.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Тема: Ценности

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Наистина си скаран с примерите.
    Естествено, че няма да кажеш "ще се справя, няма как", но няма и да кажеш "Емиии, даа, добър съм". ПАК си на двете крайности.

В момента плюеш по една цел, която всяка фирма, всеки търговец работи - САМОРЕКЛАМА. Така се прави - "Ние сме еди-кои-си, имаме 10-годишен опит в тази сфера, работили сме с тези и тези, нашите проекти са на световно ниво (Кока-кола, примерно).
    Да де,то и спамът по пощите и сайтовете си е голяма самореклама само че мен лично АДСКИ МНОГО ме дразни. А с примерите дали съм скаран или просто на теб ти отърва да съм скаран е съвсем различен въпрос. :P
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Niakoitam, личи си, че не си търсил работа и не си ходил на интервю. Работодателите не търсят хора, с които да си пият бирата (макар че би било +). Те търсят човек, който ще свърши работата. И ще я свърши перфектно. Така, че да не губят пари. И като отидем двама на интервюто (пак ще си ползвам примера с цветята), работодателя ще наеме човека, който очевидно разбира и не се свива да си го признае, а не някой, неуверен в себе си, който от чисто незнание ще убие половината флора. Когато скромничиш на интервю, създаваш впечатлението, че не разбираш достатъчно добре и си оставяш вратички за оправдания за случаите, в които си показал невежество.
    Като чета това ми се струва че...те взимат едва ли не на всяка работа,която кандидатстваш.
    Или просто така си чула от някой подобен на онази психоложка, за която разказах по-рано.
    Това с психоложката не съм го видяла.
    Няма нужда да го чувам, откъдето и да било. Това си е нормален житейски факт. Всеки иска да наема кадърни хора.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Няма нужда да го чувам, откъдето и да било. Това си е нормален житейски факт. Всеки иска да наема кадърни хора.
    Ами в такъв случай се радвам за теб че на 18 години си натрупала толкова голям житейски опит в живота.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София
    Ами в такъв случай се радвам за теб че на 18 години си натрупала толкова голям житейски опит в живота.
    Сега в момента вече не се сещаш какво да кажеш по темата и си плямпаш на общо основание.
    Ще те шокирам: аз не живея в асоциален свят. Имам родители, приятели и познати, които са в различни възрастови групи и мога спокойно да си вадя заключения И от техния опит. Не само от моя.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Остави, Сиси, той просто си търси повод и начин да продължава да спори.

Моето момче, въобще не говоря за спам по пощите. Говоря за секцията "За нас", която има всеки уважаващ себе си екип с уеб сайт. Давам ти линк към сайта на една от най-големите и уважавани в България фирми, които се занимават с изработка и поддръжка на интернет страници - Иносет.

За да не се направиш на сляп, пействам няколко нещица:

Добре дошли в Иносет. Това е виртуалният свят, в който вашите желания стават реалност.
    Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за поддръжката на Вашият сайт по най-добрият начин.
    Май-май не са от най-скромните, а? И, изненада, този им подход е адски успешен и им носи печалба от няколко хилядарки всеки месец.
    ВЪЙ!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    [i]Остави, Сиси, той просто си търси повод и начин да продължава да спори.
    Дам. :P Почувства се затапен и реши, че не може да се остави на момичетата да имат последната дума.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Дам яко затапен се почувствах. Мога да говоря и още но не сега, защото нямам време за по-дълго писане и ще го направя като мога ако темата не се е изгубила вече.

А PinkPan7her нищо лично, но нито си ми достигнала годините, нито сме гаджета та да ми викаш моето момче,...моето момиче.

Град
    София
    Дам яко затапен се почувствах. Мога да говоря и още но не сега, защото нямам време за по-дълго писане и ще го направя като мога ако темата не се е изгубила вече.
    Ще те чакаме.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на blueberryyy
    О, да, има хора без ценности... Това са хора, страшно изпаднали в живота си било то от глупост или мързел, било то по стечение на обстоятелствата. Същите тези хора са изцяло зависими от други хора, длъжни са да се подчиняват, длъжни са да нямат ценности, ако искат да съществуват. За жалост, в днешни дни хората, особено в България, са до толкова зависими от пари, следователно хора с пари, че дори и да имат ценности, ги пренебрегват. Лошото в случая обаче е, че те дори не се опитват да са независими, да имат правото на ценности.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си