- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
Не..тъпи са ми клоуните-нито страшни,нито забавни...Виж от зъболекар бих избягала на километри![]()
Да,зловещи са...Не ги понасям,скучни са,противни са...
В момента чета ТО.Наистина ме плашат понякога...![]()
4alga Never-Metal Forever
^__^
^ аз пък наскоро пак гледах ''То'' .. Ужас ..Обикновено изпитвам огромен страх .И аз не знам защо.Просто са ми много странни .
След като четох "То" на Стивън Кинг намирам клоуните за малко зловещи,но като цяло са ми безразлични - нито ме забавляват по никакъв начин,нито ме плашат особено..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
не, дори ме привличат. има нещо секси в маскарадния костюм.
На някакво подсъзнателно ниво гледам винаги да ги избягвам.
Хмммм,ТО е много хубав ужасен филм,защото аз не съм го чел,а съм гледал филма.Хич не ме плашат.
Нито ме плашат, нито са ми смешни. И не ми се вярва някой да е кой знае колко изплашен от клоуните, това е една измислена фобия, породена именно от филмите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
[QUOTE=Junieee8;9459888]Страх ли ви е от клоуни и защо?
аз умирам от страх... не знам точно защо, но мисля,че има нещо общо ,с това,че като бях малка, един клоун "ме нападна"... искаше да си играем[/QUOTN/]
Не разбира се,това е човек в костюм.
Не , не ме е страх , но ги мразя , в смисъл глупави са , а и никога не ми е било забавно като съм ги виждал , много скучни....;D
Абе хора наскоро ми казаха някакъв филм с клоуни ,не беше "ТО" беше нещо друго ,но не се сещам.Имате ли някаква идея кой може да е?
Иначе не ме е страх,просто не са ми особено интересни.
Не.Не разбирам защо другите ги е страх..напълно безобидни са..даже са ми малко безинтересни!
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Да ме е страх ? От клоуни ? Еха ! Страх ме е да не ме изядат ? За бога , от какво ви е страх от тях ?! Те са просто за да забавляват и разсмиват хората , а не да стресирват хората ,правете разлика ! * facepalm ** ~ Та аз , дори ги обичам,защо да ме е страх от тях ? ;д
Даа, но обяснение нямам![]()
![]()
"Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."
Ето нещо и от менлинк за книгата "То" - http://chitanka.info/book/1291-to