- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ценности
Да де,то и спамът по пощите и сайтовете си е голяма самореклама само че мен лично АДСКИ МНОГО ме дразни. А с примерите дали съм скаран или просто на теб ти отърва да съм скаран е съвсем различен въпрос. :PПървоначално написано от PinkPan7her
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Това с психоложката не съм го видяла.Първоначално написано от Niakoitam
Няма нужда да го чувам, откъдето и да било. Това си е нормален житейски факт. Всеки иска да наема кадърни хора.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами в такъв случай се радвам за теб че на 18 години си натрупала толкова голям житейски опит в живота.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сега в момента вече не се сещаш какво да кажеш по темата и си плямпаш на общо основание.Първоначално написано от Niakoitam
Ще те шокирам: аз не живея в асоциален свят. Имам родители, приятели и познати, които са в различни възрастови групи и мога спокойно да си вадя заключения И от техния опит. Не само от моя.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Остави, Сиси, той просто си търси повод и начин да продължава да спори.
Моето момче, въобще не говоря за спам по пощите. Говоря за секцията "За нас", която има всеки уважаващ себе си екип с уеб сайт. Давам ти линк към сайта на една от най-големите и уважавани в България фирми, които се занимават с изработка и поддръжка на интернет страници - Иносет.
За да не се направиш на сляп, пействам няколко нещица:
Добре дошли в Иносет. Това е виртуалният свят, в който вашите желания стават реалност.Май-май не са от най-скромните, а? И, изненада, този им подход е адски успешен и им носи печалба от няколко хилядарки всеки месец.Нашият екип от професионалисти ще се погрижи за поддръжката на Вашият сайт по най-добрият начин.
ВЪЙ!
Дам. :P Почувства се затапен и реши, че не може да се остави на момичетата да имат последната дума.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Дам яко затапен се почувствах.Мога да говоря и още но не сега, защото нямам време за по-дълго писане и ще го направя като мога ако темата не се е изгубила вече.
![]()
А PinkPan7her нищо лично, но нито си ми достигнала годините, нито сме гаджета та да ми викаш моето момче,...моето момиче.![]()
Ще те чакаме.Първоначално написано от Niakoitam
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
О, да, има хора без ценности... Това са хора, страшно изпаднали в живота си било то от глупост или мързел, било то по стечение на обстоятелствата. Същите тези хора са изцяло зависими от други хора, длъжни са да се подчиняват, длъжни са да нямат ценности, ако искат да съществуват. За жалост, в днешни дни хората, особено в България, са до толкова зависими от пари, следователно хора с пари, че дори и да имат ценности, ги пренебрегват. Лошото в случая обаче е, че те дори не се опитват да са независими, да имат правото на ценности.