.

Виж резултатите на анкетата: Страх ли ви е от клоуни?

Гласували
188. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

55 29,26%
  • не

133 70,74%
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 170
    Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Интересни са ми хората, които се страхуват от тях.
    Да те е страх от паяци, змии, буболечки и т.н. е окей, но клоуни? Винаги ми е било странно.
    Аз обичам паяци (имам тарантула), змии и всякакви буболечки, но имам панически ужас от клоуни.

Беше ме страх като малка, а след като прочетох "То" съвсем се убедих, че съм права да ме е страх.
    мен единствено от паяци и клоуни ме е страх. Обичам змии и такива неща, не ме е страх от високо само ПАЯЦИ и КЛОУНИ
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Пича дето каза ,че е гледал То и не знам си какво и не го е страх.Най-мразя някой да го е страх и да се прави на герой.Същото става и преди няколко дни гледахме с приятели "Гняв" и "Предизвестена смърт" ,които са си страшнички и въпреки ,че момчетата щеше да се (с извинение) насерът от страх след филма викат,бати тъпия филм направо щех да се спукам от смЕх.И кое му е смешното?Нищо.Същото е и тука.Може да не те е страх от клоуни след филма,но как може да гледаш такъв филм и да прочетеш такава книга и поне малко да не се сещаш за тоя клоун и да ти е страшно.Не се правете на герой,не сте интересни.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Град
    Цитирай Първоначално написано от WesCraven
    Пича дето каза ,че е гледал То и не знам си какво и не го е страх.Най-мразя някой да го е страх и да се прави на герой.Същото става и преди няколко дни гледахме с приятели "Гняв" и "Предизвестена смърт" ,които са си страшнички и въпреки ,че момчетата щеше да се (с извинение) насерът от страх след филма викат,бати тъпия филм направо щех да се спукам от смЕх.И кое му е смешното?Нищо.Същото е и тука.Може да не те е страх от клоуни след филма,но как може да гледаш такъв филм и да прочетеш такава книга и поне малко да не се сещаш за тоя клоун и да ти е страшно.Не се правете на герой,не сте интересни.
    напълно си прав! например аз когато гледах "Паранормална активност" си спах спокойно, не съм треперела от страх не съм пищяла... Но още не мега да спя с развити крака
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Град
    Провинцията
    Сега като се замисля, да.. хъх, странно.

Спрете да дрънкате !

...и елате тук долу,тук всички се реем..

Криийпиии

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Голям фен Аватара на Mirage3
    Сигурно говориш на мен.
    1) Не съм пич.
    2) Казвам си истината. Филмът е изключително интересен, но дори и да видя клоун навън няма да ми стане нищо. По-скоро ще имам странно усещане, но няма да ме е страх. Знам, че клоуните са измислени за забавление.
    А и съм чела една супер малка част от книгата, не съм казала, че съм я чела цялата.
    Гледала съм и другите споменати от теб. По време на филма ме беше страх, но иначе вече нямам голям спомен от тях. Всеки усеща филмите различно. Както и с музиката.

Любимият ми клоун!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I29-VeX4Dv4[/youtube]

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Голям фен Аватара на ysmivka
    Не!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Plovdiv
    Не, по дяволите! Какво страшно виждате в тези смешници?!
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Не. Но винаги са ми били чудни хората, които се страхуват от клоуни - от какво точно ви е страх Все пак те са създадени за забавление...
    Така е.
    Човек няма право да ревнува това, което няма!

Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33

Мега фен Аватара на xoxi
    Да те е страх от паяци, змии, буболечки и т.н. е окей, но клоуни? Винаги ми е било странно.
    Аз обичам паяци (имам тарантула), змии и всякакви буболечки, но имам панически ужас от клоуни.

Беше ме страх като малка, а след като прочетох "То" съвсем се убедих, че съм права да ме е страх.
    А в какво точно се състои страха ти?
    Аз от паяците и буболечките имам панически ужас! И мога да обясня защо точно ме е страх и какво ме ужасява в тях.
    Клоуните са ми неутрални някак. Чела съм ТО два пъти, филма също съм го гледала 2-3 пъти, но не може да ме хване страх.

