- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ли ви е от клоуни?
мен единствено от паяци и клоуни ме е страх. Обичам змии и такива неща, не ме е страх от високо само ПАЯЦИ и КЛОУНИПървоначално написано от SisiStrange
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Пича дето каза ,че е гледал То и не знам си какво и не го е страх.Най-мразя някой да го е страх и да се прави на герой.Същото става и преди няколко дни гледахме с приятели "Гняв" и "Предизвестена смърт" ,които са си страшнички и въпреки ,че момчетата щеше да се (с извинение) насерът от страх след филма викат,бати тъпия филм направо щех да се спукам от смЕх.И кое му е смешното?Нищо.Същото е и тука.Може да не те е страх от клоуни след филма,но как може да гледаш такъв филм и да прочетеш такава книга и поне малко да не се сещаш за тоя клоун и да ти е страшно.Не се правете на герой,не сте интересни.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
напълно си прав! например аз когато гледах "Паранормална активност" си спах спокойно, не съм треперела от страх не съм пищяла... Но още не мега да спя с развити кракаПървоначално написано от WesCraven
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Спрете да дрънкате !
...и елате тук долу,тук всички се реем..![]()
![]()
![]()
![]()
Криийпиии
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Сигурно говориш на мен.Първоначално написано от WesCraven
1) Не съм пич.
2) Казвам си истината. Филмът е изключително интересен, но дори и да видя клоун навън няма да ми стане нищо. По-скоро ще имам странно усещане, но няма да ме е страх. Знам, че клоуните са измислени за забавление.
А и съм чела една супер малка част от книгата, не съм казала, че съм я чела цялата.
Гледала съм и другите споменати от теб. По време на филма ме беше страх, но иначе вече нямам голям спомен от тях. Всеки усеща филмите различно. Както и с музиката.
Любимият ми клоун!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I29-VeX4Dv4[/youtube]
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Не!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Не, по дяволите!Какво страшно виждате в тези смешници?!
![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Така е.Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
А в какво точно се състои страха ти?Първоначално написано от SisiStrange
Аз от паяците и буболечките имам панически ужас! И мога да обясня защо точно ме е страх и какво ме ужасява в тях.
Клоуните са ми неутрални някак. Чела съм ТО два пъти, филма също съм го гледала 2-3 пъти, но не може да ме хване страх.
Някой беше питал за филма дали има много страшни сцени.
Няма.
Аз се стреснах само със стъпките пред бюрото и балона, но това сигурно е защото тогава и на моето бюро имаше балон, останал от един рожден ден.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Филма не е страшен,( не много) но ако не си гледал страшни филми и си с по слаба психика като гледаш такъв филм просто те хваща страх.Мен не ме е страх,но това не означава ,че някой друг няма да го хване.За това нека не говорим " какво толкова " .. Просто всички хора си имат различни и понякога странни страхове и фобии.
Не знам дали може да се нарече точно страх, но винаги са ми били зловещи и неприятни.![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
наистина ,много точно казано! \Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
/
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Ще се опитам да ти обясня, както обясних на гаджето ми:Първоначално написано от xoxi
Като изключим Стивън Кинг, клоуните са скрити същества. Лицата им са отгоре до долу в грим. Ти не знаеш какво те гледа зад грима. На устните им с червило е нарисувана усмивка, но в действителност те не се усмихват. Очите им си стоят студени. Сложени са там да те разсмиват, но шегите им изобщо не са забавни. Напротив. Плашещи са и в тях прозира някакъв садизъм. В цялото им гротескно същество има нещо зловещо. Приличат ми много повече на чудовища, отколкото върколаците, вампирите и прочие. Погледа им е на хора, които са принудени да обикалят в унизителни дрехи и да ги унижават и ми се струва, че са полудели от това и им се ще да си го върнат. Все едно мразят обикновените хора.
Това са подсъзнателни усещания, разбира се. Не съм толкова ненормална, няма да се разпищя, ако се доближи до мен, но просто си ме е чисто шубе.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Чак да ме е страх-не,по-скоро не ги харесвам![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
Имам книгите смисъл те са няколко части .Първоначално написано от WesCraven
Радвам се , че има и други фенове .
Леле, наистина много смислено мнение. Има смисъл в думите ти. Даже и аз се замислих.Първоначално написано от SisiStrange
![]()
няма за какво да ме е страх,достатъчно голям съм,само бебетата ги е страх,а ако вземе да ми се навърта около мен или да ми прави нещо ,ще му шибна един цигански юмрук и после той-ще го е страх от мен
Ужасно много ме е страх от клоуни и порцеланови кукли. И не, не съм гледала никой от тея филми дето клоуни/кукли трепят всичко наред... просто ги намирам за зловещи.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Всички се реем тук долу.![]()
Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.