Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от shoael
Хмм... след 20 години ще ти отговоря на този въпрос. В момента все още никой от нас няма изградена ценностна система. Днес казваш, че не би направила еди-какво си, че нещо е против твоите разбирания за морал, а утре се оказва, че нямаш друг избор и престъпваш всичко, в което си вярвал/а. Тъй че хайде да не си говорим за ценности.
Ти чак на 30-35 ли мислиш да си изградиш ценностна система?
Да, като заумира
Мнението й беше много ценно , заради това трябва да е болднато , за да се откроява.

Може би някой трябва да й обясни, че всеки има ценности , до колко се доближават до модела на обществото , или в каква насока се променят - пак ги има, пак съществува ценностна система.

Но не, пантерке, ние сме малки и не разбираме . Примерно .

Аз имам ценностна система, но не е напълно изградена и докато се изгражда характерът ми, и тя се изгражда. Не смятам да започна да си изграждам ценностна система на 35, а казвам, че тогава смятам, че ще е изградена. И да, ценностите се променят с времето.
Точно фактът, че при мисълта, че не сте завършени личности и че като казах, че на тия години нямаме завършена ценностна система вие се нахвърлихте като побеснели кучки на врабец, означава, че все още сте недорасли и като някои 12-годишни лапета мрънкате "аз съм вече голямааа". Когато осъзнаете, че сте все още недорасли, тогава ще пораснете.