.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Нов завет

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ми аз ли съм ги писал тези боговдъхновени пасажи?

ако не мислиш че са автентични просто copy-past-ни книгата и номерата в гугъла или си попрегледай домашната библия
    Търсиш под вола теле....вадиш и цитираш извън контекста...не е честно...но какво ли очаквам от тебе

Мега фен Аватара на gandalfepi4

те т'ва за тебе

цитирай в контекст и покажи какво съм цитирал погрешно като си толкова ербап

?????????????? тцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтцтцт цтцтцтцтц

Повече от фен
    Библията няма как да бъде променяна защото е писана лично от Бог!
    А никой човек не е в състояние да промени написаното от Бог. В Старият Завет има примери какво се е случило с хора опитали се да редактират някой от книгите в Библията.Евангелиетата не са променяни откакто са писани от Апостолите. Същото е и с библията. Всеки които твърди че Библията е променена е пратеник на Сатана и ще гори в ада.
    Всеки които твърди че Евангелиетата са променени отива в ада за вечни времена.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

Цитирай Първоначално написано от commando1
    Библията няма как да бъде променяна защото е писана лично от Бог!
    А никой човек не е в състояние да промени написаното от Бог. В Старият Завет има примери какво се е случило с хора опитали се да редактират някой от книгите в Библията.Евангелиетата не са променяни откакто са писани от Апостолите. Същото е и с библията. Всеки които твърди че Библията е променена е пратеник на Сатана и ще гори в ада.
    Всеки които твърди че Евангелиетата са променени отива в ада за вечни времена.
    пишката ти отива в ада за вечни времена, я някой да се занимава с тоя тъпак сега че аз съм на почивка
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    И не давайте светинята на псетата, и не хвърляйте бисера си пред свинете, за да го не стъпчат с краката си и, като се обърнат, да ви разкъсат.
    7 Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори;
    8 защото всякой, който иска, получава, и който търси, намира, и на тогоз, който хлопа, ще се отвори.
    Отричането на божието творение-Библията е строго наказуемо и за този тежък грях неверникът попада за вечни времена в Ада. Всеки които отрича Християнството е пратеник на Дявола да твори зло сред вярващите. Ада е за тези които отричат доброто.
    “Не е важно колко силно удряш. Важно е колко удара можеш да понесеш и да продължиш напред. Така се ражда победата...”

да, но и не само тогава. едни пичове бяха изчислили че цялата библия е била променяна повече пъти отколкото има думи в нея, колкото и психарски да звучи.

ако те интересува повече мога да ти дам едни книги по въпроса но са на english
    Нa мен ми стана интересно я дай link.

http://www.4shared.com/file/mvJ_68hn...ible_Bart_.htm

сори ако не е тази но мина доста време от този пост и съм позабравил вече

ПС сега се сетих че може и да е тази

http://www.4shared.com/file/nPapXb0v...UOTING_JES.htm

сори за свинщината, постнал съм подобни в тази тема ако те интересува

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=410065
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си