за първи път му е така,но след време свиква кожата.Ако се бръснеш от скоро е нормално няколко месеца да ти е така докат ти свикне кожата.