- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С какво ви завладя половинката ви ?
Да, разкажете какво точно ви е направило впечатление още в първите часове на вашето запознанство ? Какво намерихте за уникално? Ще се радвам да чуя мнения.![]()
Че беше себе си. Много малко хора го правят това. Например аз не бях себе си тогава![]()
Че не изглеждаше различно от това, което очаквах спрямо снимката. Че беше срамежлив, но се чудеше как да не си личи, а то си личеше. :P Че ме гледаше все едно съм някой много важен човек, а реално не се познавахме много-много.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Правеше се на супер старателен и мил нърд , беше много мил . Щракаше му мозъка най-много на него , интелект показа.
За 8ми март заради неговата организация всички от групата ми бяха донесли по една хризантема - 6 различни цвята . И като се разболях , без да имаме никаква връзка, а само формални отношения, ми донесе лекарство - оксцилонещо си , ей така просто .
И бях вече смаяна , лолз.
После се оказа, че е говедо , ама аз пак си го обожавам.
То аз съм двойно по-голямо говедо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С красотата си естествено. Толкова красиво, но и умно момиче не се намира лесно. Много си я обичкам дано връзката ни да продължава все така гладко и без проблеми <3 <3 <3
ОсцилококцинумПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Впечатли ме, че е директен човек и такъв, който знае какво иска, как да го постигне, но без да се налага и да нахалства, както и да вкарва болни амбиции. И че макар че е енергичен и неизменно оптимистичен човек не се бои от депресарския ми характер и това я очарова даже.
Уникални неща, които да важат дълбоко като характер не могат се уловят за кратко време, инак...
Мен ме беше впечатлила,още преди да излезем и да се видим на живо.
Иначе първия път когато се видяхме-с искреността си,мили я и характер и не на последно място-беше точно такава,каквато си я пердставях.
Такова земно момиче,е истинско съкровище в днешни дни.Обичам да прекарвам времето си с нея,чувствам се адски добре,когато е до мен![]()
беше себе си.
а тва много го ценя.
преди всичко умна, красива,
добра, справедлива и тва
в една омагьосваща комбинация.
леле, подкосяват ми се
краката като я чуя
или видя..![]()
Ох, беше толкова отдавнаНо определено чувството му за хумор ме впечатли
![]()
До ден днешен тва нещо може да ми оправи всякакво настроение, просто как ги измисля тия глупости, не знам. Адски простак е, но е толкова сладко
![]()
С това,че се интересуваше адски много за мен,помагаше ми и ме съветваше...беше едновременно и най-добрия ми приятел,най-близкия ми.Точно с това-че беше себе си ! :}
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Че е напълно ненормален ..?![]()
И очите!
а и ми даде водка![]()
Брях,брях
Еми с това, че винаги гледаше на мен да ми е добре, винаги е готов да ми помогне, може да няма как - но винаги ще намери начин.
Начина, по който се смее, усмивката му, и очите най-вече. Също така, че той беше/е единствения човек, пред когото мога да съм себе си изцяло. Без да се притеснявам какво ще си помисли и т.н. Ииии мога да си приказваме на абсолютно всички теми .. от физика до защо хората пърдят ( примерно ).
Увлякох се.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като излязохме за първи път беше ужасно срамежлив и притеснен, не смееше да ме погледне в очитеОще от самото начало мислеше страшно много за мен.. винаги казва това, което мисли. Ужасно избухлив и ревнив е .. но с всички раздели и караници пак си го обичам <3
дано.. пожелавам ти гоПървоначално написано от nin0o0
![]()
а иначе..моя приятел ме впчетли с доста неща.. едното от които беше, че беше много мил и се държеше много добре с мен... и характера му
.. абе всичко
![]()
![]()
Първия път - усмивката и очите. После гласа, който беше толкова нежен и спокоен, излъчваше толкова топлота и естественост. Това ми беше достатъчно за да се влюбя до уши и да й предложа среща.
еми аз пък немамм![]()
![]()
и ми е мноо яко ;П
S.W.E.D(love) :*
Хъх дълга история. Познавахме се по физиономия,започнахме да излизаме приятелски след часове писаници по скайп. Изведнъж стана най-добрият ми приятел и в един прекрасен момент нещата тръгнаха към по - близки отношения.От външния вид ме впечатли височината (то аз съм 1.59 ) и първия път като ме прегърна никога няма да го забравя. Вече знам как е да си плюшено мече.Прекрасни очи + е тъмнокос. Характерът му е смесица от положителни и не до там качества,но каква е тръпката иначе. Моят характер е по - зле.
