- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Привличане по време на цикъла
Преди известно време някъде бях чела че по време на цикъла при едно момиче момчетата биват странно привлечени от нея поради някакъв ароматИ на мен и е направило впечатление че наистина може би е така но вашето мнение какво е ?
![]()
![]()
![]()
Не съм забелязала такова нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз съм силно привлечена от момчета, ама то е заради хормоните по това време![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Емии незнамтака ми се стори на мен и на една моя приятелка
![]()
нищо такова не съм забелязала..![]()
![]()
![]()
It`s my life... IT`S NOW OR NEVER
~*~момиче~*~
Първо казваш, че си го чела някъде, сега казваш, че така ти се е сторило.
Според мен някой те е излъгал.![]()
Емии кой не еПървоначално написано от Priceless
![]()
Имах предвид че слез като го прочетохме установихме това но е възможно и така да ни се е сторилоПървоначално написано от lamer4e7o
![]()
всъщност и на мене ми се е случвало...докато оставах да спя при бившия в цикъл, човекът се побъркваше просто - имам супер смешен случай - 2 нощи наред не мога да го махна от мене, на третата като нямаше проблем вече и двамата нищо /но има и друг вариант - да сме се побърквали, защото сме наясно, че няма да има нормален секс/
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ГЛУПОСТИ! Много се филмирате! Когато си в овулация се отделят разни феромони!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не знам дали те са привлечени от нас повече, но ние от тях - определено ;д
Определено като кървите ви се е6е много... тва е така щото знаете че трудно ще ви огрее слънцето!Първоначално написано от dream1707
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Първоначално написано от Priceless
Говори ми, говори ми. 5-7 дена да знаеш, че никакъв секс. Ама нулев.
Ужасно е, мразя го тоя период, искам да съм дефектна и да нямам такава гадост или поне да ми идва 3 пъти в годината като на една приятелка.![]()
Много хубаво си вдигаш цената, като си пожелаваш медицински проблеми.Първоначално написано от PinkPan7her
Нормално е когато едно момче знае, че няма да му пуснеш да те иска повече. А ако си карък е нормално да те налазват момчета само, като с в менструация.
Така е! http://www.az-jenata.bg/?page=article&aid=7917Първоначално написано от ubuntureload
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Какъв аромат !?Първоначално написано от gabs1500
![]()
Иначе това важи за времето, когато сме в овулация.
Ходила е на много подробен преглед при 2-ма адски добри гинеколози и двамата са казали, че всичко е наред и няма нищо нередно с половата й система.Първоначално написано от LambOfGod
Вдигала съм си ценатаСледващият път преди да си отвориш устата и да изкритикуваш някого, си помисли дали пък този човек няма разумен довод, с който да те затапи, както стана в случая.
Послушай ме, полезно умение е и ще ти трябва в живота.![]()
аромат на какво? кървясали тампони?![]()
Не сте сами , момичетаа !Първоначално написано от Rebirthing
![]()
![]()
По темата: не съм забялазала нещо подобно, но пък не мога да се похваля със особено опит в любовта, така че ... знаеш ли, може и вярно да е.![]()
To infinity and beyond.
Абе за момчетата не знам, ама аз като съм така и откачам за секс![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Аз пък съм чувала, че когато сме в цикъл, сме по - възбудени и май наистина е така ахахах
Хора много , Човеци малко !