Някой беше питал за филма дали има много страшни сцени.
    Няма.
    Аз се стреснах само със стъпките пред бюрото и балона, но това сигурно е защото тогава и на моето бюро имаше балон, останал от един рожден ден.
    И спря да се върти за миг земята..

Филма не е страшен,( не много) но ако не си гледал страшни филми и си с по слаба психика като гледаш такъв филм просто те хваща страх.Мен не ме е страх,но това не означава ,че някой друг няма да го хване.За това нека не говорим " какво толкова " .. Просто всички хора си имат различни и понякога странни страхове и фобии.

Не знам дали може да се нарече точно страх, но винаги са ми били зловещи и неприятни.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Град
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    Не знам дали може да се нарече точно страх, но винаги са ми били зловещи и неприятни.
    наистина ,много точно казано! \/
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
    наистина ,много точно казано! \/
    HAKUNA MATATA, BITCH.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

А в какво точно се състои страха ти?
    Ще се опитам да ти обясня, както обясних на гаджето ми:

Като изключим Стивън Кинг, клоуните са скрити същества. Лицата им са отгоре до долу в грим. Ти не знаеш какво те гледа зад грима. На устните им с червило е нарисувана усмивка, но в действителност те не се усмихват. Очите им си стоят студени. Сложени са там да те разсмиват, но шегите им изобщо не са забавни. Напротив. Плашещи са и в тях прозира някакъв садизъм. В цялото им гротескно същество има нещо зловещо. Приличат ми много повече на чудовища, отколкото върколаците, вампирите и прочие. Погледа им е на хора, които са принудени да обикалят в унизителни дрехи и да ги унижават и ми се струва, че са полудели от това и им се ще да си го върнат. Все едно мразят обикновените хора.

Това са подсъзнателни усещания, разбира се. Не съм толкова ненормална, няма да се разпищя, ако се доближи до мен, но просто си ме е чисто шубе.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Yankee
    Град
    в психиатриата ;))
    Чак да ме е страх-не,по-скоро не ги харесвам

It is necessary
    to wrestle with me

you throw away, you throw away
    but you can't help it
    you've gone momentum

Гледайте "То" или прочетете книгата на Стивън Кинг и ще разберете,защо са страшни клоуните
    Имам книгите смисъл те са няколко части . Радвам се , че има и други фенове .

Оо, заинтригувахте ме. Още довечера почвам да чета "ТО".

Голям фен Аватара на Mirage3
    Като изключим Стивън Кинг, клоуните са скрити същества. Лицата им са отгоре до долу в грим. Ти не знаеш какво те гледа зад грима. На устните им с червило е нарисувана усмивка, но в действителност те не се усмихват. Очите им си стоят студени. Сложени са там да те разсмиват, но шегите им изобщо не са забавни. Напротив. Плашещи са и в тях прозира някакъв садизъм. В цялото им гротескно същество има нещо зловещо. Приличат ми много повече на чудовища, отколкото върколаците, вампирите и прочие. Погледа им е на хора, които са принудени да обикалят в унизителни дрехи и да ги унижават и ми се струва, че са полудели от това и им се ще да си го върнат. Все едно мразят обикновените хора.
    Леле, наистина много смислено мнение. Има смисъл в думите ти. Даже и аз се замислих.

няма за какво да ме е страх,достатъчно голям съм,само бебетата ги е страх,а ако вземе да ми се навърта около мен или да ми прави нещо ,ще му шибна един цигански юмрук и после той-ще го е страх от мен

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ужасно много ме е страх от клоуни и порцеланови кукли. И не, не съм гледала никой от тея филми дето клоуни/кукли трепят всичко наред... просто ги намирам за зловещи.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    От клоуни не ме е страх обаче, като видя мим на улицата и се побърквам. Винаги минавам възможно най-далече от него. Те са ми адски зловещи и ми изглеждат много злииии...
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Всички се реем тук долу.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Винаги са ми били странни хората, които се страхуват от клоуни... И какво толкова ви е страх? Гледала съм ТО и го намерих за по-скоро смешен, отколкото страшен. Сега сигурно ще се намери някой да каже "много мразя такива като тебе да се правят на герои". Но това си е самата истина. Просто не ме плашат и толкоз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си