Харесва ми ,че с него винаги мога да съм си аз - понякога пълно бебе,супер сериозна,да се лигавя и т.н. И така сме си 4 години (:
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Завладя ме с това, което е. Самото му присъствие ми действаше по непознат за мен начин и още ме държи това чувство, когато е около мен.
Нямам представа какво точно харесвам в него. Харесвам го просто защото е Той.
И спря да се върти за миг земята..
Запознахме се по телефона.Затова първото нещо, което ми направи впечатление беше гласа му. Не някакъв тънък, писклив или като на мечок... просто един уравновесен и... някак красив глас. <3
Харесваше ми начина, по който говори с мен. Отделяше адски много от времето си, за да ме изслушва, да ме съветва и да ме подкрепя.
Харесваше ми и стремажа му винаги да се чувствам добре и спокойна, когато бях покрай него. А когато бяхме заедно беше изключително отпуснат, сякаш без капка напрежение, а това определено помогна и на мен.
След това се влюбих в усмивката му, обикнах страшно много смеха му.
Но... да, най-вече ми направи впечатление начинът, по който се държеше и разсъждаваше.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Как сте се запознали по телефона? Разкажи.. Много обичам такива истории... <3Първоначално написано от onestar
Държанието й като цяло.. то цялото ни запознанство си е комично.. но нека просто да кажа, че преди това сме имали около 3-4 възможни ситуации, в които да се запознаем.. но по стечение на обстоятелствата не сме..![]()
Та, след като изведнъж разбрахме, че има още едно момиче (в нейния случай - момче), което е поканено да дойде с компанията, но не се познаваме.. ами, запознахме се.. и тя беше супер весела, отпусната, правеше си кефа от абсолютно всичко.. Трябва да призная, че преди да ни падне подходящо време да си поговорим се позагледах в дупенцето й.. След като се заговорихме се оказа супер точен и печен човек.. по това време още преживявах една раздяла.. а тя, бавно но славно ме предразположи да говоря, нямаше притеснение, увъртания.. гледаше ме в очите, отговаряше точно и искрено на въпросите ми.. подтиквайки ме и аз да съм напълно искрен с нея.. пък и тази нейна усмивчица..
![]()
Беше вторник, 03:20h някъде. Телефона ми звънна - гледам непознат (по принцип не вдигам на непознати). Затворих и се опитах да заспя... да, ама не. След 5 мин. пак. Затварям вече леко разбудена и малко ядосана.Първоначално написано от LambOfGod
Третия път, в който звънна вече вдигнах с думите "Кой си ти, по дяволите?" а той изчака малко и каза "Здравей..." Някак омекнах още когато го чух, прекрасен глас, наистина <3
След това последва един разговор до 06:30 сутринта, когато видях че телефона ми пресветка, защото алармата за у-ще се е активирала. Затворихме без да се уговоряме за ново чуване или среща.
Така се получи, че трябваше да сменя картите си в телефона, а когато го направих изгубих номера му в повикванията - не го бях и записала. Та... нямаше как да му се обадя отново, въпреки че страшно много ми се искаше. Самия начин, по който говореше ме "грабна". А дори и да можеше да му се обадя, може би дълго време щях да събирам смелост, така че всичко зависеше от него.
Минаха три дни и той се обади отново, този път като добро момче, някъде към 01:00h![]()
Пак говорихме докато алармата не ни прекъсна и отново затворихме без уговорки за среща или нещо подобно.
На следващия ден отидох на една полянка, която се намира на около... 2 км. извън града. Ходя там, за да гледам (и понякога снимам) залеза. Лежах, слушах музика и не отлепях очи от небето, когато Той ми се обади и прекъсна любимата ми песен.Вдигам... някак изненадана, че се обажда по това време. Пита ме: "Къде си?" тръгвам аз да обяснявам, а той ме прекъсва: "Иди до ръба и погледни надолу" поглеждам и... някакво момче с удивително красива усмивка и телефон на ухото стои там.
Тогава го видях за пръв път, нямах никакви очаквания, представи или каквото и да било друго.
Качи се при мен и останахме заедно докато слънцето залезе.
Това беше перфектната първа среща, която винаги съм искала да осъществя.
(Не е за вярване колко много изписах)...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Aх, колко красива история... <3
Днешно време 90 процента от хората се запознават през интернет и нямат такива красиви истории...
onestar, eгати и супер яката история.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()