- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво ви завладя половинката ви ?
onestar, страхотна история!
В приятеля ми първо ме заплениха очите му, после това, че ме предразположи да говоря за всичко с него, изобщо не се притеснявам да си дрънкам глупостите. И си изпълнява обещанията.. Особено като ми обеща, че ще дойде до Варна, за да ме види, на което аз изобщо не вярвах до момента до който не го посрещнах на гарата.. Е тогава вече бях сигурна, че искам да съм с него..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Хах явно само мене ме дразнеше на макс в началото...даже не само в началото ми почти през цялата ни връзка.
Грабна ме как всяка негова дума провокира и дразни всички наоколо. Всъщност само аз можех да го търпя и даже мазохистично ми харесваше.
В крайна сметка от просто едно предизвикателство се оказах толкова вътре, че тоя инат и до ден днешен ме изкарва извън обувки, въпреки че не ходим вече от доста време... Ох глупако, глупако....
Първоначално написано от Riot
С това, че на дискотеката, където се запознахме, се напихме супер много, цяла вечер танци.По едно време ме дръпна извън дискотеката, напуши ме, и пак продължихме в дискотекатаПерфектно начало за мене
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
onestar,било е като на фиииилм,адски якото![]()
а той случайно ли ти се е обадил,вмисъл номера ли е объркал?
Така е, затова толкова много ценя и пазя моята. (:Първоначално написано от LambOfGod
Благодаря ви на всички. Наистина всичко се случи като на филм и дори по едно време не вярвах, че това може да е толкова истинско и красиво. (:
Иначе не се е обадил случайно, там си има предистория.Основно за това как се заинтригувал когато чул един разговор на мен и моя близка приятелка, също по телефона. След това се добрал до номера ми и до един сайт, който модерирам (ако обяснявам как се е случило с подробности ще стане километрично, така че се въздържам) там прочел голяма част от коментарите ми и вече бил сигурен, че иска да се запознаем лично.
Отплесвам се, но трудно се спирам когато става въпрос за него. <3
Хайде разказвайте и останалите да се радваме и на вас ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Със сладката си усмивка и онзи невинен погледПървият път като се видяхме беше на един купон а той беше най-веселото и най усмихнатото момче цялата вечер,душата на компанията.. няма как да не ме грабне такъв човек
и до ден днешен като ми се усмихне ми се подкосяват краката
![]()
Ами като цяло външността му не ме впечатли крайно много, но като излязохме беше много забавен, естествен и много разговорлив![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Не знам. Може би излъчването му, поведението му. Разсмиваше ме без усилие, говорехме и говорехме и темите не свършваха.
И нещото, което за мен е странно и непривично - от първия момент се почувствах сигурна и спокойна в негово присъствие. Усещах, че мога да му вярвам. За мое щастие с времето се оправда това доверие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не знам, с нищо. Толкова ми е бил акълът...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
С отношението й към мен... с думите, които ми казваше, с характера си..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
С погледа,който ми метна,когато ме видя преди повече от 4 години..и след това с всеки един изминал ден в който се опознавахме..накрая просто не можех без него.Беше моя наркотики все още е ...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Първия път с милите думи, после с хумура си![]()
Хора много , Човеци малко !
Аххх, неговите зелени очиииии! ^^Също така ми беше смешно как постоянно се опитваше да ме дразни и да прави обратното на това което му казвах..
и сега продължава да го прави, хахах.
Най-голямо впечатление ми направи обаче произношението му на английски..аааааааааааПомня, че разговора ни беше стигнал до там, че го молех да каже нещо на английски.. и когато го чух, лелее .. хахах, онемях..
![]()
В началото не ми направи впечатление нищо друго, освен опитите му да ме сваля, но после открих доста неща, които наистина ме завладяха..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Една дума: различен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не ходим,но..
Характерът му,начинът му на мислене,чувството,че мога да му споделя всичко...
Очите му,усмивката му..![]()
![]()
Нахакан, упорит, амбициозен, самоуверен, неинтересуващ се от чуждото мнение. В същото време супер грижовен, обичлив, сладък. Обожавам как постоянно казва нещо, само и само да не е на едно мнение с мен, да ме дразни, обаче когато някой ме доближи, или само ми намекне нещо, пощурява и дава ясно да се разбере, че е до мен и няма място за други.![]()
В началото ме впечатли това, че общувахме от две седмици, а ме подкрепи, беше до мен в много тежък момент, постъпваше мило, докато хората, от които очаквах подкрепа, ми обърнаха гръб.
Извод:![]()
![]()
С добротата си и че не се срамуваше да върши неща като-готвене,подреждане(взаимно направено) и когато не се бяхме опознали още толкова добре,колкото сега,че ми помагаше,купуваше ми хапчета за болки,бях зле.Малък жест,но добър.
След това ме заплениха очите му и нежността му.